Scudo Sports

Carraro sportive 327 güncesi

@Xihuitl
Sanırım bi tek koyu gri var.o katalog resminde açık gri gibi duruyor.bende senin gibi düşünüyordum.

Scudo
@Cengo öylesine dalmışım ki yazdıklarınızı okumaya. O meşum kazayı anlattığınız gönderiye gelince sanki ben kazayı atlatmış kadar kötü oldum. Allah acil şifalar versin ve korusun. İyileşme sürecinizin sıkıntısız geçtiğini öğrenmek sevindirici bir haber.

O güzergahı iyi bilirim transit bir yol olduğu için kendi aracımla bile giderken aşırı derecede dikkat ediyorum. Allah korusun...

Tekrar bisiklete binmekten vazgeçmeyin derim ben. Bu psikolojiyi elbette atlatacaksınız Allah'ın izniyle. En kısa sürede pedallamanız duası ile.

• Beğen
Tepkiler: Cengo
Hocam geçmiş olsun. Allah şifa versin.
"Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar. Demek bir mahkeme-i kübraya bırakılıyor."

• Beğen
@Cengo
Kaskım elime ulaştı. Cratoni ye bir kez daha teşekkür ediyor ve hem kaliteli ürünleri hem de müşteri memnuniyeti öncelikli yaklaşımı sebebi ile herkese tavsiye ediyorum.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/05/8ff244daf049f0780c477146b22ccc5b.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/05/3a6f0e7937d07cc2ce717251ce7f7203.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/05/73d56b7b13bc687debb5d4018ad66613.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/05/571e0122b06cd861ea4f30c1b4d20e24.jpg

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Güzel görünüyor kask.hayırlı olsun.

• Beğen
@Cengo hocam konunuzu yakından takip ediyordum.kaza nedeniyle ara vermek zorunda kaldınız.ALLAH muhafaza etti sizi.inşallah 3.kaskı almanıza gerek kalmaz.eskisi gibi sık sık paylaşımlarınızı bekliyor olacağız.yaza doğru inşallah bende 327 kullanıcısı olacağım.Yeni kaskınız hayırlı olsun.Buda miuro sanırsam.Kazasız belasız sürüşler dileğiyle ALLAH 'a emanet olun.

• Beğen
Evet kırılan kaskım da miuro idi. O nu da yeni almıştım bisiklete başlarken ama o zamanlar acemi olduğumdan üretim tarihine bakmayı akıl edememiştim. Kask sıfır olmasına ve benim de sadece 2 ay kulanmıs olmama rağmen 3 yıldır rafta bekleyen 2012 üretimi bir kaskmış. O model artik üretilmediğinden firma en son miuro yu göndermiş. Eskisine temel tasarım olarak benziyor ama vizör tasarımı, iç pedlerin tasarımı ve kalınlığı, çene altı kilit mekanizması degişmiş bu modelde ve iyileştirilmiş. 20 delikli ve 250 gr ağırlığında. Gayet memnundum kullanirken, şimdi de memnunum. Bundan sonra gözlük ve kask konusunda başka marka tercih etmem.

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
@Cengo anladım.arkadan çarpma sonucu sol dirseginize 25 dikiş atılmış.iyi kötü atlattınız tekrar geçmiş olsun.peki arkadan çarpma sonucu bisiklet ne durumdaydı.onarım,değişim gerektiren kısımları nerelerdi.yoksa tertemizmiydi.merak konusu biraz yoksa önemli olan sürücünün sağlığı.

Arka jant ve arka aktarici degiştirilmesi gerek. Sele elcik vs yirtiklar var, kadroda cizik vs kozmetik kusur. Arka lambalar kirildi, biri komple gitmis birisinin kendisi var bağlanti kaidesi yok. Ön far cizik soyulma vs kozmetik kusur. Ön aktarıcı normal görünüyor ama kazadan beri elimi bisiklete sürmediğimden emin degilim. Arka aktarici ve janti yeniledigimde calisip calismadigi ortaya cikar sanırım. Ön teker frenler vitesler vs gözle görünür bir şey yok ama işlevlerinde bir sorun var mı ben de bilmiyorum.

@Cengo çok geçmiş olsun en kısa sürede eski sağlınıza dönmenizi ve yollarda özgürce gönlünüzce pedal basmanızı diliyorum.

• Beğen
@Cengo Çok geçmiş olsun hocam. Güncenizi severek okuyordum ve kaza yapmanıza çok üzüldüm. Umarım iyileşmişsinizdir :) İyi pedallar efendim

• Beğen
vay be başından sonuna kadar okudum konuyu. her şey çok güzel giderken bir anda kaza yazısını okuyunca önce hikaye veya şaka felan sandım. okuma bitince şok oldum. Çok geçmiş olsun. Sürücü tam kestiremedi mi size olan yakınlığını? Nası oldu?@Cengo

• Beğen
Sol şeritten sıkıştırıldığını, istemeden olduğunu filan anlatiyordu hastanede ama bunlarin hic biri tutanaklarda yoktu. Frene bile basmadığı için, benim fikrim beni hiç görmediği. Ya telefonla oynuyordu, ya radyo ile veya aractakilerle konusyordu bilemiyorum. Ama hic fren yapmadan ve hiz kesmeden direk vurdu.

Peki bu tarz kazalara karşı alabileceğimiz bir önlem var mıdır? Mesela ayna olsa arkadan gelenleri görebilsek vs?

1sn den kisa surdu her sey, ani bir darbe ve kirilma sesi hatirliyorum sadece. Gozunuzun surekli aynada olmasi mumkun degil. Bakmadiginiz 1sn de her sey olabilir. Ama tedbir tedbirdir ve abartisi yoktur bence. Akliniza gelen her önlemi alın. Zarari değil faydası olur.

2016 modelin lastiği değişmiş. "CST 700X35C 37-622 SİYAH REFLEKTÖRLÜ" olmuş. Eskisine göre bu daha mı sağlam şimdi?

ya bu sportive 327 ile alakalı 1 tane video bulamadım internette niye acaba?

@Cengo son durum nedir, herşey yolunda mı merak ettim? tekrar başlayacak mısın bisiklet turlarına?

@Cengo abi çok geçmiş olsun tum yazilarini dunden beri okudum kaza yaptığını duyuncada çok üzüldüm...
Bende şimdi bisiklet alacağım ve carraro 327ye karar kıldım birde bianchi 827 ve sedona 410 var sizin yazıyı okuyunca carraroda sabitledim fikrimi ama senin gibi bisikleti donatmak istiyorum aldığın malzemeleri vs ozelden mesaj olarak atabilirsen süper olur abi sağlıcakla...

Geri