Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

@MustafaSener
Bana göre eğer flexi 121 alacak maddi gücünüz varsa btwin tilt 500 le 121 yan yana bile gelmez. 121 iyidir çok memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: AtomANT
Scudo
Merhaba bisiklet dünyasına flexi 121 veya 121d ile giriş yapmak istiyorum fakat paraya kıyıp 0 mı alayım yoksa ikinci el mi ve ikinci el nerde bulabilirim

Merhaba ben renk seçeneğinden dolayı 2018 model kahverengi sarı aldım. İkinci el temiz bisikletler var ama ben sıfır aldım ilk ben binmiş olayım mantığı ile aldım. Disk frenli modeli de vardı 2019 ama benim tercihim 2018'den yana oldu. Arıza çıkması durumunda veya bakımı konusunda disk fren ile uğraşmak istemedim.Dedigim gibi benim için en büyük faktör renk seçeneği oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mimidimin
Selamlar. Soracağım soru belki çoğunuz için komik olabilir ama bilgisizliğime verin. Bu arkadaş nasıl yanıyor? :D

Dosyalar

• 9FCB4147-808F-4838-8C76-A82D80AA7D93.jpeg
    9FCB4147-808F-4838-8C76-A82D80AA7D93.jpeg
    914 KB · Okunma: 101
Ilk önce attigim çılgınca kahkahalar kulaniginizi çınlatti mi bilmem ama O lamba değil reflektör. Yanı karşıdan gelen ışık karşısında parlıyor.

• Beğen
Tepkiler: sanmarco
@trainspotting35
Teşekkürler bilgilendirme için. Bilgisizliğime vermişsinizdir umarım ve evet kulaklarım çınladı :) Zamanla öğreneceğim böyle teknik bilgileri de o yüzden öğrenene kadar her bilgisiz soru anlayışla karşılanmalı :)

'yoh yav yanıyodur, bu kadar paraya yanması lazım' diye düşünerek mesaj atmış adam. Gülmeyin.

@Heisenberq
Cumartesi geceniz keyiflendiyse ne mutlu size!

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@sanmarco

Tebessüm dahi etmedim. Tüm samimiyetimle söylüyorum gayet normal bir soru. Sadece ufak bir espri yaptım. Rahatsız olduysanız hemen yazımı düzeltebilirim.

@Heisenberq
Estağfurullah! Zaten sorumu sorduğumda çoğunuza komik gelebileceğini belirtmiştim. Uzun zaman bisikletlere alıcı gözle bakmayınca ve reflektörü de bisiklette pek hayal edemeyince sormak istedim. Rahatsız olma gibi bir durum söz konusu değil :)

@sanmarco

Allah sorunsuz, kazasız, belasız binmeyi nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: sanmarco
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum
ilk kez katlanabilir bisiklet alacağım ancak ne kadar çok araştırsam o kadar çok zorlanıyorum.
katlanmasıda duruşu iyi olursa 1,72 kilo 90 olarak önereceğiniz katlanabilir bisiklet tavsiyelerinizi almak isterim.
sahilde istanbul sokaklarında yokuşluda sokaklarda sürebileceğim bisikletler;
carraro troya
carraro flexi 121
dahon mariner d8
olarak hangisini önerebilirsiniz?
1700-2600 tl arası bakarım ama fiyat farksızın carraro olarak aralarında fark görmüyorum katlanma hızları nasıldır bilmiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim.
(küçük yaşlar dışında nadiren ibb bisikletlere binmişliğim vardır bundan sonra hem zayıflamak bakımından hemde istanbulu turlamaktan zevk almak istiyorum)

Ben Carraro Flexi 121 kullanıyorum hatta satıyorum diyeyim ilgilenirseniz yardımcı olurum fiyat konusunda. Evet pazarlama bitti geldi anlatıma. Katlandıktan sonra seleden tutup ittirerek rahat taşıyorsun eski modellerde aynakolun üzerine konuluyordu katlandıktan sonra yeni modellerde bu sıkıntı yok. Gidon ayarı özelliği de var. Handikapı ne derseniz sele borusu tam olarak içine gömülmediğinden biraz daha kısa boylu kullanıcılar için sıkıntı. Ağır mı evet ağır ama 21 vites oranı yokuşlar için süper.

@trainspotting35
İletişim numara alabilir myim yada 0555 839 99 44 foto görebilir myiZ

• Beğen
Ben de aileden birine yeni aldım 105 kiloluk bir bisikletçi olarak denedim ve memnun kaldım. Alınca yapılacak ilk iş mıknatısın karşılık kısmı a bi kontra somun atıp oje ile sabitleyin sonra yolda düşmesin. Gayet kıvrak ve atik bir arkadaş. Şehir içi ulaşım için ideal. Çocuk gezdirmek isteyenler portbagaj monteli çocuk koltuğuyla kolaylıkla kullanılabilir etli bir portbagajla geliyor. Parasını hak eden bir f/p ürünü. Unutmadan kurulumu servise yaptırın.

• Beğen
@serkanser

Tasarım olsun diyorsanız Troya,nexus sistem ve ön göbek dinamoludur.
Yokuşları rahat rahat cıkayım derseniz o zaman Flexi 121,ama 121 D disk frenli olan modelini almanız daha sağluklı olacaktır.
Bütçeyi 2.600 seviyelerine cıkarırırm derseniz Geotech Fold up 20.1 Disk frenli 18 vites Donanım olarak Flexi 121D'nin üzerinde

tercih sizin :)

• Beğen
Tepkiler: serkanser
Selam. Geçen haftaki “ufak bilgisizlikten” dolayı bisiklete “Reflektör” ismini verdim. Bu da Reflektör Bey’in ilk doğa gezisi. Darısı daha güzel yerlere...

Dosyalar

• 16855513-AC39-431A-B309-64D032640A20.jpeg
    16855513-AC39-431A-B309-64D032640A20.jpeg
    204,6 KB · Okunma: 88
Arkadaslar merhaba oncelikle yeni bir bisiklet edindim carraro 121 oncelikle cok memnunum ama tek surmek oncelerde keyifli di ama toplu olarak binmek daha eglenceli olur her aksam biniyorum eslik edecek arkadaslar ariyorum beylikduzu avcilar esenyurt esenkent bahcesehir aralarinda kullaniyorum

Geri