Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba,

Carraro sportive 327 almayı planlıyorum. 327 kullananlar varsa, yorum/öneri/fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim.

• KadroALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE
  • Maşa28"YOL ALÜMİNYUM 1.1/8"
  • SeleSELLE ROYAL SHADOW
  • Krank TakımıSHIMANO ALTUS FCM371 48X36X26
  • Arka DeğiştiriciSHIMANO ACERA
  • Ön DeğiştiriciSHIMANO ALTUS
  • Vites KoluSHIMANO ALTUS SL-M370 3X9
  • FrenTEKTRO 855AL V-FREN
  • LastikMICHELIN 700X35C 37X622 PROTK SİYAH REF. PATLAMAYA DİRENÇLİ
  • Jant28" AIRLINE-1 ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 32H

http://i61.tinypic.com/2r40g35.jpg

225 ile 227 arasındaki fark nedir arkadaşlar ?

@Baran Yüksel Güneysel
Gayet başarılı bir bisiklet yolda kendini belli ediyor disk fren den biraz şikayetçiyim parçalar kaliteli görüntü olarak da beğeniyorum vites sistemi gerçekten çok kaliteli

@Arda Oral

bir konuda bilgilenmek istiyorum 330 lullanmadım hiç bende 230 var gayet memnunum aralarındaki en büyük fark maşa
ben sürekli maşa kapalı kullanıyorum
bayır aşağı inişlerde maşa kapalı kullandığımda gayet konforsuz hatta rahatsız edici bir yolculuk oluyor
şimdi bütün bunları göz önüne aldığımızda maşa farkı olarak 230 ile 330 arasında 2 kg fark var + 330 un lastikler silik lastik
demek istediğim 1917 tl vererek 13 kg yerıne cok daha uygun ağırlıkta bir yol bisikleti alınabilir mi bana 330 arada kalmış bir bisiklet havası veriyor kaldıki fiyatıda bunu destekler nitelikte görüşlerinizi bekliyorum

@mesutkurucan

2000 bin tl ye orta düzey bir yol bisikleti alınabilinir.mesela carraro rc 052.Yada forumda populer olan salcano xrs040 1500tl civari

Lakin yol bisikleti ve şehir bisikleti ayrı kulvarlar nerede kulanıcağınıza bağlı..Hiçbirzaman 50km üzeri 100km-150km gitmeyecekseniz,kısa sürüşler için yol biiskletine ben olsam gerek duymazdım.Yok ben bir bindimmi 3saat üstünden inmeden basar giderim diyorsan yol bisikleti almalı..Çünkü 15kg lik şehir bisikleti uzun mesafede yoruyor baya.

Ama derseniz ki ben 4000 lira verip 9-10kg şehir bisikleti alacam ozaman baska tabi

@devilmycarlos
Salcano xrs 040 ın 2015 modeli daha iyi 1400 lere alınıyor

@salcano-izmirli
Ama sportive 227 ile kıyaslamak bire bir doğru olmayabilir.

@mesutkurucan
Sırf hız yapacam ce asfaltta bineceksem xrs 040 2015 modelini sora setle iyi seçenek. Ama her zaman asfalt olmayabilir hafif bozuk zeminde de giderim ve fiyat -performans ürünü olsun dersem de 227 yi seçerim. Ki zaten ben 227 aldım ve alet gayet iyi

@salcano-izmirli
Yani 330 almam ben şahsen ya 227-225 yada salcano xrs 040

@salcano-izmirli
benımde dediğim bu işte 330 - 327 bu sabıt maşalı bısıkletler yerıne yol bısıkletı tercıh edılmelı dıyorum 2xx serılerı için dicek birşey yok zati şehir ve tur bisikleti olarak rahatlıkla iş görüryorlar

327 330 vb bisikletler fitness bisikleti diye geçiyor, yol bisikleti ile şehir/tur bisikleti arası. benim gibi şehirdeyseniz, amortisör size ağırlık dışında bir şey ifade etmiyorsa(bayır aşağı sürmüyorsanız, arnavut kaldırımlı sokaklarda değil mesela bisiklet yolunda kullanıyorsanız), yol bisikletlerinin koç boynuzu şeklindeki gidonlarını tutmak için kamburunuzu çıkarmak hoşunuza gitmiyorsa, yol bisikletlerinin lastikleri aşırı ince geliyorsa ve sizin için konforsuzsa, tur bisikletlerinin lastikleri aşırı kalın geliyor ve hızınızı kesiyorsa bu tür bisikletler sizin içindir.

yani bu tür bisikletler yerine yol bisikleti tercih edilmeli diye bir zorunluluk yoktur.

@obezkirpi

guzel cvp ben tsk ederım. ben zorunluluktan değilde neden tercih edilmeli kısmını merak edıyordum. guzel açıklamışsın

''amortisör size ağırlık dışında bir şey ifade etmiyorsa(bayır aşağı sürmüyorsanız, arnavut kaldırımlı sokaklarda değil mesela bisiklet yolunda kullanıyorsanız), yol bisikletlerinin koç boynuzu şeklindeki gidonlarını tutmak için kamburunuzu çıkarmak hoşunuza gitmiyorsa, yol bisikletlerinin lastikleri aşırı ince geliyorsa ve sizin için konforsuzsa, tur bisikletlerinin lastikleri aşırı kalın geliyor ve hızınızı kesiyorsa''

Geri