@Yagizz2 Şöyle bişey bizim ufaklık, dediğin gibi kırmızı hatları ve yazıları da var güzel yani
Vallahi kardeşim dediğin gibi bir yandan kışa girdik yaza doğru almak ve kullanmak daha mantıklı, bir yandan ekonomik koşullar fiyatlar falan vs..
Bakalım hele zaman ne gösterecek ama bisiklet kullanıldıkça insanı fiziken yavaş yavaş hıza ve uzun mesafelere yönlendiriyor sen de hissetmişsindir belki kendinde
Sana göstereyim derken fiyatlara baktım, mosso Peugeot falan hepsi zammı gömmüş kardeşim
Bende araştırıyorum 2 aydır uzun uzun Mosso'nun dediğin modeli de güzel, Bianchi de (rengi güzelmiş hakkaten)..
Aklımda iki model takıldı sanırım alırsam onlardan birini alırım; pahalılar şuan ama alınacaksa da en ekonomik ve orta üst seviye olanlar bunlar..
-Antalya'da bi arkadaşım aldı 3 ay önce çok memnun ve sıkıntısız olduğunu söyledi shimano 105 set karbon maşalı (link) (biliyosun ömür boyu kadro garanti olayı var Decathlon'da)
-Bir de inceleme fırsatın oldu mu bilmiyorum Peugeot firması yeni bisikletler getirmiş inanılmaz güzel forumda biri almıştı sanırım şunun mavisine hasta oldum
(link) (bu da tiagra setli karbon maşa yine)
Vallahi sıfır almak en iyisi tabi ama bulunursa 2. el de alınabilir şu zamanda..
@Fatih1453 Fiyatı ne bilmiyorum ama satış fiyatı 1300TL civarı birşeydi sitesinde en son.. Eğer o fiyat aralığındaysa kaçırma güzel duruyor bu da