Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro sportive 327 güncesi

@republicano teşekkürler. Bu bisiklet piyasada yok gibi bir şey. Bugün bir adet 48 kadro boyu bulabildim, aldım ve bir sürüş yaptım. Doğru sele boyunda beni hiç rahatsız etmedi açıkçası. Umarım ilerleyen zamanlarda da bir sorun yaşamam.

Scudo
@AlpercanKaya Evet zor bulunan bir bisiklet şu aralar.Deneyince rahat etmiş olabilirsiniz ama uzun kilometrelerde bel boyun ağrısı yaşayabilirsiniz.Yine de uygun kadro boyunu almanızı öneririm ben.

@republicano merhaba. Sadece deneme sürüşü değil de birkaç km yol yaptım. Henüz bir sıkıntı yaşamadım. Belki dediğiniz gibi çok uzun bir turda sorun yaratabilir ancak genelde kısa ulaşımlarda kullanacağım.

Merhabalar.CS 327 alma düşüncesindeyim şu aralar.Nette gözüme çarpan bir ilanda kadro boyu olarak S beden belirtiliyor bunun cm olarak karşılığını merak ediyorum bu arada bana uyan kadro boyu 51 cm.Yardımcı olursanız sevinirim.

1607182643286.png

Tablodaki ölçüler, bisiklet tiplerine ve markalara göre değişebilmektedir. Hesaplamalar ve ölçüler yaklaşık birimlerdir. XS - S - M - L - XL şeklinde yapılan gruplama ortalama ölçüler üzerinden yapılmıştır. Her bisiklet kendi özellikleri, sizin vücut ölçüleriniz ve sizin kullanım durumunuza göre değerlendirilmelidir. Her markanın üretici sayfalarında özel ölçü bilgilerini bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Merhabalar.CS 327 alma düşüncesindeyim şu aralar.Nette gözüme çarpan bir ilanda kadro boyu olarak S beden belirtiliyor bunun cm olarak karşılığını merak ediyorum bu arada bana uyan kadro boyu 51 cm.Yardımcı olursanız sevinirim.
Carraro spoetive serisinde kadrolar 44-48-52-56 diye biliyorum.
S 44 yani

Merhabalar, benim ufak bir sorum olacak. Acaba bu bisiklet ile uzun mesafe tur yapabilir miyim? Buna uygun mudur? Eğer buna uygunsa ve bu bisiklet ile uzun mesafe yapan varsa aranızda, acaba taktırmış olduğu bagajın markasını paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bir çok defa konusu açıldı ama kafamda ki karmaşa maalesef sona ermedi bisikletimi yükseltmek istiyorum boyum 173 cm sportive 327 modeline sıcak bakıyorum 48 kadrosunu buldum mevcut bisikletim legarda 1821 46 kadro ve zaman içinde bana küçük olduğuna kanaat getirdim. sportive 327 48 -52 şeklinde gidiyor ara bir kadrosu yok gördüğüm kadarıyla 52 kadro benim için büyük mü olur siz kullanan arkadaşların değerli fikirlerinden istifade etmek isterim.

Merhaba arkadaşlar bir çok defa konusu açıldı ama kafamda ki karmaşa maalesef sona ermedi bisikletimi yükseltmek istiyorum boyum 173 cm sportive 327 modeline sıcak bakıyorum 48 kadrosunu buldum mevcut bisikletim legarda 1821 46 kadro ve zaman içinde bana küçük olduğuna kanaat getirdim. sportive 327 48 -52 şeklinde gidiyor ara bir kadrosu yok gördüğüm kadarıyla 52 kadro benim için büyük mü olur siz kullanan arkadaşların değerli fikirlerinden istifade etmek isterim.
hocam benim boyum 177 iç bacak boyum 79 cm bana 52 kadro tam oluyor hatta TT mesafesi biraz uzun bile geliyor, bazen geride oturuyorum gibi gibi geliyor. deneme imkanınız varsa deneyin bence.

hocam benim boyum 177 iç bacak boyum 79 cm bana 52 kadro tam oluyor hatta TT mesafesi biraz uzun bile geliyor, bazen geride oturuyorum gibi gibi geliyor. deneme imkanınız varsa deneyin bence.
teşekkürler hocam dediğiniz gibi en iyisi canlı denemek lazım.

Efenim merhabalar,
2020 model Carraro Sportive 327'im var. Kadro kulağı kırıldı olabileceğini düşündüğüm 4 bisikletçi gezdim herkeste 50 çeşit kadro kulağı var bu bisiklete uygun olanı yok. Carraro Instagram sayfasına yazdım 1 haftadır cevap alamadım. Siz hangisi olduğunu biliyor musunuz? Internetten alabileceğim bir yer varsa müthiş olur hatta

Merhabalar, sizin bisikletinizin kadro kulağı nasıldır bilmiyorum ama bir süre önce ben de kadro kulağı aramıştım. Gördüğüm en zengin içerik Erdoğanlar Bisiklet de idi. Bir bakın isterseniz.

Not: Direkt link paylaşamıyorum (üyelik sürem yeterli değilmiş)

Merhabalar, sizin bisikletinizin kadro kulağı nasıldır bilmiyorum ama bir süre önce ben de kadro kulağı aramıştım. Gördüğüm en zengin içerik Erdoğanlar Bisiklet de idi. Bir bakın isterseniz.

Not: Direkt link paylaşamıyorum (üyelik sürem yeterli değilmiş)

Orada da yokmuş :(

Merhaba. Son günlerde Sportive 327'yi gözüme kestirdim. Ancak internette 2020 ve 2015 modeli var ve hangi model daha iyi karar veremedim. Antrasit/gümüş renkli 2015 aşşşırı şık duruyor. 2020'nin renklerini ve dizaynını beğenmedim ancak hemen hemen aynı fiyattalar. 2015 modeli 2020 modeline göre kötü müdür? Kötüyse hangi konularda ne derecede kötü? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum :) Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Son günlerde Sportive 327'yi gözüme kestirdim. Ancak internette 2020 ve 2015 modeli var ve hangi model daha iyi karar veremedim. Antrasit/gümüş renkli 2015 aşşşırı şık duruyor. 2020'nin renklerini ve dizaynını beğenmedim ancak hemen hemen aynı fiyattalar. 2015 modeli 2020 modeline göre kötü müdür? Kötüyse hangi konularda ne derecede kötü? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum :) Şimdiden teşekkürler.

2015 ve 2020 için baktığınız yer neresi? Site adı ya da mesajla link gönderebilirsiniz.
Şu iki ürün arasında vites sistemi açısından epey fark var, onun dışında da lastik gibi bazı konularda farklar var: (link) - (link)
Tam ürünleri bulunca farkları saymak daha kolay.

• Beğen
Tepkiler: Midorina
2015 ve 2020 için baktığınız yer neresi? Site adı ya da mesajla link gönderebilirsiniz.
Şu iki ürün arasında vites sistemi açısından epey fark var, onun dışında da lastik gibi bazı konularda farklar var: 2015 - güncel
Tam ürünleri bulunca farkları saymak daha kolay.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Neden bilmiyorum ancak profiliniz açamıyorum. Size bana mesaj atma şansınız var mıdır? Belki o mesajı yanıtlayarak size ulaşabilirim. Yorumlarda link paylaşamıyorum maalesef :(

Arkadaşlar Merhaba;

Nisan ayında aldığım 327 model Carraro'mu satmak istiyorum.

Bir heves aldım ama binemiyorum.

Sahibinden ilan numaram 1036855202

Belki forumdan bir arkadaşım faydalanır.

Sıfır gibi düşünebilirsiniz.

Geri