Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

Merhabalar Eskişehirde 10 a yakın tüm bayileri aradım birkaçını gezdim sarı flexi 121 yok.internettede yok nereden bulabiliriz.?

Scudo
@orkalerkut Valla ben istanbulu aradım taradım 2 yakayı gezdim zar zor buldum sarı candır :)

Merhaba arkadaşlar, ben yakın zamanda flexi 121 almayı düşünüyorum. Hemen hemen çoğu yorumları okudum. Bir kaç sorum olacaktı;
1. Kilolu bir arkadaşımız kullanıyor mu ? kullanıyorsa hem bisiklette hem kendisinde sıkıntı yaşadı mı ? (100-110 kg civarı )
2. 2018 modellerde renkli olan kasalarda arka bagaj mevcut lakin koyu lacivert ve siyah renklerinde bagaj bulunmamakta gittiğim bayilerde. Aksini savunan var mı ?
3. flexi 106, 108 ve 121 modellerinin fiyatları birbirine çok yakın 50-100 tl oynuyor. Bariz bir fark mevcut mu ? vites haricinde..
4. Son olarak aldıktan sonra önerebileceğiniz elcik, taşıma çantası, sepet gibi aksesuarlar olacak resimleri ve linkleri ile mevcut ise sevinirim. Aldıktan sonra bisikletimin detaylarını sizinle paylaşmaya çalışacağım. (Bisikleti kullandığım elcikleri çok hoşuma gitmedi. )

Herkese merhaba arkadaşlar Bisikletimle 400 km devirdim :) Gayet sağlam ve yokuşlarda sizi yarı yolda bırakmayan bir yol arkadaşı diğer katlanıra göre avantajı 21 vites olması ve bunu büyükçekmeceden beylikdüzüne tırmanışlarda çok çok iyi bir şekilde hissediyorum :) katlanır bisikletimle yaşadıklarımı da youtube de Katlanamıyorum kanal ismi ile sizlere paylaşıyorum dilerseniz takip edip bana destek te olabilirsiniz aynı şekilde instagramda da flexi_121 kullanıcı adı ile blog sayfamız mevcut.

hocam zevkler ve renkler tartısılmaz derler fakat sarı da kotu duruyor be keske baska renk tercıh etseydın afedersın bıraz sey gıbı

@turkungucu Showroom da gördüğünüzde vurulacağınız bir renk ve özel bir renk sadece 2018 lerde var :) ben resmen aşık oldum 2. flexi sarı olsun diye de istanbulu talan ettim silivriden kadıköye beykoza her yeri aradım sonunda buldum. Sarısı can gerisi heycan :)

• Beğen
Tepkiler: slckats
iyi hadi bakalım sen sevdiysen sorun yok ama dediğim gibi afbuyur bana kötü geldi çok öyle aşık olacak bişey göremedim altı üstü bisiklet ne aşkı ya abartıyorsunuz bazen çok fazla

@Yagizz2

Selamlar,

Bisikletiniz Flexi-121 ile nice keyifli ve kazasız sürüşler dilerim. Sarı renkli Flexi-121 yi ben de çok beğendim. Dahon Vitesse D8 kullanıcısı olarak Flexi-121 almadığıma çok pişman oldum. Belki bir süre sonra Dahon'u satıp Carraro'ya geçiş yapabilirim. Kız arkadaşınızla olan foto gerçekten mükemmel çıkmış.

Yeni Youtube kanalınız hayırlı olsun. Çekimler çok güzel, ellerinize sağlık.

@mhd teşekkür ederiz umarım flexite geçiş yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: slckats
Selamlar,

Flexi-121'nin ağırlığını biliyor musunuz? Tartırma şansı olan oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
boş 13.5 civarı benimki 16 :koptum:

@Yagizz2

Maşallah baya ağırmış. Üstadım sizinki özel seriden herhalde. :)

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@mhd Aynen :) Touring Pack Edition :)

Merhaba
Bianchi folding v 21 ile carraro flexi 121 arasinda kaldim. Her ikisisin de ayni firma tarafindan uretildigini biliyorum. Bulundugum yerde her iki model de yok. Internetten alacağım. Aralarinda 100 liraya yakin fark var. Bianchi daha pahali.
Siz hangisini tercih ederdiniz? Neden?? Bianchi bu aradaki 100 lirayi hakedecek malzeme kalitesi farkli mi? Tesekkurler...

Flexi 121 için taşıma çantası olarak ne kullanıyorsunuz ??

@Yagizz2 sana birşey soracaktım, kullandığınız bu flexi bisiklette göbekteki küçük ve büyük dişli sayısı kaç, ve ayrıca arka rubledeki en küçük ve en büyük dişli sayısı kaç, müsait bir vakitte sayıp bana söyleyebilir misin?

Aslında minimum ve maksimum vites oranlarını merak ediyorum, onu veriyorsa kataloğuda onu da söylesen yeterli.

@orkalerkut
Ben AliExpressten gidon için aldığım bu çantayı kullanıyorum.

Dosyalar

• EC0B34A6-BD19-4F76-A296-935E52A5B26C.jpeg
    EC0B34A6-BD19-4F76-A296-935E52A5B26C.jpeg
    73,9 KB · Okunma: 42
Geri