Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

Scudo
Merhaba arkadaşlar flexi 121 in 2020 modelinde ne gibi değişiklikler var. Bilen duyan varmı

Merhabalar, Carraro Flexi 121 kullanıcısıyım. Lastiklere hava basarken maşadaki teker bağlantı yerlerindeki eğrilik gözüme çarptı. Hep böyle miydi yoksa sonradan mı oldu bilmiyorum. Bisiklette kaza darbe vs söz konusu değil. Sanırım üretim hatası. Bu şekilde kullanmak sorun yaratır mı? Konu hakkında yorum yapabilecek olan var mı?

Dosyalar

• IMG_20191117_115044.jpg
    IMG_20191117_115044.jpg
    752,1 KB · Okunma: 120
  • IMG_20191117_115039.jpg
    IMG_20191117_115039.jpg
    699,5 KB · Okunma: 119
  • Beğen
Tepkiler: Metin_S
sanırsam normal, internetten görsellere bak bakalım veya youtube'dan. Düşüncem normal olabilir.

Hocam Merhaba konnix çanta efsane durmuş gerçekten ben çok beğendim, az evvel n11 üzerinden siparişi verdim, paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: NOMAD 35
Hocam Merhaba konnix çanta efsane durmuş gerçekten ben çok beğendim, az evvel n11 üzerinden siparişi verdim, paylaşım için teşekkürederim.
Rica ederim dostum,güle güle kullanın.Çok kullanışlı gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Kubiilay
2019 Flexi 121bisikletimi satarak, Dahon mariner D8 parlak turuncu rengini satın aldım.A41111B3-5AD6-4AD1-AF09-AFD043169E92.jpeg26986A95-DC70-4903-A5BE-92200994F4D2.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bir şikayetim yoktu flexi'den sadece bisikletimi güncelledim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Selam herkese :) benim yetişkinlikteki ilk bisikletim flexi121 oldu ve çok memnunum öncelikle, 6 aydır kullanıyorum :) Tabi bilmediğim pek çok şey var bisiklete dair. Frenler sıktığımda ses çıkarmaya başladı mesela, yağ bakımı mı yapmalıyım demektir bu? Bir de yağmurlu,kaygan zeminde de kullanabilmek için tekerleklere özel bir şey gerekli mi? Yoksa direk kullan ya da kullanma mı dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: cnmrtpkc
@yer6suları Bildiğim kadarıyla frenler mekanik disk. Aslında mantığı V frenle hemen hemen aynı. Kolu sık, teli çektirsin, pedler ya jantın kenarlarına yada rotorun kenarlarına baskı yapsın bisiklet dursun. Genelde hidrolik disk frenler için problem çıkartma sıkıntısından bahsedilir. Mekanik disk fren size fren performansı açısından çok birşey kazandırmasa da yağışlı havalarda 1 tık ön planda olacaktır.

@yer6suları Bildiğim kadarıyla frenler mekanik disk. Aslında mantığı V frenle hemen hemen aynı. Kolu sık, teli çektirsin, pedler ya jantın kenarlarına yada rotorun kenarlarına baskı yapsın bisiklet dursun. Genelde hidrolik disk frenler için problem çıkartma sıkıntısından bahsedilir. Mekanik disk fren size fren performansı açısından çok birşey kazandırmasa da yağışlı havalarda 1 tık ön planda olacaktır.
cevap için teşekkür ederim. bu model için güzel yorumlar okudum. inşallah bu haftasonu ben de eşime ve kendime bu bisikletten almayı düşünüyorum.

• Beğen
Geri