Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive 227

@Oğuz han T

1.85 e hangi kadro boyunu önerirsiniz? Yeni başlayacağım için yanlış kadro boyu almaktan acayip korkuyorumda :) Gerçi deneyerek alacağım.

Scudo
@utku yılmaz

carraro sportive serisinden bir model alicaksaniz. 46 ve 51 cm lik 2 model varki haliyle 51 liği tercih ediceksiniz. Boyunuza uygundur tahminim. Google dan kadro boyu hesaplama diye bi aratin boyunuza uygun kadroyuda bakin bi emin olun isterseniz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Oğuz han T

Evet bende araştırdım epeyi, 2 boyunun olduğunuda siz doğruladınız iyi oldu. Bir sorum daha olucak, bildiğim kadarıyla bu altus vites kolu bu sene kullanılmaya başlandı, altus olması dolayısıyla vites atma seriliğinde bir sıkıntı yok değil mi?

@utku yılmaz

Altus kol yenimiymiş :-D Doğrudur ilk sizden duyuyorum. Birçok kez konularda yazdim sizede söleyim. Bisikletin vites geçişleri mükemmel sessiz vede seri. Benim işe geliş gidiş güzergahim çok dik rampali vede dik inişli haliyle çok vites degiştiriyorum şimdiye kadar beni hiç üzmedi. Tabii vites degiştirirken her zaman dikkatli olmak lazim. Yani degiştirirken pedala yüklenmemek ve o meşhur ön dişli 1 arka dişli 123 vs. kombinasyonuna dikkat etmek lazim.

Bisikletin rengi çok hoş. Umarım kazasız belasız binersiniz. Bir gün bende alırım inşallah böyle bir alet. :) Kafanızdan kask ayağıızdan pedal eksik olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Oğuz han T
bende aldım sportive 227 aldım ama ekipman alamadım tavsiyeniz varsa yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler..

@emrah sökmenberk

Hayirli olsun Emrah bey. Öncelikle acil bi elcik lazim şayet üzerindeki elcik berbat. Velo barend elcik aldim sizede tafsiye ederim. Bisikletimin üzerindeki ekipmani yazmiştim önceki yorumlarda. Kullandiklarimin hepsinden memnunum sizede tafsiye ederim. Yine varsa sorulariniz yardimci olurum. Tekrar hayirli olsun.

@Oğuz han T

çok teşekkür ederim yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum.ilk bisikletim bu yüzden biraz rahatsız edicem sizleri :)

Gidon açısı ayarı yapılıyor ve maşa gidondan kilitlemeli değil mi carraro nun top yaptığı model diye biliyorum :D:D Hayırlı olsun...

@emrah sökmenberk

Problem değil elimden geldiğince yardımcı olurum.

@Yunus Emre AYBEY

Evet Yunus bey o model. Teşekkür ederiz.

Ben de sportive 227 kullanıyorum.Gidon alçak geliyor nasıl yükseltebilirim acaba?

@TolgaK.

Gidon boğazinin ön taraf altindaki ve sağindaki alyani gevşeterek yüksekliğini ayarliyabilirsiniz. Hayirli olsun iyi günlerde kullanin.

Aparatsız yükselmiyormuş sportive 227 modeli.Sadece açısı ayarlanıyormuş.

Pardon ben açı olarak anlamıştım. :) Ama gidon boyu bayağı yüksek ben bile açı ayarı ile bayağı aşağı indirdim. Siz dik olarak mı kullanmak istiyorsunuz acaba ?

@Oğuz han T
Bende bel fıtığı var.Boyum 1.85 cm.Yüksekte kullanırsam daha rahat ediyorum.Seleyi yukarıya alınca gidon biraz aşağıda kalıyor.Bu da bende bel ve bilek ağrısına sebep oluyor.

@TolgaK.

Himm anladim Tolga bey. Bu konuyla ilgili hiç bir bilgim olmadiği için şimdi biraz baktim. Sizin de dediğiniz gibi gidon boğazı yükseltme aparatı lazımmış doğru. Google da gidon yükseltici diye aratirsaniz online satiş sitelerinde bayagi ürün çıkıyor.

@Oğuz han T
Biraz önce yükseltici ve velo barend elcik siparişi verdim.Bisikleti aldım alalı aksesuar almaya doyamadım :)

@TolgaK.

Dün tam kapalı çamurluk zincir yağı lastik yama seti aldim. Çok patliyor bu lastikler. Baktim bölede olmuyor Almanya dan schwalbe patlak korumali lastik sipariş ettim. Bu aksesuar işinin sonu yok bitmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: TolgaK.
Geri