Bende Flexi 108'de karar kıldım. 2019 modelinin siparişini verdim. İnternet üzerinden daha avantajlı fiyata geldi. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Dolar kurundan dolayı fiyatlar uçmuş vallahi.
Arkadaşlar merhaba, bazı arkadaşlarımızın da bildiği gibi Carraro Flexi 121 D 2019 Model bisiklet sahibiyim. Direksiyon ve gidon boyu bana kısa geldiği için fabrikaya gönderdim ve bana yeni gidon seti gönderdiler. Monte ederken ekte eklediğim fotoğraflardaki detayı fark ettim sizce normal mi? Bana ters duruyor gibi geldi.
@trainspotting35
Ama iyiki de Carraro almışım. Fabrikadan daha doğrusu satış sonrası destekleri oldukça iyi, bir gram ücret talep etmemekle birlikte tüm kargo masraflarını da onlar karşıladı.
@JRScarface
Hocam bisikletin performansından memnun musunuz? Cumartesi bisikleti alacağım, aradığım bayi bana ellerinde şu an için sadece flexi 121 ve 121 D modelinin olduğunu söyledi. Sizden de görüş almak karar vermem için iyi olur.
Selam, Ben 121 D 2019 Model olanı kullanıyorum. Bundan önce de 106 kullanıyordum ikisi arasındaki fark vites ve disk fren. Bisiklet son derece güzel. Harika bir sürüş keyfi var. Bayırlar artık eskisi kadar yormuyor. Bisikletin satış yapan bayilerini resmi web sitelerinden bulabilirsin.
@JRScarface
Evet resmi siteden satış yapan bayilere baktım hatta birkaçıyla da görüştüm. Aslında 108 almayı düşünüyordum ama ellerinde kalmadıklarını söylediler. Çok fazla yokuşta kullanmayacağım bisikleti ama kondisyon arttıkça yokuşlara da göz dikebilirim. Bir de izlediğim videolarda bisiklet katlanır haldeyken mıknatısların çok güçlü olmadığını ve açılma riski olduğunu söylediler. Bu konuda da bilgilendiren olursa çok memnun olurum
@Desert Fox
Merhabalar, ben 1.84 boyunda 105 kilo civarındayım. Bisikleti sorunsuz kullanıyorum. Asıl problem kısa boylu olanlar için, çünkü bisikletin selesi belli bir noktadan aşağıya inmiyor.
@trainspotting35
Boy uzaması değil de, bendeki bisikleti arada sırada eşim de kullanıyor. En alçak kısmı ona uygun, ben binecekken tekrar yükseltiyorum.