Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

bende bu rengini yarın alacağım inşallah sarı ve mavi rengine bir türlü ısınamadım :) sarı güzel ama işte yargıları kıramıyoruz
x5_542871507s7n.jpg
 
Scudo
@Fatih1453 parlak renkler güneşte güzel parlar metalik boyalı arabası olan bilir :) Şahsen benim bisikletin kendine ait sonax hızlı cilası pastası var kendine ait :koptum::koptum::komik:

parlak rengin bir artısı da görünürlük bakımından mat ve koyu rneklerden 1 adım önde oluşu

resimdeki model 2016 yada 2017 ayna kolu koruyan demirden varmı yokmu ona iyi bakın yoksa katladığınızda aynakol yerle temas edicektir. Bulma şansınız var ise 2018 model bakın derim
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇerkesOnur
@Yagizz2 Şöyle bişey bizim ufaklık, dediğin gibi kırmızı hatları ve yazıları da var güzel yani :)
IMG_1488.JPG

Vallahi kardeşim dediğin gibi bir yandan kışa girdik yaza doğru almak ve kullanmak daha mantıklı, bir yandan ekonomik koşullar fiyatlar falan vs..
Bakalım hele zaman ne gösterecek ama bisiklet kullanıldıkça insanı fiziken yavaş yavaş hıza ve uzun mesafelere yönlendiriyor sen de hissetmişsindir belki kendinde :)

Sana göstereyim derken fiyatlara baktım, mosso Peugeot falan hepsi zammı gömmüş kardeşim :D
Bende araştırıyorum 2 aydır uzun uzun Mosso'nun dediğin modeli de güzel, Bianchi de (rengi güzelmiş hakkaten)..
Aklımda iki model takıldı sanırım alırsam onlardan birini alırım; pahalılar şuan ama alınacaksa da en ekonomik ve orta üst seviye olanlar bunlar..

-Antalya'da bi arkadaşım aldı 3 ay önce çok memnun ve sıkıntısız olduğunu söyledi shimano 105 set karbon maşalı (link) (biliyosun ömür boyu kadro garanti olayı var Decathlon'da)
-Bir de inceleme fırsatın oldu mu bilmiyorum Peugeot firması yeni bisikletler getirmiş inanılmaz güzel forumda biri almıştı sanırım şunun mavisine hasta oldum :)
(link) (bu da tiagra setli karbon maşa yine)

Vallahi sıfır almak en iyisi tabi ama bulunursa 2. el de alınabilir şu zamanda..

@Fatih1453 Fiyatı ne bilmiyorum ama satış fiyatı 1300TL civarı birşeydi sitesinde en son.. Eğer o fiyat aralığındaysa kaçırma güzel duruyor bu da
 
  • Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@ÇerkesOnur Şu sıralar kendimi vespa bakarken buluyorum ki 2 tekerden tehlikeli diye korkardım da bu flexiden zehiri kaptım o virajlarda yatma hissi rüzgarı dürek yüzünde saçlarında hissedişin :) yola bisikleti ile gidericem inş. motor şuan için fazla

şuan bile flexi121 in tam kapasitesinde sürüyorum 33.5 üstüne çıkamıyorum düzde ama yokuş aşşağı 40 45 aşağı inmem keyfim yerindeysede top speed yaparım :) max 69 da kaldı güzel yer bulursam 70 planlıyorum :) biliyorum riskli ama tutamıyorumda kendimi hele bide yol bisikletine geçersem 100 yokuş aşağı sanrım görürüm


evet sezon artık bitmiş gibi bişey gelecek yaz için yol bisikleti kovalayıp kıştan çöküp yaza bomba gibi girmek lazım :koptum::koptum:
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇerkesOnur
@Yagizz2 Scooter kullandım bende 2 sene kadar üniversite dönemimde, Modialin nostalji modelleri çıkmıştı çok çok zevkli birşey hatta Edirne'de Kakava Şenliklerine bile gitmiştim tıngır mıngır :) tecrübe etsen hastası olur bırakamazsın zaten.. Ama yıllar sonra deneyimleyince farkettiğim şey Bisiklet de hemen hemen aynuı hissiyatı veren yakın bir duyguymuş.. Sadece katlanırın hızı kesmiyor, yol/yarışa geçtiğin anda tahminim tıpkısı olacaktır.

