Eldivenin de tıpkı gözlük gibi "artiztik" bir aksesuar olduğunu düşündüğümden pek tenezzül etmemiştim almaya. (link) dan matara kafesimi alırken, ilk defa bisikletimden başka Carraro markalı bir ürün gördüm. Evet eldiven. Gerçi bu da ayrı bir konu, neden diğer markaların kendi markalı/logolu aksesuarları var ve neden bizim (Carraro markalı) aksesuar/yardımcı ürün vs. yok?
Sadede geri gelirsek, Carraro markalı eldiveni görünce sepete ekledim. Ürün öyle çok kaliteli, muhteşem bir ürün değil, 25 TL fiyata göre makul sayılabilecek kalitede. Ambalajında Made in Taiwan ibaresi olmasına rağmen, eldivenin etiketinde Made in Pakistan yazıyor
Belki sağı Tayvan'da solu Pakistan'da üretilmiş, Türkiye'de buluşmuşlardır
Avuç içi %80 naylon+%20 polyester, parmak kısmı %100 naylon, elin üstüne gelen kısım ise %97 naylon + %3 elastan dan imal edilmiş. Avuç iç kısımlarda jel padler var.
İlk sürüşümde ise oldukça şaşırdım. Ürün gayet etkili ve faydalıymış. Elciklerin elimi acıtmasını engelledi ve daha rahat bir sürüş sağladı. Terden elin kayması, düşerseniz refleks olarak yere koyacağınız avuç içinin yaralanmaması gibi ilave faydaları da varmış, forumdan öğrendim. Her sürüşümde kaskımla beraber eldivenim de yanımda olacak.
Sonuç olarak ürünü beğendim. Tavsiye ederim.
Ürünü aldığım adres:
(link)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/03/846222704b386b2fdbe0a4a0f4eec7e8.jpg