Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@salcano-izmirli
kolide ufak tefek hasar vardi ama bisklet icerde baska bir kolinin icinde idi
saglam geldi yani. cok şık bisiklet benim onceki siyah ucru mavi idi bu siyah ustu kirmizi olmus

resim daha sonra atabilirim

tekerleklere parlak beyaz serit cekmeleri cok iyi olmus gece yolda cok rahat darkedilirsiniz

1.080 tl carraro 227. fazlasiyla iyi :))

Scudo
@çağatay atik
Benimkide bugün kargoya verildi. Bekliyorum 4 gözle. Güle güle binin.

@çağatay atik
Kurulum işini kendiniz mi yaptınız yoksa serviste mi yaptırdınız?
Bende kutuyu açacağım ama kurulumunu garanti için servise yaptırayım diyorum. Çok sıkıntı olur mu ne dersiniz?

@çağatay atik
Nasıl 1080 tlye bulabiliyorsunuz sıfır fiyatlar 1350 tlden başlıyor ?

@salcano-izmirli
ben zatwn kendim yapamaz dim

servise yaptridim garanti basladi
ilk ay icinde 1 kez serviste ucretsiz bakimi var onu kacrmayin

onlardan almadik diye ayar oluyorlar 1 ay gecerse garanti disi kalir falan dedi :)

@egesportive225
n11 saogglusunn :)

1.393 du. aninda 111 indirim oldu
77 sepet kupnu verdi. 1.205 kartimdan cekildi
111 tlde maxipuan vercek onlada benzin aldim mi tammdir :)

Bende benim sportive225 i n11 den alcaktım sonra internete güvenemedim gittim bayiden 1200 tlye aldım sizin dedikleriniz daha mantıklıymış aslında:(:acpsnr:

N11 doğuş grubunun ben seviyorum online alışverişi pek sıkıntı yaşamadım Allah'a şükür ki belki 10 bin tlden fazla tutarda ürün almışımdır 15 senedir.

@egesportive225
Bende sepet toplamı 1500 ü bulduğu için 111 tl maxipuan aldım. Bide 111tl kupon kodu vardı n11 in kampanyası pazartesi vardı sadece. 111tl de ordan düştü. 9 taksit yaptırdım. 1393-222=1171 tlye geldi benimki de

@çağatay atik
Ben Çağatay atik arkadaşa göre 77tl daha pahalı aldım. Ama sağlık olsun yaz geldi stoklarda bitti bitmek üzere binecek 227 lâzım bana. O nedenle aldım gitti.

Dostlar yeni alanların bisikletleri hayırlı olsun :)

Hangi şehirdesiniz, yakın olanlarımız vardır belki?

Eyvallah. O bayiler ve servisler sanki bu fiyata veriyor larda almadık ta mı bozuluyorlarmış.

Bisiklette kadroyu kırmak ve (hatalı agresif kullanımlar hariç) bide değiştirici lerde arıza dışında garanti bence hikaye

@çağatay atik
hocam satıcının linkini verebilir misiniz? 1080 tl carraro 227 almak sakat gibi hocam bir fikriniz var mı?

Mesela salcano garanti belgesinde diyor ki periyodik bakımları aksatılmayacak ve bu bakımlar ücreti ile yapılacak. Böylece garantisi 2 yıl sürecektir. Eee nedir yani garanti bence hikaye... Ama Btwin gibi ömür boyu kadro maşa garantisi verseler o ayrı bişey. Ancak başka verene ben rastlamadım ki en azından 5000 tlye kadar olan modellerde i.

@bohemroze
Hocam fiyat 1394 tl zaten biz indirimlerle ve maxipuan la n11 sayesinde o seviyeleri gördük fiyat olarak. Evemagaza n11.com. Ayrıca kargodan ürünü sapasağlam almadan satıcı parayı alamıyor zaten. Evemagaza ile bisikletciden.com aynı satıcı depo tokattan. Geliyo. Ayrı bir örnek mesela bisikletcim.com da sivasta bir firma.

@salcano-izmirli
peki bu indirimler bana otomatik olarak mı sağlanacak hocam kod filan muhabbeti kol geziyor.

Geri