Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Kullanıcıları Kulübü

Merhaba. Bisikletimi Türkiye'de paketlettirip kendime kargolatmıştım. Pedal vs her şeyi topladım ama bisikletçi gidon boğazını komple sökmüş ben de takmaya çalıştım ancak aralarında bayağı bir boyut farkı var gibi görünüyor, çok da zorlamak istemedim. Acaba bu birleştirmeyi nasıl gerçekleştirebilirim. Bisiklet Carraro 225.20230318_090133.jpg20230318_090142.jpg20230318_090135.jpg

Scudo
Merhaba. Bisikletimi Türkiye'de paketlettirip kendime kargolatmıştım. Pedal vs her şeyi topladım ama bisikletçi gidon boğazını komple sökmüş ben de takmaya çalıştım ancak aralarında bayağı bir boyut farkı var gibi görünüyor, çok da zorlamak istemedim. Acaba bu birleştirmeyi nasıl gerçekleştirebilirim. Bisiklet Carraro 225.301787 dosyayı görüntüle301788 dosyayı görüntüle301789 dosyayı görüntüle

Maşanın üstündeki kapağı sökün, boğazı takıp üstüne kapağı takıp maşanın boşluğunu alacak şekilde germek için kullanın.
1679227033563.png

Gidon boşluğu-maşa boşluğu alma videolarında sürecin detaylarını bulabilirsiniz, çünkü montaj bittiğinde boşluğu almanız gerekecek:
Başlangıç zamanını ayarladım, yaklaşık 2:43

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Maşanın üstündeki kapağı sökün, boğazı takıp üstüne kapağı takıp maşanın boşluğunu alacak şekilde germek için kullanın.
301795 dosyayı görüntüle

Gidon boşluğu-maşa boşluğu alma videolarında sürecin detaylarını bulabilirsiniz, çünkü montaj bittiğinde boşluğu almanız gerekecek:
Başlangıç zamanını ayarladım, yaklaşık 2:43
Tesekkur ederim dediğiniz şekilde çok kolay oldu gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Merhabalar, Bisikletim Carraro Big 829 2016 yıl model. Ben Aralık 2019 yılında ikinci el olarak aldım şimdiye kadar kullandım baya dayanıklı ve güçlü bu bisiklet 7 yıllık olmuş bi sonraki üst model olursa hangisi model olarak alayım ? e-MTB almak mantıklı mı? Ankara’da yaşıyorum.

IMG_0310.jpeg

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Merhabalar, Bisikletim Carraro Big 829 2016 yıl model. Ben Aralık 2019 yılında ikinci el olarak aldım şimdiye kadar kullandım baya dayanıklı ve güçlü bu bisiklet 7 yıllık olmuş bi sonraki üst model olursa hangisi model olarak alayım ? e-MTB almak mantıklı mı? Ankara’da yaşıyorum.

302534 dosyayı görüntüle
Carraro Daytona 911-711 ler güzel bisikletler . hem de fiyat performans ürünleri

Merhaba arkadaşlar. Daytona930 kullanıyorum. Deore 10 lu sistem var ama burada dynasys diye birsey var on off seçeneği mevcut.. araştırdım biraz ama tam olarak neye yarıyor bu?

302534 dosyayı görüntüle
E-mtb konusunu ben de merak ediyorum.
Fiyatları çok uçuk. Kifuka serisi var.
Bir de carraro big fs sx eagle var, elektriksiz ama uygun fiyatlı.
Bu bisikletlerin kullanıcıları varsa yorumlarını merak ediyorum.

Dosyalar

• SmartSelect_20230409_205257_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20230409_205257_Samsung Internet.jpg
    73,4 KB · Okunma: 14
  • Screenshot_20230409_205527_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230409_205527_Samsung Internet.jpg
    90,5 KB · Okunma: 12
Merhaba arkadaşlar. Daytona930 kullanıyorum. Deore 10 lu sistem var ama burada dynasys diye birsey var on off seçeneği mevcut.. araştırdım biraz ama tam olarak neye yarıyor bu?
On/Off konumu olan teknoloji SHIMANO SHADOW RD+ mıydı yoksa DYNA-SYS miydi tam bilmiyorum. Ama attırıcı üzerindeki zincir sabitleme kilidini ON konumuna getirdiğin zaman zinciri sürekli gergin tutarak zincir atmalarını, zincir sesini, zincir sallanmasını (kadroya çarpmasını) engelliyor. OFF konumuna getirdiğin zaman ise zinciri gevşek konuma alarak arka lastiği söküp takacağın zaman işini kolaylaştırabilir.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Carraro fire 3.2 uci kullanan var mı?

Merhaba hocam.
Bende almayı düşünüyorum. Memnun musun bisikletten?
Bir de gidon modeli nedir? Kaç cm? Kablolar gidon içinden mi geçiyor?

Merhaba hocam.
Bende almayı düşünüyorum. Memnun musun bisikletten?
Bir de gidon modeli nedir? Kaç cm? Kablolar gidon içinden mi geçiyor?

FSA GİDON, KABLO İÇTEN GEÇMELİ GİDON BOĞAZI, AERO SELE BORUSU, FİZİK SARGI

(link)
Satın alacağınız model buysa tüm özellikleri yazıyor gidonun kaç cm olduğu kadro boyu ile alakalı. Giant bisikletimde XS-S kadroda 400 mm gidon genişliği kullanılırken bir üst M Ve M-L kadroda 420 mm gidon genişliği kullanılıyordu.

FSA GİDON, KABLO İÇTEN GEÇMELİ GİDON BOĞAZI, AERO SELE BORUSU, FİZİK SARGI

(link)
Satın alacağınız model buysa tüm özellikleri yazıyor gidonun kaç cm olduğu kadro boyu ile alakalı. Giant bisikletimde XS-S kadroda 400 mm gidon genişliği kullanılırken bir üst M Ve M-L kadroda 420 mm gidon genişliği kullanılıyordu.

fsa olduğunu görebiliyorum. Bana modeli lazım ayrıca kablolar kısmı boğaz için denmiş gidon için değil.

fsa olduğunu görebiliyorum. Bana modeli lazım ayrıca kablolar kısmı boğaz için denmiş gidon için değil.

Fotoğrafa bakınca dışarıdan gelip gidon boğazının altından geçerek şaft borusuna giriyormuş gibi görünüyor:
1682405906364.png

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri