Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Çok teşekkür ederim, Yarın hemen arayacağım tekrardan Erdoğanlar bisikleti, aramıştım aslında ama haberleri yok sanırım parçanın uyduğundan, yok demişlerdi bana.

Fiyat tuzlu ama, bir plastik parçaya en azından bulmuş olduk 😊👍👍

Kapaklı aynakolun fiyatı kapak fiyatının üç katı. 1/3 fiyat plastik halka için, 2/3 fiyat geriye kalan her şey (kollar, dişliler v.b.) için. Çok adaletsiz.
Bisikletin uzun süre kullanılacağı kesin olsa yedek aynakol niyetine alıp kapağı aktarmak daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
Scudo
Kapaklı aynakolun fiyatı kapak fiyatının üç katı. 1/3 fiyat plastik halka için, 2/3 fiyat geriye kalan her şey (kollar, dişliler v.b.) için. Çok adaletsiz.
Bisikletin uzun süre kullanılacağı kesin olsa yedek aynakol niyetine alıp kapağı aktarmak daha mantıklı.

Aslında soracağım soruyu ağzımdan aldınız, zaten yol kullanimi icin aynakol dusunuyordum 44-32-22t biraz daha uygun olur benim için %99 caddede sürüyorum çünkü. Hatta arkayada 11-32t ruble de dusundum.

Daha onceki mesajlarimda konusmustuk, aynakol icin aktaricida almam lazım. 12 diş aktarabilen Carraro Daytona 727 im için.

Sizlerin tavsiye edecegi bir ön aktarıcı varmı? En uygun fiyatli bir seriden, yapmisken tam yapayım. Hattta cikan parcalarıda o kadar yeniler ki kutulasanız sıfır diye satılır onlarıda piyasanin yarı fiyatına versem maliyetimide dusururum.

Aslında soracağım soruyu ağzımdan aldınız, zaten yol kullanimi icin aynakol dusunuyordum 44-32-22t biraz daha uygun olur benim için %99 caddede sürüyorum çünkü. Hatta arkayada 11-32t ruble de dusundum.

Daha onceki mesajlarimda konusmustuk, aynakol icin aktaricida almam lazım. 12 diş aktarabilen Carraro Daytona 727 im için.

Sizlerin tavsiye edecegi bir ön aktarıcı varmı? En uygun fiyatli bir seriden, yapmisken tam yapayım. Hattta cikan parcalarıda o kadar yeniler ki kutulasanız sıfır diye satılır onlarıda piyasanin yarı fiyatına versem maliyetimide dusururum.

(link)
Bir de bu var, OEM, kutusuz, daha ucuz ama salınımı ters. Üstündekinden daha yukarı takmak gerekir, bazı problemler olabilir: (link)

(link)
Bir de bu var, OEM, kutusuz, daha ucuz ama salınımı ters. Üstündekinden daha yukarı takmak gerekir, bazı problemler olabilir: (link)

Tesekur ederim alakanıza .

Almisken ilk linktekini aliyorum o zaman, rubleyide yine hg200 11-32t alicam, zincir vs hicbirsey degismeyecek sanirim boylece?

Mtb101 44-32-22t Aynakol, linkteki ön aktarici ve hg 200 9x 11-32t ruble Sadece bunlar degilmi?
(link)

Almisken ilk linktekini aliyorum o zaman, rubleyide yine hg200 11-32t alicam, zincir vs hicbirsey degismeyecek sanirim boylece?

Mtb101 44-32-22t Aynakol, linkteki ön aktarici ve hg 200 9x 11-32t ruble Sadece bunlar degilmi?

Sadece onlar. Zincirde uzama-kısalma gerekeceğini sanmıyorum.

• Beğen
Ön aktarıcı ile ilgili bir sorum olacak, max aktarabildigi dişli oranı 10 diş. Benim alacagim ayna kol 44-32-22t de 12 diş. Bu konuda nasıl bir sıkıntı olabilir?

