Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro Mini Velo

@teo53

Önün hemen gelmesi hafiflikten ziyade ağırlık merkezinin arkaya yakın olmasından kaynaklanır bu da rampa çıkarken biraz fazla efor harcamanıza sebep olur.

Bisikletin görseli çok güzel ama 20 inç kullanılacaksa katlanır tercih edilebilir katlanabilir olmalarından ötürü daha cazipler katlandığında her yere sığar mesele şehiriçi kullanımsa ergonomiklik rahatlık ise.

Ayrıca bir bisiklet ile tura yada uzun yola çıkmak için illa tur yada yol bisikleti olmasına gerek yok bisikleti kendi vucut ölçülerinize göre ayarlarlayıp ekipmanlarınızı ona göre seçerseniz her türlü seyahatinizi yaparsınız.

Ne tür olursa olsun kadro boyu size uygun değilse zaten yapacak bir şey yok bir takım şeylerden feragat etmeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: teo53
Scudo
Artık aldık :D yükseltmelerle kilo indirgenebilir artık değer değmez fantazi ama yinede güzel bisiklet

@Snanscam

Kesinlikle değer her bisiklet için yükseltmeler iyileştirmeler güzel şeylerdir maddiyat el verdikçe de sınırı yoktur başkalarının yorumlarına bakarak bisikletinizden soğumayın başkalarının yorumlarına göre kesinlikle hareket etmeyin en güzel bisiklet insanın sahip olduğu bisiklettir.

• Beğen
Tepkiler: teo53 ve KOMA
Bisiklet güzel zaten yaw en azından benim işimi fazlasıyla görecek bir bisiklet, katlanır alsamda katlamadan kullanacaktım zaten :) Tahmin ettiğim ağırlıkta geldi aslında. Yol bisikletinin yanında güzel bir oyuncak şehir içinde dolanmak için gidip bir yere bağlayabileceğim sürekli göz teması kurmak zorunda kalmadığım bir bisiklet :)

bir de acaba bunun arkasına normal bisiklet bagajını sele kelepçesinden yardım alıp bağlama şansı olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: teo53 ve OmerKa
aynakol kolları çelik olduğu için çok ağır aynakol değiştirilirse kafadan 1 kg hafifler
bunun yanında gidon alüminyum ile değiştirilirse yarım kiloda oradan gelir
lastikler ince silik lastiklerle değiştirilirse 300-400 gr arası da oradan gelir
seleye el atılırsa yarım kilo civarıda oradan
az masrafla 3 kg civarı hafifletilebilir gibi duruyor.
çelik bisikletler sanıldığı kadar ağır olmuyor aslında biraz gayret...

• Beğen
Diğer konuda paylaşmıştım, bagaj için bir alternatif olarak

@drillroid
Uygulamadan baktığım için hazır linkim yok N11de ve aliexpress te var. Bike front luggage rack diye aratınca çıkıyor. Öne de arkaya da takılabiliyor. 50 lira civarıydı.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Şuan kendimi suçlu hissediyorum arkadaşlar ? Fabrikada ki tartımızın bozuk olduğunu öğrendim forum sayesinde eliminde ayarı yokmuş tabi insan anlamaz mı 9 kg ile 14 kg yu anlamıyormuş işte ?

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben N11 tasarımını beğenmedim. Yoksa bisiklet idare eder. Şöyle bir şey yapsa alırdık.

Sillgey.jpg

• Beğen
Tepkiler: velespit7 ve MakRo
@teo53
bana da pek 14 kilo gibi gelmiyor ama. 14 kilo olduğundan emin misiniz?

@Mehmet Nejat Karahan
Fixie olarak ufak teker biraz zor olmaz mı?
Jantlar çok güzel böyle ama yine de kırmızı tercih ederim

n11 de fabrika direk ürün ağırlığı için bilgi vermiş.
196825

@teo53
bende ewdeki tartıda kucağıma alıpta tarttım :)

@teo53 canın sağ olsun bizleri gaza getirdin :D sayende bir bisikletimiz daha oldu :D:D

• Hahaha
Tepkiler: velespit7 ve teo53
700 tl ye bisiklet aldık işte :) bundan sonna yavas yavas oynucaz üstünde :ssrtcbya:

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: teo53 ve KOMA
Bu arada arkadaşlar geçen cumartesi günü aynakolu 3'lü sisteme çevirdim ancak olmadığı için geri söktüm. Vites kısmında ciddi problemler çıkıyor aynakol rubleye göre biraz yukarda kalıyor ne yaparsan yap vites oturmuyor bi türlü 2 den 3 e geçerken 3 den 2 ye geçerken ciddi sorunlar var. ( Ön vites aktarıcısını Tourney seçtim ancak olmadı belki farklı modellerde sorun olmaz zincirin kendisi zaten sürekli ön aktarıcıya sürtüyor )
Mesela aynakol 2 de ( 1liyi zaten hiçbir koşulda kullanamıyorsunuz o direk kapalı )
Arka vitesi 1 ve 2 de kullanamıyorsunuz 3-4 yapmanız lazım.
Ama aynakol 3 de büyük dişlide fena birşey oluyor haberiniz olsun :D

Üzerinde ki lastiklere 40PSI hava basılabiliyor max.
İnternette Schwalbe Kojaklara baktım 20 x 1.35 95PSI hava basabiliyoruz. Akıcılık konusunda da iyi bir lastik Bisikletpro Ercümen abi tavsiye etmişti zaten o lastiği ciddi düşünüyorum.
Aynakol içinde 52T tek yaprak da bu işi çözer. En kötü rubleyi Megarange ile değiştiririm 1.viteste olur biter diye düşünüyorum bi maaşı alayım da :D

• Beğen
Tepkiler: basaran24
@basaran24

Gidon boğazı güzel takılabilir

• Beğen
Suluk kafesi için kadroda delikler var mıdır?

Geri