Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadaşlar carraro sportive 227, bisikletimin orta göbeğini değiştireceğim ne marka ve model tam uyumlu olur, teşekkürler...

Scudo
Merhaba arkadaşlar, carraro Force 900 29 inç 52 kadro hiç bir resmi satıcıda yok. Carraronun sitesinden bakıyorum satıcılara. Satıştan kalktı mı bu bisiklet ? Nasıl bir iştir bu :)

Carraro big 2712 sram sx eagle ile bende klübe katıldım. Daha önceki bisikletim mosso blackedition du. Yenisini sürdükten sonra direkt komponent farkını hissettim. Sram sx vites ayarları beni biraz uğraştırdı ama sonrasında stabil bir ayara ulaştım. İlk defa havalı bir maşa kullanıyorum. Özellikle engebeli inişlerde çok faydasını gördüm. "Hidrolik fren hepsinde aynıdır ne kadar fark olabilir ki?" diyordum. Ancak mosso da MT200 frenden sonra Big deki Deore resmen farkını hissettirdi. Çok profesyonel bir kullanıcı değilim. Ancak gerek rahatlık, gerek konfigürasyon anlamında çok memnun kaldım.

Bunların dışında bisikleti aldığım günün ertesi gelen zamları görünce daha bir mutlu olmadım desem yalan olur. (Tabi bu mutluluk geçici. Sonunda yine o zamdan bir şekilde etkileneceğim öyle ya da böyle:( )

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhaba Dün carraro force 920 29 inç 52 kadro bisiklet satın aldım. Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

1) Bisikletin ön diski çok hafif oynuyor bu sebeple olduğunu düşünüyorum frene basınca ses çıkıyor. Ancak arka diskten de aynı ses çıkıyor. Yeni olmasından mı kaynaklı zamanla düzelir mi ? Sesten kastım çok rahatsız edici bir seviye değil. Bisikleti arabaya sığdırmak için ön tekerleği yerinden çıkardık eve getirince taktım geri. Acaba bununla mı bir ilgisi var diskin çok hafif oynamasının ve seslerin ?

2) Bir kilit alacağım. 2700 lira para verdiğim bir bisiklete 10 15 liralık dandik kilit tabiki takmayacağım. Decathlon da şu kilit varhttps://www.decathlon.com.tr/920-u-bisiklet-kilidi-id_8385309.htmlhttps://www.decathlon.com.tr/u-bisiklet-kilidi900-id_8331481.html

Hangisini tercih etmeliyim ve sizlerin tavsiye edeceği başka 200 300 lira civarı kilit var mıdır ? Çalmayı kafasına koymuş adama kilit dayanmaz ama yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.

3) 192 boy 115 kilodayım. Sele beni uzun sürüşte oldukça rahatsız ediyor.Seleye ek olarak jel kılıf önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

Dönüşleriniz beni mutlu edecektir. Çok teşekkürler şimdiden. Özellikle disk konusu beni oldukça rahatsız etmekte.

Merhaba Dün carraro force 920 29 inç 52 kadro bisiklet satın aldım. Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

1) Bisikletin ön diski çok hafif oynuyor bu sebeple olduğunu düşünüyorum frene basınca ses çıkıyor. Ancak arka diskten de aynı ses çıkıyor. Yeni olmasından mı kaynaklı zamanla düzelir mi ? Sesten kastım çok rahatsız edici bir seviye değil. Bisikleti arabaya sığdırmak için ön tekerleği yerinden çıkardık eve getirince taktım geri. Acaba bununla mı bir ilgisi var diskin çok hafif oynamasının ve seslerin ?

2) Bir kilit alacağım. 2700 lira para verdiğim bir bisiklete 10 15 liralık dandik kilit tabiki takmayacağım. Decathlon da şu kilit varhttps://www.decathlon.com.tr/920-u-bisiklet-kilidi-id_8385309.htmlhttps://www.decathlon.com.tr/u-bisiklet-kilidi900-id_8331481.html

Hangisini tercih etmeliyim ve sizlerin tavsiye edeceği başka 200 300 lira civarı kilit var mıdır ? Çalmayı kafasına koymuş adama kilit dayanmaz ama yine de eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.

3) 192 boy 115 kilodayım. Sele beni uzun sürüşte oldukça rahatsız ediyor.Seleye ek olarak jel kılıf önerisi yapabilirseniz çok sevinirim.

Dönüşleriniz beni mutlu edecektir. Çok teşekkürler şimdiden. Özellikle disk konusu beni oldukça rahatsız etmekte.
bu gönderdiğiniz kilitten bana da önerdiler. Adam çalsa bile kilidi kesemez dediler. anahtarı felan kaybolursa kesmesi de zormuş hakkaten.