(link)

Birde şunu buldum
(link)

Ön aktarıcı ile ilgili bir sorum olacak, max aktarabildigi dişli oranı 10 diş. Benim alacagim ayna kol 44-32-22t de 12 diş. Bu konuda nasıl bir sıkıntı olabilir?

(link)

Birde şunu buldum
(link)

10 diş diye Erdoğanlar'ın bozuk çevirili sayfasında yazıyor. Shimano'nun sitesine göre 12 diş: (link)

FD-M370 de olur gibi görünüyor ama Shimano'nun sitesinde olmadığından tüm detayları bulamadım. FD-M371 bilgileri var, onda sıkıntı yok: (link) . Tek sorun down-swing olması olabilir ama Duran Bisiklet'teki zaten top swing.

• Beğen

(link)

Birde şunu buldum
(link)
rubleyi 11.34 alsan daha iyi olmaz mı. çünkü m3100 arka aktarıcınin kapasitesi 45t

Ruble 11-36t şu andaki. 11-32t ye geçerek biraz daha iyi oranlara sahip olmak istiyorum sadece.
11.34 ve 11.32 de de küçük dişli 11t olduğu için hız oranın aynı. 11.32 de tırmanış oranın 0.68 iken 11.34 de 0.65 . tırmanış olarak 11.34 daha verimli olur. sonuçta arka aktarıcın önde 44.33.22 aynakolla 11.34 rubleyi destekliyor. çok fark yok sonuçta. yine de sen bilirsin kardeşim

Yukarıdaki mesajlarımda alacağım parçalar konusunda karar verdim, ancak aynakol uzunluğu konusunda danışmak istedim.

Yaptığım ölçümde MT101 aynakolu 170mm görünüyor, iki vidanında tam merkezlerinden ölçmeye çalıştım.

Sorum alacağım aynakol 170 yada 175mm hangisi olmalı? Mtb bisikletim 44 kadro , 27.5 jant. Benim boyum 171 iç bacak 76 cm

Aynakolu uzatırsam Amortisör kapandığında pedal yere yaklaşırmı? Yoksa orijinal ölçüdemi almalıyım?

IMG_20221110_213453.jpg

dostum bence iç bacak boyuna göre 170 mm.

• Beğen
dostum bence iç bacak boyuna göre 170 mm.

Parçaları sipariş ettim, 170mm 44-32-22t aynakol ve T3000 ön aktarıcı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

En sevindiriciside; nefret ettiğim çıplak aynakol dişlisinin kapaklı olacak olması. Rüyalarıma giriyordu, Kapıcı bisikleti gibi kocaman aynakol dişli üzerinde koruma yok.

Parçaları sipariş ettim, 170mm 44-32-22t aynakol ve T3000 ön aktarıcı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

En sevindiriciside; nefret ettiğim çıplak aynakol dişlisinin kapaklı olacak olması. Rüyalarıma giriyordu, Kapıcı bisikleti gibi kocaman aynakol dişli üzerinde koruma yok.
rica ederim kardeşim. güle güle güzel günlerde kullan

• Beğen
Arkadaşlar Carraro fiyatları sitesinden neden kaldırmış olabilir fikri olan var mı ?

Aralık ayı zamlı liste hazırlandı yaklaşık %30 zam var. Bayilere gönderiliyor yeni listeler. Bir daha Marta kadar zam yok. Mart ayında sezon ile birlikte liste güncellenecek yine.

Alan aldı o zaman satacak da beklesin :))
Aralık ayı zamlı liste hazırlandı yaklaşık %30 zam var. Bayilere gönderiliyor yeni listeler. Bir daha Marta kadar zam yok. Mart ayında sezon ile birlikte liste güncellenecek yine.

Alan aldı o zaman satacak da beklesin :))
Kesinlikle satma dönemi değil 😂 4 ay önce falan bisan trx 8500 city sattım6000 ya yeni listede 15000 üstü gördüm 😂 Eylül sonu 8900e big 2918 aldım 1 haftada 10298 oldu Allah sonumuzu hayır etsin

Geri