Scudo Sports

Carraro Manifesto!

Selesi duruyor mu?

Scudo
Duruyor. Üstünde decathlondan aldığım sele kılıfı taktım.

İlgilenen var mı acaba ? Teşekkürler.

Cozgun bey bir konuşabiliriz telefon numarası verirseniz.

Selamlar,
Manifestodaki 700 * 35 lastikleri 700 * 25 ile değiştiren var mı? Sonuçlar nasıldır? Uyum, sürüş, hız vb açılardan?

Herkese selamlar manifestonun sora setii versiyonu ile ilgili bazı sorularım olacaktı:
1- Bazı manifestolarda tekli isimsiz bir aynakol kullanılmış bazı manifestolarda ise sora 2li aynakol kullanılmış. Hangi bisiklet daha yenidir hangisini tercih etmeliyiz
2-Manifesto kadroları yaş itibariyle 5 yaşını doldurmuş oluyor. 5 yaşındaki bir bisikletin kadrosunda çatlak falan olması muhtemeldir. Sizce ikinci el manifesto alınır mı?
3-Son olarak manifesto dengi sora yada claris setli geniş lastik alabilen fb bisiklet öneriniz var mı?

Teşekkürler

Sora x2 aynakollu olanlar daha yeni modeller. 2020 de son üretim .

kadro aluminyum olduğu için çatlak olması çok düşük bir ihtimal . o kadroyu çatlatmak için kaza yapmış olması gerek.

onun muadili güncel sıfır modeller Carraro sportive x , Bisan rx9100 fitness ve Corelli fitbike 2. Sportive x de x2 tiagra , Bisan da x2 claris , Corelli de x3 Claris var . Carraro ve Bisan hidrolik disk, Corelli de kumpas frenler var .
En uygun ithal muadil ise Giant Fastroad sora setli olan model. onun fiyatı da yüksek

Herkese selamlar manifestonun sora setii versiyonu ile ilgili bazı sorularım olacaktı:
1- Bazı manifestolarda tekli isimsiz bir aynakol kullanılmış bazı manifestolarda ise sora 2li aynakol kullanılmış. Hangi bisiklet daha yenidir hangisini tercih etmeliyiz
2-Manifesto kadroları yaş itibariyle 5 yaşını doldurmuş oluyor. 5 yaşındaki bir bisikletin kadrosunda çatlak falan olması muhtemeldir. Sizce ikinci el manifesto alınır mı?
3-Son olarak manifesto dengi sora yada claris setli geniş lastik alabilen fb bisiklet öneriniz var mı?

Teşekkürler
boyunuza uygunsa 49 kadro bu bisiklet şuanki koşullarda bedava
(link)

(link)

Fırsat reyonuna koymak lazım diye düşünüyorum, cidden çok uygun.

Shimano'nun epey önce üretimini bıraktığı bir set olmasa uygundu. Artık setteki herhangi bir bileşeni değiştirmek için başka setlerden çözüm uydurmak gerekecek. Shimano seti, Mosso bisikleti artık üretmediği için fiyat uygun. Son birkaç ürünü satmaya çalışıyorlar.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Myali
Shimano'nun epey önce üretimini bıraktığı bir set olmasa uygundu. Artık setteki herhangi bir bileşeni değiştirmek için başka setlerden çözüm uydurmak gerekecek. Shimano seti, Mosso bisikleti artık üretmediği için fiyat uygun. Son birkaç ürünü satmaya çalışıyorlar.

(link)
hocam sorun çıksa muadili parçalar var. vites kolunda sorun çıkarsa flat bar vites kolu alıp yine yoluna devam edebilirsin. aynakol yaprağı eskidiğinde uygun yaprak varmıdır onu bilmiyorum ama onun dışındaki bütün parçaların alternatifi var
Fırsat reyonuna koymak lazım diye düşünüyorum, cidden çok uygun.
ben 46 kadrosunu aldım hocam. kadrosu ve maşası çok kaliteli değil ama grupset ve jant setinden dolayı yine de fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum

(link)

sportive x ve manifesto kadrosuna sahip x1 metrea sete sahip. ama bende @Spartiat hocama katılıyorum bu setle ilgili
grup setinden dolayı bu kadar uygun fiyatı .
metrea 11li bir set olduğu için 105 , grx 400-600 setlerin parçalaryla geliştirip kişiselleştirme yapılmak istense bu setlerin parçaları da pahalı olduğu için bence astarı yüzünden pahalı olur. koleksiyon amaçlı kullanıp keyif almak için tercih edilebilir metrea .

