Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Y. Serdar Güler
Hocam tam olarak bilmiyorum ama aşağı yukarı 12.5 kg sanırım.

330 kullanıcısı olarak yorumlarsam; tam olarak aradığım bir alet, sanki benim için üretmişler diyebiliyorum çok rahat. Sabit maşa problem olmuyor, hafif bozuk yolda çok uzun mesafeler kat etmedikçe problem de olmuyor. Yol bisikletlerini.sevmiyorum, hedefimde de hızdan ziyade güzel ve geniş kapsamlı turlar var. Asfaltta sabit maşanın avantajı iyi. Üzerindeki Deore sistem de fazlasıyla yeterli ve güzel bir seviyede ekipman. Zaten gerisi pedal çevirmeye kalıyor

Scudo
@mesutkurucan
Ben masa konusunda gayet memnunum düz maşa olmasi beni pek de rahatsız etmiyor bisiklet 1800 tl ye veriyor fabrika dan siparis olursa lastikler patlamaya karşı dirençli 350 km oldu hala ne bir patlak ne de başka bir şey yok siz yol bisikleti ile tur bisikletini karşılaştırmaniz bence yanlış olur bence fiyatına göre bir bisiklet başka sorularınız olursa cevaplayabilirim

@salcano-izmirli
227 almak isteyen olursa hepsiburada da 1150tl ye. (Bisikletciden.com dan yazıyor )

Selamlar herkese,

Maşa amortisörü konusunda benim yorumumda şöyle; hafif arazi, arnavut kaldırımı, yakuş aşağı sürüş gibi noktalarda gerçekten faydası oluyor. Düz yolda da kapatmıyorum ben. Aslında aradaki farkı da sürüş anlamında çok görmedim yorulma açısından (günde ortalama 15km yol yapıyorum). Yani pedal gücünü çok azaltmıyormuş gibi hissediyorum.

Diğer değineceğim konu da ön frenaj. Ön freni sıktığımda fren kuvvettinindan dolayı vücudun deselerasyonundan süspansiyon kapanıyor. Bu durum bana sanki frenajın daha iyi olduğunu düşündürüyor. Eğer ön süspansiyon kilitli olsa sanki lastik kayacak yada kilitlenecek taklaya zorlayacak diye düşünüyorum.

Bu tabi benim tesbitim yaşayan gören tecrübe eden varsa saygı duyarım. :)

Bu arada lastik konusunda da bir tecrübem oldu geçenlerde onu da paylaşayım. Bu lastikler gerçekten patlamaya dirençli gibi. Yolda lastiğe cam kırığı takılmıştı. Tık tık tık diye sesi duyunca hemen durdum. baktımda lastiğe cam takılmış. Almaya korktum dedim havası inerse diye. Ama elimle bakarken takıldığı yerden düştü. Tam batamamıştı lastiğe. Cam kırığı da çok sivri değildi ama bir miktarı takılmış lastiğe. Sonuç olarak lastik patlamadı havası da inmedi.

Merhaba bende yakın zamanda carraro almayı düşünüyorum 225 modelini boy 1.95 110 kiloydum acaba problem yaşamıyım ?
225 ile 227 asındaki farkı göremedim ?

@manyaksx

boy kilo olarak bisey diyemeyeceğim,yani kadro uygunlugu acısından..aralarındaki fark. 227 de arka attırıcı deore,225 te ise altus,bir de 227 gidondan kilitli,225 ise maşadan kilitli..227 - 27 vites, 225 ise 24 vites

@manyaksx
Aralarında fark var arka değiştirici deore. Ön değiştirici altus. Kollar altus. Maşa gidon dan kilitli.

@manyaksx
225 ile 227 arasındaki tek fark şu, 227'de maşa gidondan kilitlenebiliyor. 225'te böyle bir durum yok.
diğer her şey aynı diye biliyorum...

carraro 221 im için portbagaj ve çocuk koltuğu almak istiyorum. internette bir sürü yorum ve site var. btwin şunlardan alsam uyumlu olur mu kullanan var mı?

(link)

(link)

başka önerilerinize de açığım. teşekkürler

@manyaksx

Selamlar,

225 de ön amortisör kilidi maşa üzerinde. (yolda giderken de kilitlenebiliyor. Ulaşım zorluğu yok.) 227 de gidondan kilit var.
227'nin arka değiştiricisi 9 kademeli yani toplam 27 vites sağlıyor.

Bence vites farkı daha önemli maşa kilidine göre. Sonuç olarak, amortisör kilidi önemli ama meşadan mı gidondan mı olması önemli değil diye düşünüyorum.

Fiyat performans olarak ben 225 tercih etmiştim. Herhangi bir problem de yaşamadım şu ana kadar.
Hız anlamında düşünürseniz 227 alınabilir bence.

Bugun oruclu morucluyum demedim kendimi verdim yollara bisikleti tam anlamiyla olceyim dedim.Popomun agrisi disinda hic bir sikinti yasamadim bisiklet ise abi iyiki almisim bunu ya ne diyeyim… uploadfromtaptalk1434908929878.jpg]23982[/ATTACH]uploadfromtaptalk1434908638025.jpguploadfromtaptalk1434908718871.jpguploadfromtaptalk1434908757832.jpg

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1434908614995.jpg
    uploadfromtaptalk1434908614995.jpg
    35,8 KB · Okunma: 24
Geri