Bir ara o denedim km ölçer yoktu ama tahminim 60-65 görmüştür sanırım, ben kiloluyum sen rahat 70 görürsün :) Hacıosman metrosunda son durakta indiğinde aşağıya Yeniköy sahile inen uzun bir yokuş var, orası bunun için en ugun yer sanırım İstanbul'da..

Baktın duramıyorsun o da dert değil, yolun sonu deniz zaten çok çok serinlemiş olursun :komik::komik: bir ara duramayacağım diye korkuttu vallahi
 
  • Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@ÇerkesOnur benim ki de ucu deniz :-D beylikdüzünden büyükçekmece sahile yokuş aşağı sonu deniz ama sonu görmeyi nasip etmesin allah :) deniz derken yeşil mercedese binmeyelim:D:D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇerkesOnur
@Yagizz2 Allah korusun.. Aynen bak orası da var aklıma gelmedi sağlam yokuş vardı Silivri araçlarının yarış pisti tadında kullandığı :D hatırlamadım yıllar oldu herhalde Beylikdüzü'nü görmeyeli, biz Tarihi Yarımada'da yaşayanlara niyeyse Bulgaristan sınırı gibi geliyor :)
 
@ÇerkesOnur tabii bulgar radyosu dinlilyoz biz nikoylan dahon fiyatlarına bakıp sirtakimizi oynuyoruz hahahaha:koptum::koptum::koptum::koptum::D yunanistana 2 saat :koptum::koptum::koptum::koptum:
 
  • Beğen
Tepkiler: ÇerkesOnur
@Yagizz2 Puhahahaha :D en son Beylikdüzü ve Esenyurt Sofya'ya bağlansın mı oylaması yapılıordu bulgar meclisinde sanırım :D:D ne biliyim hep nedense Avcılar'dan sonrası zulüm geliyor uzun yola gelemiyorum :D
 
Yerinde durmayan flexi yapmışlar birdaha tura çıkıyorum :D
2 gün 1 geceli bol yokuşlu umarım az yağmurlu rüzgarlı bir tur :D:D

919C29ED-E2C0-4F7D-BFA6-CA4B67736716.jpeg
evet çantalar yeni 120 tl den 89 a düşünce alıverdim:komik::koptum:

660449DF-1E48-4533-A628-4FD1B04CDC66.jpeg
 
Bugün sahibinden.com da gezerken bir tane ikinci el buldum, imkanı ve ihtiyacı olan alır. Fiyat makul, model eski.
(link)
 
@Yagizz2

Selamlar,
Çantaları güle güle kullanın, çok şık olmuş. Ayrıca tabure bagaj da yerini almış. Aslında bisiklet turları için enterasan koltuklar var. Hafif ama ciddi pahalı. Gerçekten katlanır bisikletin hakkını veriyorsunuz. Tebrikler.

Güzel bir tur olması dileklerimle...
 
@mhd teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve evet husky nin kamp tabureleri var ama iyi para bunlar sadece 9.99 :koptum::koptum:
 
  • Beğen
Tepkiler: bayk_ara ve mhd
@bayk_ara artmış herlade bende baktım 120 :) tl vr 25 kg yeterli bence ki decathlon toleranslı yazmıştır 25 i 30 a kadar yolu vardır bence:D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: bayk_ara
@Yagizz2

hayirli olsun. bugun ben de ilk uzun surusumu yaptim. yaklasik 20km. (kilometre saatim olmadigindan bu benim tahminim. fotograftan gorulecegi mataraligim da henuz yok. suyumu bagaja koydum :)
 

Dosyalar

  • 20180908_162249.jpg
    20180908_162249.jpg
    239,5 KB · Okunma: 59
  • Beğen
Tepkiler: mhd
arkadaslar 2.el aldığım flexi 121'imi genel bakima sokmak istiyorum, ankara cankaya'da bildiginiz bir yer var midir? ya da segmenler parkına gelecek olan varsa bi el atarsa beraber bakariz duruma :) belki de ihtiyacı bile yok bakima çünkü 2 aylik aldığım bisiklet ama guvenemedim sehir ici uzun yola çıkmaya.
 
Geri