Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

benim boyum malesef 160 :( bacak uzunluğum 71cm

Scudo
@safaernam
Çok gençsin daha uzarsın zaten. Bisiklet almsk konusunda acele etme iyice araştır öğren. İlk görüşte aşk iyi ama çabuk soğumakta var işin sonunda

Bu ilk bisikletim değil ama bilinçli olarak alıcağım ilk bisiklet.Soğuyacağımı düşünmüyorum kendimi bisiklete vermek istiyorum,gezmek rahatlamak istiyorum evde tıkılıp kalmanın aksine.Kasımda 16 yaşıma gireceğim ama hala boyum 1.60 ... Benim yaşımda olupta 1.80 leri görünce cinnet geçiriyorum :snzdglsn:

Evet arkadaşlar büyükçekmece mehmet bisiklet ten carraro 224 siyah gri siparişimi vermiş bulunuyorum 2-3 iş günü içinde gelecek inşallah. Ben de artık carraro sportive kullanıcısı olarak aranızdayım. İnternetten alacaktım ama güvenemedim. Hem servis hem de satıcı . problem olduğunda muhatabım olur diye düşündüm. Anlaştığım fiyat 940 tl 9 taksit kredi kartı. Çok fazla pazarlık etmedim. Esnaf 3-5 lira kazansın ki küçük esnafımız yaşasın. Elinden geleni yaptı bakalım. Kask ve çanta önerisi alabilirim sizlerden.

Carraronun kadro kalitesi nasıldır ? ..

Yerli tüm markalar gibi ki bence salcano dan daha güvenilir
Hydroformed alüminyum kadro 224 225 227 ve 230 lar. Fiyat performans çok iyi bence özellikle 225 be 227 de

@Metawox
Hayırlı olsun. Benim 227 de yarın geliyor inşallah. Şahsen servis ve garanti olayına fazla takılmıyorum; çünkü çoğu servis dediğimiz bisikletçi ya çok bilgisiz yada artist oluyor. Ya pahalı iş yapıyor yada fason şişirme. En azından benim duyduğum gördüğüm karşılaştıklarım böyle.
Ben netten bisikleti alacam da Carraro yetkili servisi kurmaktan imtina edecek misal sıkar o iş. Accell bisikleti pişman ederim.

• Beğen
Tepkiler: calhanre
@Metawox
Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Hoşgeldiniz,

Esnafımız da kazansın mantığınızı ayrıca tebrik etmek istedim. Güzel bir düşünce. Kazıklanmanın dışında makul sınırlar içerisinde bir fiyat ise hakkıdır satanın da... Onlar da belli maliyet ve kâr ile yapıyorlar bu işi. Fırsatçıları ayrı tutuyorum tabii...

Bende yeni bir bisiklet aldım hocam. Ve bir kask aldım, sadece 1 gün kullandım,çok temiz. Bisikletim ile rengi çok güzel uyan başka bir kask buldum, onu almak istiyorum çok. Eğer düşünürseniz sıfırdan farksız kaskı size verebilirim hocam. Yöneticiler burada bunu söylememe kızmazlar umarım, eğer yasaksa da silebilirler. İhtiyacınız olduğu için söylemek istedim. Hem sizin kask ihtiyacınız giderilir, hem de benim işim görülür... Modeli, Kron Karbon KV-25. İnternetten bir göz atın isterseniz.

@Ahmet Teke

Beden ölçüsü nedir bir de ne kadar bir değer biçiyorsun üstat malum biraz hesaplı bir şey arıyorum.

slm beyler

n11 de 1000 tl ustu aninda 111 tl indirim var
111 de maximum kart puani kacirmayin derim

@obezkirpi

Daha önce 227 kullanmadım o yuzden tam olarak bir kıyaslama yapamıyorum ama en azından 230 kullanıcı olarak tercih sebeplerimi aktarabilirim sizlere.Öncelikle ben uygun bir fiyata aldım 1.650 tl :) bu bisikleti alırken kron xt 1000 sedona 740 Fıji Merida vs vs bircok markanın aynı seviye bisikletlerinle kıyasladım donanım olarak en yüksek buydu hepsinin kendine göre + ları var eksileri var ama demek istediğim eğer full deore set + deore xt aktarıcılı bir bisiklet almak isterseniz doğru seçenek, birde fiyat konusunda herşey sizin pazarlığınıza yada araştırma yeteneğinize kalmış.

27 ile 30 vites arasında gözle gorulur bir fark olduğunu düşünmüyorum eğer gerçekten çok guçlu iseniz o zaman 30 vitesin hakkını verebilirsiniz bunun için ciddi yüksek hızlara çıkmanız lazım dun uludağ inişi gerçekleştirdim bir arkadasımla oldukça keyif aldım ama asıl keyifli olan tarafı çıkışta oldu bisiklet gerçekten yormuyor sizi vitesleri hem sessiz hemde seri şekilde geçiyor o noktada verdiğim paranın karşılığını aldığımı hissettim şahsi gorusum 227 tam bir f/p ürünü eğer butçe sıkıntısı duymassanız 230 tabıkıde tercihiniz olmalı çunku kendı sınıfında iyi bir donanıma sahip bisiklet

tavsiyem su yöndedir eğer ilk bisikletiniz değilse bu işi severek yapmak isterseniz, ileride donanım değiştirme derdi ile uğraşmak istemiyorsanız, bundan sonra geçeceğiniz bisiklet gerçekten çok değerli bir bisiklet (üst seviye) olacaksa tavsiyem 230 dur sizi uzun sure idare eder. Ama ben yeni basladım, belki hevesım kacar, dursun kenarıda, hafta sonları 20-30 km gezerim belki gezmem, şeklinde düşünen arkadaşlar icin bu kadar yatırım yapmalarının gereksiz olduğunu hatta forumda okudum 1100 - 1200 tl ye 227 almanın daha mantıklı olacağını düsünüyorum.Burda önemli olan sizin bisikletten beklediğiniz 225, 227, 230 da aslında bütün bisiklet faliyetlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz kalitede bisikletler olduğunu düşünüyorum.Yeterki siz kondisyonunuzu ve bisikletinizi iyi koruyun

Arkadaslar nasip olursa sportive 224 almaya karar verdim.Nasil bir bisiklet iyimidir bir bununla arada bir gezintilerde toprakli yollarda surebilirmiyim sikinti yaratirmi..

@çağatay atik
Bir yerden nakit 890 tl fiyat aldim.Nasil iyi degilmi…

@Mustafa_Sayar 813 liraya mı ne geliyor, bu başlıkta pek çok insan boyu ve iç bacak uzunluğu bilgisine göre hangi ebatta kadro kullanması gerektiği konusunda bilgi sahibi oldu, siz de biraz sayfalarda gezinirseniz öğrenebilirsiniz ya da boy ve iç bacak uzunluğunuzu yazarsanız gene yardımcı olunur

N11 de 224 ün fiyatı 914TL. %11 indirimle 814 TL'ye geliyor

Geri