(link)
Diğer setler kadar tutmadı ki uygun fiyatlı bir vites sistemi de değildi. Zaten herkese hitap eden bir set değil, günlük işleri halledebilecek bir bisiklet için pahalı bir seçim. Bence yine de gayet alınabilir bir bisiklet, standart bir şehir bisikleti için belki kullanım maliyetleri bir tık fazla olabilir.

Aynakol falan da ciddi pahalı ürünlermiş, yedek parça olarak zincir ve kaset dışında pek bir masrafı olacağını düşünmüyorum.

Sora x2 aynakollu olanlar daha yeni modeller. 2020 de son üretim .

kadro aluminyum olduğu için çatlak olması çok düşük bir ihtimal . o kadroyu çatlatmak için kaza yapmış olması gerek.

onun muadili güncel sıfır modeller Carraro sportive x , Bisan rx9100 fitness ve Corelli fitbike 2. Sportive x de x2 tiagra , Bisan da x2 claris , Corelli de x3 Claris var . Carraro ve Bisan hidrolik disk, Corelli de kumpas frenler var .
En uygun ithal muadil ise Giant Fastroad sora setli olan model. onun fiyatı da yüksek
Sağolun hocam çok teşekkürler yani sora aynakollu olanlar 2020 model değil mi 👍
Bisan Rx 9100 fitness da güzel duruyor ancak kaldırabileceği lastik genişliği fazla olmaz gibi
(link)
Hocam ben olsam o fiyata carraro oxide tercih ederim.Tasarimi falan da çok güzel 11li olup uygun olan tek grupset metrea ama o kadar para yok :( zaten oxide de manifesto kadrosundan üretiliyor(yukarıda yazılmış zaten)

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Bisan rx9100 kumpas fren yerine fitness hidrolik disk fren olduğu için 700x28-30 genişliğinde lastik kullanmaya müsait olabilir kadrosunu canlı görmek lazım. .2. elde de uygun fiyata bulunabiliyor. artısı mt200 hd frenler le birlikte full claris set olması .

uygun fiyatlı manifesto benzeri ve 700x40 a kadar lastik alabilen ve yol bisikletleri gibi x2 setli bir bisiklet arıyorsanız peugeot t11 x2 ve t10 x2 modellerine bakabilirsiniz . bende t11 x2 var. Advent 11.42 v Acera 46.30 = 2x9 Min Maliyet,Max Verim tavsiye ederim çok memnun kalırsınız

Sağolun hocam çok teşekkürler yani sora aynakollu olanlar 2020 model değil mi 👍
Bisan Rx 9100 fitness da güzel duruyor ancak kaldırabileceği lastik genişliği fazla olmaz gibi

Hocam ben olsam o fiyata carraro oxide tercih ederim.Tasarimi falan da çok güzel 11li olup uygun olan tek grupset metrea ama o kadar para yok :( zaten oxide de manifesto kadrosundan üretiliyor(yukarıda yazılmış zaten)
Carraro marka olarak mosso dan iyidir ama oxude hiç radarıma girmedi, fiyatı nedir, üstünde neler var bir bakayım
Bisan rx9100 kumpas fren yerine fitness hidrolik disk fren olduğu için 700x28-30 genişliğinde lastik kullanmaya müsait olabilir kadrosunu canlı görmek lazım. .2. elde de uygun fiyata bulunabiliyor. artısı mt200 hd frenler le birlikte full claris set olması .

uygun fiyatlı manifesto benzeri ve 700x40 a kadar lastik alabilen ve yol bisikletleri gibi x2 setli bir bisiklet arıyorsanız peugeot t11 x2 ve t10 x2 modellerine bakabilirsiniz . bende t11 x2 var. Advent 11.42 v Acera 46.30 = 2x9 Min Maliyet,Max Verim tavsiye ederim çok memnun kalırsınız
Peugeot t10 da güzel bisiklet, Kasım ayında babama aldım, Erdoğanlar bisikletten 6bin₺ ye, aslında t11 alacaktım ama onun 46 kadrosu yoktu, o yüzden t10 aldım.
tek kötü yanı vitesleri, ama sıkıntı çıkaracak kadar kötü değil, hantal kalıyor biraz, onun dışında asfaltta iyi akıyor, hidrolik frenleri oldukça iyi. Tam uzun yol bisikleti, ben çok beğendim

aslında oxide için şöyle bir modifiye tavsiyem var . vites fren kollarını flata çevirip arka aktarıcı kadro izin veriyorsa m5100 deore ile değiştirilip 11.51 ruble takılsa efsane bir bisiklet olur
tabi en önemlisi bütçe izin verirse eşsiz ve Türkiye de bir tane bir bisiklete döner

Geri