Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Çok teşekkür ederim. Şu an tek başıma olduğum için yarın deneyeceğim. Yakında Bisiklet onarım işi yapan bir yer var kendim yapamazsam oraya götürürüm.
@Cemil Dada

Scudo
@Bicikl
Ne demek :) Bir şey değil

• Beğen
Tepkiler: Bicikl
Günaydın herkese
Carraro hediye kampanyasına başvurmak istiyorum. Sisteme kayıt olmam gerekiyormuş. Carraro sitesinde kayıt olunan bir yer bulamıyorum.

Nasıl başvuru yapacağım?

@anotherbrick

(link)

bu adresten başvuru yapılıyor,

(link)

başvuru yaptıktan sonra bu adresten sisteme faturanın fotoğrafını yüklüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: olderjack
Bugün beni aradılar ve tişört için beden sordular. Bu hafta içinde elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar vites ile ilgili bir soru soracağım. Bisikletim force 510 ittirmeli vites mevcut. Arka vitesi düşürürken bi ittirme ile 2 vites düşürmenin bi sakıncası var mıdır ? Tek tek mi düşürmek gerekli ?

@Wheelie39 benimde ikili şekilde düşürdüğüm oluyor. Zararının olduğunu düşünmüyorum. Ama tek tek düşürmek daha sağlıklıdır herhalde:):)

Selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır carraro 225 kullanıyorum. Ortalama 250km yol yaptım ve ön arka jantlarda gevşelmeler oldu dolayısıyla tekerler yalpa yapmaya başladı. Aldığım yerde jantları akorda sokturdum düzeldi ama tekrar aynı olayı yaşama ihtimalim var mı? Varsa ne yapmalıyım sürekli bunun akordu ile mi uğraşacağım? 20160515_225303_HDR.jpg IMG_20160513_222617.jpg IMG_20160523_213055.jpg

• Beğen
Tepkiler: CarroraForces320
@Avranx İlk aylardaki akord bozukluğu normal bir şey. Bozuk yerlerden geçerken kaldırım iner çıkarken seleden hafifçe kalkarsanız akord ayarı daha uzun dayanır.:)

Hayırlı ugurlu olsun hocam. Forumda ilk kez Carraro race serisinden kullanan görüyorum :) tek miyim acaba diye düşünürken sizi görmek hoş oldu. 55km hızın üstünde çıkınca biraz daha dikkatli olmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
hayırlı olsun güle güle kullanın, bende 062 için bekliyorum gelsin paylaşıcam inşallah.

forumda okuduğum konularda,carraro cr race 052 9,67 , carraro race 062 8,8 yazıyordu bisiklet gelsin dostumla tartacaz, yazılan kilolara inanmıyorum pek ilk yol bisikletim salcano xrs 030 tiagrada pedalsız 8,53 kg yazıyordu plastik pedal taktırdım ölçtük 9,30 geldi. (suluk da vardı üstünde tarttığımızda öyle hatırlıyorum)

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@kutlucan inşallah teşekkür ederim.

Bu bisikletin merak ettiğim iki husus vardı birisi ağırlığı daha tartmadım tartınca bakalım kaç kg çıkacak diğeri rublesi ruble: 28/11 kaset

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
hayırlı olsun heyecanlısınızdır şimdi :) allah kaza brla vermesin güzel günlerde sürün inşallah

Geri