hocam kaç kg dır sence yoldaki performansı falan bir de foto atabilirmisiniz bu bisikleti gercekten cok beğeniyorum sekli durusu falan ama agır geldi sanki biraz
@@AKTÜRK ALİ@ Bende ileri derecede bel fıtığı var.15 kg ne demek çok iyi biliyorum. Bu bisikleti tartmadim ama 15 kg in altında. Her gün ise gidip geliyorum ve ikinci kata elde taşıyorum. 98 kiloydum aldigimda, suan 90 a indim. Hiçbir yokuş sorun olmadi, yarı yolda bırakmadı. Düz yolda uçuyor. Kısmetse bu yaz 1000 km bir tur yapicam.
@kuşlar gibi özgür aldıgım günden beri sorunsuz kullanıyorum. seleden cok korktum agrı yapar diye ama kesinlikle sıkıntı cıkarmadı. yokuşlarda benim gibi kilolu biri nasıl cıkıyor hala inanamıyorum.
aklıma gelmişken sadece birkez zincir attı oda benim hatam yüzünden. yokusta yanlıs vites kullanımı... buda bana ders oldu ogun...
@kuşlar gibi özgür kullanım amacına göre değişir. 327 de amortisör yok, donanım olarak daha ustun. Sadece şehir içinde kullanacaksanız ve arada sırada uzun turlar yapacaksanız 327 derim, hem şehir hem de bozuk arazide kullanacaksanız 224 alın. Dediğim gibi kullanım amacına göre tercihinizi yapın...
Hee henuz deneme sansim olmadi ama konfor bakimindan rahatsiz edecegini hic sanmiyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun bi 3 4 kmlik deneme surusu yaptim yolda baya baya akiyor ancak sele ve elcikler berbat hic begenmedim onun disinda tam fp urunudur tavsiy ederim
Bir de 49 kadro sectim acaba yanlis mi yaptim sanki gidon biraz asagida gibi duruyor (bacak ici 84 boy da 174)bisikletin uzerindeyken selenin boyunu ayaklarim tam duz olacak sekilde ayarladim acaba secimim yanlismi