Scudo Sports

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Arkadaslar...Bu Carraro markası 100% yerli markamı ?

Scudo
Selam.

Beyler Carraro 052 Yol bisikletimin kadro kulağı kırıldı. Aşşağıdaki fotoğraf olur mu?

13457621_1150528638331756_180174639_n.jpg

KIRIK OLAN...

pr_01_1126_min.jpg

YENİ ALACAĞIM...

ACİL CEVAP LAZIM...

Hayırlı uğurlu olsun.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlısı olsun nasıl indirttiniz o kadar fiyatı hem de taksitli :D

Hayırlı olsun güle güle kullan Nevşehir'in neresindensin bir ara toplanıp bölge turu yapalım.

Bende race 032 var, umuyorum ki bi gün karşılaşırız bi tur alırım senden kardeşim :)
Hayırlı ugurlu olsun..

@celikkadro 9,47 kg bisiklet cidden ağır. Daha bunun suluk demiri, suluğu var, kilitli pedalı var. Ağırlığı hiç tahmin ettiğim gibi hafif 8 kg kulvarlarında çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: T. Süren
@fatihözüdoğru Surpriz oldu bu kadar agir olmasi. Kadro boyu kac diye sorucam ama diger parcalar ayni olduktan sonra kadro boyu agirligi cok etkilemez.
062 boyle ciktiysa, 052 10kg sinirini zorlar herhalde.

@fatihözüdoğru Ne şekilde ölçtünüz ağırlığını. Yanılma payı var mı? En net ağırlık askılı kantar ile ölçülüyor tabi onu da bulmak zor.

dıgıtal kantar var, sele koltuğuna takıp ölçtük.En iyimseri 9,47 geldi iki defa ölçtük birisinde 9,50 gösterdi. Dostumun kendi topladığı yol bisikleti var. (8 kg) İkisini birlikte tutunca fark ediyorsun 8 kg dan kesinlikle çok olduğunu. Ayrı olarak pedalleri tarttık 394 gr , sele koltuğu 235 gr geldi.

@fatihözüdoğru kendinden pedallı olarak geldi sanırım. Onları da çıkarırsanız 9 kilo civarında bir ağırlık verecektir. Yine de 8.50 gibi bir ağırlık bekliyordum bende. Kaldı ki kadronuz küçük ben 58 kadro düşünüyorum acaba ne kadar fark ettirir.

@Erkin Kalender
İşte bunları hiç anlamıyorum:agla::agla:
Ne nedir?? - Ne işe yarar?? fikrim yok:agla::agla:

@ilberto evet kendinden pedallı geldi, en fazla 9 kg ya düşer diye düşünüyorum bende

@fatihözüdoğru Hocam kadro boyu 49inch degildir. Carraro race serisinin kadro boylari santim cinsinden 52, 54 ve 56 oluyor. Kadro uzerinde yaziyormu bilmiyorum ama benim gordugum bir tanesinde selenin uzerindeki naylon kaplamadaki etikette yaziliydi.

@fatihözüdoğru 49 inç = 124.46 santimetre`dir yani 49" olduğuna eminisiniz mi? sanırım sizin 49cm veya 52cm olan kadro boyunuz

Hayırlı olsun ben cr-52 olanı almıştım geçen sene çok kullanamayıp satmıştım Berke yardımcı olmuştu bayağı saolsun ^^

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
@fatihözüdoğru uzunluk birimi açısından bir karışıklık söz konusu. 49-52-54 diye gidenler cm cinsinden.

Geri