Merhabalar, iki hafta önce Carraro Sportive 224 modelini aldım. Ne zaman ilk bakımını yaptırmam gerektiği ve İstanbul Avrupa yakasında hangi bayiye götürmem gerektiği konusunda tavsiye istiyorum sizlerden.
merhaba arkadaşlar bende sportive 230 alarak aranıza katıldım
daha oncelı bısıkletım sedona 701V di onunla uzun turlarım oldu şimdi şehir bisikletine geçmek istediğim için 230 u tercih ettim
Aldığımın 2 gunu bursa - bozuyuk arasındaki mesafeyi sürdüm 100 km civarı deneme fırsatım oldu
oncelıkle 21 vitesten sonra 30 vitese geçmek çok farklı geldi bayır aşağı bile pedel basmak güzel bir duygu
maşa tur boyunca kilitliydi açma ihtiyacı duymadım bile
vites eti konusunda soylemek istediklerim var paranın hakkını veriyor geçişler oldukça sessis ve seri daha once zorlanarak cıktığım bayırları 1 viteste çok daha kolay cıktım bunda ince teker olması + kilitli maşa hava sıkcalığı gibi bir çok etmen olabilir ama sunu soylemek istiyorum aynı yolu bir oncekı tura gore 3 saat erken tamamladım ve tur bıtımınde kendimi yorulmuş hissetmiyordum mtb den sonra bana cok ıyı geldı
forumda 230 un fıyatı nedenı ıle fazla tercıh edılmedıgını dusunuyorum ben 1.650 tl ye aldım oldukça uygun geldi rakam üzerinde vites seti için bile eder bir rakam şimdilik sportive 230 için yazacaklarım bu kadar
bu sayfanın sehir bisikleti seçimimde çok faydası oldu
ben zati kafamda az çok şartları belirlemiştim bisiklet konusunda giriş seviyesi bir ürün kullandıktan sonra orta seviyeye bir ürün almam gerekiyordu bu bisiklet tam bu işler için zati
Kullanıcıların hangi ilde oldukları sanırım tanıtım kartlarında yazıyor sanırım en azından ben bursa dan katılıyorum
227 ile 230 Arasında çok fark mı ? ( bisikletten anlayan biri Değilim ) şehir bisikleti alacağım, arkasına bagaj takıp kitap falan getirip götüreceğim birde daha ileride ( 1000 km'lik ) bir seyahat yapmak istiyorum ..
@Kobebryant
Hayır yok. 227 modeli 27 vitesli (9×3).230 ise 30 vitesli. 230modelin full deore seti var. 227 de sadece arka arka değiştirici deore ön değiştirici altus kollar altus.