Scudo Sports

Carraro sportive 327 güncesi

hocam kaç kg dır sence yoldaki performansı falan bir de foto atabilirmisiniz bu bisikleti gercekten cok beğeniyorum sekli durusu falan ama agır geldi sanki biraz

Scudo
@@AKTÜRK ALİ@ Bende ileri derecede bel fıtığı var.15 kg ne demek çok iyi biliyorum. Bu bisikleti tartmadim ama 15 kg in altında. Her gün ise gidip geliyorum ve ikinci kata elde taşıyorum. 98 kiloydum aldigimda, suan 90 a indim. Hiçbir yokuş sorun olmadi, yarı yolda bırakmadı. Düz yolda uçuyor. Kısmetse bu yaz 1000 km bir tur yapicam.

https://i.hizliresim.com/3o7RAA.jpg

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@kuşlar gibi özgür aldıgım günden beri sorunsuz kullanıyorum. seleden cok korktum agrı yapar diye ama kesinlikle sıkıntı cıkarmadı. yokuşlarda benim gibi kilolu biri nasıl cıkıyor hala inanamıyorum.

aklıma gelmişken sadece birkez zincir attı oda benim hatam yüzünden. yokusta yanlıs vites kullanımı... buda bana ders oldu ogun...

@kuşlar gibi özgür kullanım amacına göre değişir. 327 de amortisör yok, donanım olarak daha ustun. Sadece şehir içinde kullanacaksanız ve arada sırada uzun turlar yapacaksanız 327 derim, hem şehir hem de bozuk arazide kullanacaksanız 224 alın. Dediğim gibi kullanım amacına göre tercihinizi yapın...

Hocam peki 82 cm bacak ici .173 te boyum kac kadro almaliyim

Bir de stabilize yolda surersem ki evimin bulundugu yollar stabilize bisikletin omru kisalirmi

Duz masa ile amortisorlu masa bu yollarda cok fark edermi konfor bakimindan

Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin 1465898964342300847797.jpg

Bu tur yollarda demek istemistim tam asfalt degil yani konfor bakimindan cok rahatsiz edermi

Hocam bir de bu modelde bagaj takma deligi varmi

Cok sagolun hocam bu ramazan gununde kalbimi ferahlattiniz cunku resmen bu bisiklete asik oldum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklisiniz.hocam bisikleti insalllah onumuzdeki 1 2 gun icerisind3 alicam izmitte hangi bayiyi onerirsiniz sisman motor iyimidir acaba.birkere hata yaptim ilk bisikletimi alirken birdaha ayni hataya dusmek istemem

@@AKTÜRK ALİ@
@@AKTÜRK ALİ@
Güle güle kullanın :) Ben de yakında düşünüyorum, yukarıda paylaştığınız fotoğraftaki yollarda nasıl hissiyat? Rahatsız ediyor mu? Yoksa 224 alacağım kararsızım :D

Hocam bangi yollarda

@@AKTÜRK ALİ@
Yukarıda paylaştığınız yollarda

@@AKTÜRK ALİ@

Hee henuz deneme sansim olmadi ama konfor bakimindan rahatsiz edecegini hic sanmiyorum

Bugun bi 3 4 kmlik deneme surusu yaptim yolda baya baya akiyor ancak sele ve elcikler berbat hic begenmedim onun disinda tam fp urunudur tavsiy ederim

Bir de 49 kadro sectim acaba yanlis mi yaptim sanki gidon biraz asagida gibi duruyor (bacak ici 84 boy da 174)bisikletin uzerindeyken selenin boyunu ayaklarim tam duz olacak sekilde ayarladim acaba secimim yanlismi

20160621_014424.jpg

2016 modelinde bagaj takma deligi yok

@@AKTÜRK ALİ@
Arka bagaj var mı? Bagaj yoksa alamam :) hayırlı olsun tekrardan

Geri