• Beğen
Tepkiler: Dalgic2005

Kilit guzelde benxe o parayı,verdiğin bisikleti kılıde emanet etmemek daha iyi. Yanımda dursun diyorsanda çok ağır. 3-5 dk ayrılacağım durumlar için bende 30-40 tl lik kilit var

Disk ve kalıperlere balata sprayı sıkıp yıkayın geçmiyorsa yağ olabılır ondada değişim gerekiyor galıba

• Beğen
Tepkiler: Dalgic2005
Selamlar SPORTIVE 324 28" 24-V HD kullanan var mi ?
Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Merhabalar rengi çok hoşuma gitti, ancak sitesinde farklı renkte bir tasarımı var. İstenilen rengi seçebiliyor muyuz?
Almayı düşündüğünüz mağaza ile iletişime geçin stok sorunu yaşayabilirsiniz

Merhabalar rengi çok hoşuma gitti, ancak sitesinde farklı renkte bir tasarımı var. İstenilen rengi seçebiliyor muyuz?
Bikeandoutdoor'da var hala stokta.

2020-2021 model 062lerin agirligi hakkinda kesin bir bilgi var mi ? Forumda baya bir okudum ama yillara gore degismis sanirim agirlik konusu . 1 ay once sportive 327 alarak bisiklete cok uzun yillar sonra donus yaptim. Simdi gozum yol bisikletlerine kaymaya basladi , ufak ufak arastirma yapiyorum . Bir yandan ileride zamlanacagini bildigim icin hemen alsam mi kararsiz kaldim. Boyum 183-185 civari , ic bacak boyum 84-85 cm civari. 54 mu yoksa 56 kadro mu daha uygun olur ?

bu gönderdiğiniz kilitten bana da önerdiler. Adam çalsa bile kilidi kesemez dediler. anahtarı felan kaybolursa kesmesi de zormuş hakkaten.

Kilidi aldım hocam. Pozitif tarafı çok güvenli olması tabiki ancak negatif iki yönü var. Birincisi çok kısa olması, her yere kilitleyemiyorsunuz maalesef. İkincisi de 1 kilo mübarek.
Kilit guzelde benxe o parayı,verdiğin bisikleti kılıde emanet etmemek daha iyi. Yanımda dursun diyorsanda çok ağır. 3-5 dk ayrılacağım durumlar için bende 30-40 tl lik kilit var

Disk ve kalıperlere balata sprayı sıkıp yıkayın geçmiyorsa yağ olabılır ondada değişim gerekiyor galıba
Aynen dediğiniz gibi çok ağıtr. Ancak güvenlik ağırlıktan çok daha önce gelir benim için :)
Ayarı yaptım hocam. On numara oldu ancak şimdi de sol koldaki vitesi 2 den 1 e aldığım zaman zincir boşa geçebiliyor bazen. Muhtemelen bu da ayardan onu da halledeceğim

2020-2021 model 062lerin agirligi hakkinda kesin bir bilgi var mi ? Forumda baya bir okudum ama yillara gore degismis sanirim agirlik konusu . 1 ay once sportive 327 alarak bisiklete cok uzun yillar sonra donus yaptim. Simdi gozum yol bisikletlerine kaymaya basladi , ufak ufak arastirma yapiyorum . Bir yandan ileride zamlanacagini bildigim icin hemen alsam mi kararsiz kaldim. Boyum 183-185 civari , ic bacak boyum 84-85 cm civari. 54 mu yoksa 56 kadro mu daha uygun olur ?
9.750 deniyor, pedalsız elimle tarttığımda bana da o civardaymış gibi geldi, tartıda ölçmedim.
Sizce 062'nin dişli oranları yol bisikletine yeni geçen birisini zorlar mı? MTB kullanıcısıyım.
Ben hiç zorlanmadım, kişiye göre değişir tabi, ben hep yol kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: berk92
Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra 062 ile aranıza katılacağım, ilk yol bisikletim olacak umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni. :)

Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra 062 ile aranıza katılacağım, ilk yol bisikletim olacak umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni. :)
Hayırlı olsun şimdiden. Bu seviye bisikletin hayal kırıklığına uğratmasının tek sebebi üretim hatası olurdu sanırım. Şahsi fikrim bu yönde. :)

• Beğen
Tepkiler: sauron
Aynı boydayız hocam 56 kadro uygundur. Çünkü bende 062 kullanıyorum almadan önceden çok tereddütte kalmıştım kadro geometrisi ve bazı hesaplamalar ile 56 kadro sipariş etmiştim 1 yıl oldu hemen hemen sürdükçe zaten size rahat gelen sele boyunu gidonu vs tam ayarladığıniz zaman konfora kavuşuyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: berk92
IMG_20210708_185222.jpgIMG_20210708_185222.jpg
Buda benimki 497 xc eouıpe carraro corlu dan selamlar

Geri