Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro Mini Velo

@tgbhzln

Fabrikadan bazen vites ayarsız geliyor ve aktarıcı jant tellerini sıkıştırıyor dikkat etmenizde fayda var sürüş sırasında yaşadım :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: tgbhzln
Scudo
uyarı için çok teşekkür ederim, bu tip sorun yaşamamak için doğrudan carraro servisi bisikletçiye de götürebilirim. Daha sağlıklı olur sanırım. :)

@teo53
Benimkinde de o kadar olmasa da bir bozukluk vardı. H L ayarı yapmak zorunda kaldım.

Son 4 ürün kalmış verdik siparişi

2 tane de biz verdik sipariş bakalım :ssrtcbya:

ben 750 tl aldım 699 tl düştü 2 tane almıştım ;););)

Geldiii :D sağlam duruyo

Dosyalar

• AF75ACFB-C29E-41AD-98FB-ABF07541EF55.jpeg
    AF75ACFB-C29E-41AD-98FB-ABF07541EF55.jpeg
    289,6 KB · Okunma: 42
Su miniveloyu cesitlendirser guzel olur ama sanirim pek talep yok. N11deki stok tukenince yenileri gelmeyecek gibi duruyor.

evet bir ara giant satıyordu 2014 yıllarında giant escape mini dahada denk gelmedim.

hiç yoktan iyidir derler ya nefes alsın yeter :D o hesap bir bisiklet

Son düzenleme:
Bende indirimlerle 650 tl ye aldım toplam 5 kere kullandım 250 km civarı düz sahil yollarında gayet zevkli yalnız frenleri çok iyi değil pabuçları değiştirip deneyeceğim.Gidon düz olmadığı için manevralarda zorlanıyorum acaba gidon yükseltici alsam olurmu ve çapı kaç olmalı gidon yükselticinin?ilerleyen zamanlarda 2x7 gibi vitese geçmeyi düşünüyorum.Katlanırdan daha güzel bana göre ?

• Beğen
Tepkiler: basaran24
Ben manevranın lastik yüzünden olmusuz etkilediğini düşünüyorum lastiğin yanları dişli olunca yüzyle temas da dengesizlik yapıyor

@basaran24
Teslim edilmemişse siparişi iptal edip yine alın

• Beğen
Tepkiler: basaran24
@kadir özdemir
bende şimdi bakıyorum gidon ve gidon boğaızını deiştircem nette yok aliexprexte çıkıyor istedigim de :(

• Beğen
Tepkiler: kadir özdemir
Geldi haftasonu kullandık. Katlanır almayı planlarken 2 tanesi bir katlanır fiyatına geldiği için aldık. Gezi için güzel birde baya karizması var herkes nerden aldın kaça aldın diye soruyor :ssrtcbya:
Ama @teo53 bisikletin ağırlığı 13,5 - 14 kg civarında, 9,5 kg civarı olaydı keşke :ssrtcbya:

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: velespit7 ve teo53
@ozips

Güle güle kullanın aynen dediğiniz gibi oluyor genelde bana özel yapım mı diye soruyorlar :D
Ağırlık konusunda fabrikada bulunan tartıda tarttım 9,8 kg çıktı muhtemelen tartı bozuk bizim eyvahlar olsun :D

@basaran24
Gidon yükseltici için n11 e falan baktım hangi ölçüyü almam gerek yada düz gidon taksam olurmu acaba manevralar zor oluyo böyle

@teo53 teşekkürler, Kilosundan dolayı eşim 3. kata çıkartırken biraz kulağını çınlatmış olabilir. :ssrtcbya::) hani 9,5 kg dı bu diye söylene söylene :):):ssrtcbya::ssrtcbya:

Kandırıldıkk :D şahsen dedim ben ne güzrl hafif uygun fiyat :D ama olmadı neyse kas yaparız

9.5 kg bana da pek gerçekçi gelmemişti ama 14 kg de el kadar bisiklet için biraz fazlaymış. Katlanırlara karşı fiyatı ve daha az esnemesi dışında bir avantajı kalmıyor o zaman.

Geri