Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

@appendix çok rahat ama çok sert bakalım yumuşar umarım :)

Scudo
@akinomatata hocam yokuş yukarı çıkarken bilinçli olarak esnetmek amaçlı asılıp ileri geri eğmeye çalışıyorum ancak kemik gib sapa sağlam salmıyor kendini sadece gidon yokuş yukarı çıkarken kendime doğru çekiyorum birazcık bana doğru esniyor :) oda normal gibi geliyor ama ana kadrodaki eklem yeri taş gibi maşallah

• Beğen
Tepkiler: akinomatata
@akinomatata ses hemen hemen katlanır bisikletlerin hepsinden geliyor.esneme ve oynama yapmadığı sürece sıkıntı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: akinomatata
Bu bisiklet işi hastalık ya :) full heybe dolu yaklaşk 15 16 kg civarı. Haramidere beylikdüzü yokuşunu çıktım istanbulda ve artık he egün iş çıkışı burayı inip çıkıyorum 2 gün bugun ve verileri bu şekilde :) strava dan çok anlamadım ama yokuşu iyi analiz etmiş

Dosyalar

• 030C36E3-AA16-40F8-8C31-802084B2C6EB.png
    030C36E3-AA16-40F8-8C31-802084B2C6EB.png
    49,6 KB · Okunma: 59
@ibraeum hocam ben kısa süre kullandım. Fakat başka bir katlanır bisiklet kullanmadığım için sadece bu bisikleti yorumlayacağım. Bisikleti katlayıp bagaja koymak zor arabanın arka koltuğuna girer :D katlayınca taşıması da o kadar portatif değil.Bu fiyata bu kadar tabiki :D Fakat 21 vites olması çok rahat 20-25km hızla rahat rahat sürebiliyorsunuz ki bu benim için anahtar bir konu.

• Beğen
Tepkiler: ibraeum
uygun fiyatlı 2. el bulursam ben de katılacağım sizlere :)))

@cattepiller düşünürsen benim sarışın satılık özelden yazabilirsin

Arkadaşlar Carraro Flexi 121 ile 108 arasında ki fark nedir ?
Hangisini almalıyım kararsız kaldım

@Patron vites farkı düzlükte sürecekseniz gerçi ikiside düz yolda gider ama yokuşta flexi121 cok rahattır

• Beğen
Tepkiler: Patron
@Yagizz2

2017 2018 arası fark var mı ki fiyat farkı pek yok gibi bakıldığında

• Beğen
Tepkiler: Patron
@cattepiller arka port bagaj sanırım katlanınca yere değmemesi için bir ek ayak var o yok galiba

Arkadaşlar merhaba,
Ben de uzun araştırmalım sonucunda carraro flexi 121 almaya karar verdim. Hatta birde eşime alacağım.
Acaba nerden satın almalıyız ? İnternetten mi yoksa istanbulda yaşıyoruz burda biryerde peşin uygun bulabilir miyiz? Birde kurulum olayı var internetten alırsak kenm kurabilir miyim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

@Dutkun selam hocam öncelikle sizi aramızda görmek isteriz :) ben ist beylikdüzü elden bayiden aldım martta 1300 dü 100 kırdırabildim :) 1200 kurtardım şimdiler 1100e sıkı pazarlıkla düşüyorlar diyebiliyorum. Bende haziran da kız arkadaşıma alıcam aynısından 21 vites en doğru tercih eğer ist beylikdüzü civarında iseniz yetkili bayisi bisikletpro var ben ordan almıştım memnunm satış sonrası iyi bir işletme. internetten alırsanız da kurulumu bence basik bir alyan takımı ile video izleyerek kurulumu yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Dutkun
@Yagizz2 hocam beylildüzüne çok yakınım 2 tane alacağım için 1100’e bırakırlarsa harika olur. En kısa sürede bizikletprodayım.
Bu haftasonu bizikletlerimizi alalım şöyle güzelce gezelim istiyoruz:)
Tekrar hızlı cevabınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
Rica ederim beylikdüzü carraro flexi 121 tektim artık yanlız kalmam :) yakında buluşmak üzere hayırlı olsun tekrardan ve sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olurum eğer yakınsanız buluşuruz sorularınıza bire bir cevap veririm :)

Ooo bir 121 ci daha geliyor ben de aldim iki gun once :) bisikletpro dan 1250 ye alabildim yalniz. Hayorli olsun simdiden

@Yagizz2
Selamlar yaban arısı ektedir :))

Dosyalar

• Screenshot_2018-04-23-14-26-37-636_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-04-23-14-26-37-636_com.miui.gallery.png
    157,1 KB · Okunma: 98
@cattepiller oh maşallah hayırlı olsun SARI renkli carraro mükemmel ya bende rengine hasta oldum :) umarım bir gün görüşürüz :) İyi pedallamalar :)

Geri