@salcano-izmirli
Abi ben netten almadım, İzmir'deki yukarıda söz ettiğim satıcıdan direk yüz yüze satın aldım bisikleti. Kargoda sıkıntı olmayacağının, anlaşmalı kargolarının olduğunun, kutularının emniyetli olduğunun garantisini kendine güvenen edayla bana yüzyüze verdikleri için aldım. Bisikleti satana kadar başka bir ilde olmamın hiçbir sıkıntı olmayacağını, kendilerinin buradan her konuya yardım edeceklerini söyledi. Ürünü ikna ile bana sattı. (Apaçık kandırmış) sıkıntı yaşayınca orada çalışan arkadaşı telefonla aradım. Tam sorunu anlatırken, dükkanın sahibi küt diye teli alıp "sonra arayın çok yoğunuz burada müşteriler var" diye son derece saygısız bir üslupla neredeyse suratıma kapattı telefonu. Buda onların ticaret anlayışı işte...
Bu bisikleti almadan 1 hafta önce Ankara'dan bir mağazadan aldığım bebek arabasını 2 hafta önce kargo ile bulunduğum şehre istedim. Gayet emniyete alınmış, süngerlenmiş ve sıkıştırılmış şekilde geldi.(kutuyu satıcı güçlendirmiş.) ürünü aldım kurdum. Geçen hafta bir telefon geldi bilmediğim bir numaradan ve bana "Ankara'dan falanca mağazadan arıyorum, size ürün göndermiştik, kargoda bir sıkıntı yaşadınız mı diye öğrenmek istedik" dedi.
Onlarda ticaret yapıyor, bana bisikleti satana kadar ilgi gösterip sonra başından savmaya çalışan Durdu Bisiklet'te ticaret yapıyor.