Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@obezkirpi

bir çok arazide kullanacağım için amortisörlü bakacağım. galiba başlangıç olarak 225 alacağım :)

Scudo
@SKBike
224 ile 225 arasında disk fren dışında çok bir fark yok, disk fren olmazsa olmazınız değilse 224 de çok güzel ve daha uygun fiyatlı bir bisiklet onu da incelersiniz

@SKBike
Yalnız sert araziye gelmez hatırlatayım 22x serisi

@obezkirpi

v-fren çok ses cıkarırmıki ?

@salcano-izmirli

köy yolları dahil mi? :)

Üst mesajlar da anlatilana göre v frense kornaya gerek yok. Ses cikarma durumu bu kisaca.
Köy yollarina gelince gidersin sıkıntı olmaz lakin teker inceliginden ve slim olmasindan dolayi kasisleri poponuzda daha cok hissettirir. Hatta asfaltta bile minicik bir taş ustunden gecsen popon hisseder lastik hava basinci olmasi gereken basinçtaysa Yoksa ben mecburen bir kaç defa sert arazide de sürdüm bisiklete bişi olmuyo.
Kardeş bisiklet sürme yogunlugun koy yollarinda kilitli taş uzerinde stablize yolda arazide olacaksa bence bu gruba hiç girme sen. Yok ben bu yollara ara sira girerim, şehir içi asfalt yollarda turlarim, ise gider gelirim sehirler arasi yollarda surerim diyosan ozaman al. Ama diger türlü kesinlikle mtb öneririm sana.

Freni öten 224 kullanıcıları,
bende de böyle bir problem oluşmuştu geçen sene, forumda yazan çoğu çözümü denememe rağmen sonuç alamamıştım.En son Baradine 3 renk pabuçlara geçtim(sadece arka) rahatladım.Şuan öyle bir problemim yok. :harika:

@SKBike
bende disk frenli sportive vardı, şimdi bisikletim v frenli, pek ses çıkarmıyor. arkadaşlarımdaki bisikletler ses çıkarıyor ama belki de balatalar eskidiği içindir, benimki de eskiyince çıkarır belki de. aradaki fark 200 tl, bence 224 al, olmadı en kaliteli balatayı taktırırsın ne olacak.

@Alican.A
Şimdi den aramıza hoş geldiniz sanırım 5. 330 kullanan kişi olacaksınız benim bildiğim kadarıyla

arkadaşlar carraro 327 için kadro boyunu sordum hızlıal.com da 457 kadrosu var dedi bu ne oluyor ?

arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. bende de Carraro 225 var, geçen hafta jant biraz yamulmuştu, aldığım yere götürdüğümde adam darbe yemiş dedi, biraz akord ayarı yaptı eskisi gibi dümdüz olmasa da toparladı, sonra jant değiştirme ücretini sordum aynı orijinal jant ve lastiği 75 TL dedi.
1) Bisiklet daha 13.06.2015'te alındı sizce bu sorun normal midir. Bisikleti titiz kullandım, sadece yeğenin bisikleti temas etti ve yere düştü bu alet bu kadar hassas mı ?
2) Orijinal jant ve lastiği yerine önerebileceğiniz f/p yüksek jant ve lastikler hangileridir ?

@mrjoney1str
bence 46 cm kadro var adamın elinde. kimi markaların kadro boyu inç olarak verilmiştir. bu adam da kadro boyunun 18 inç olduğunu düşünüyor sanırım. eline esnaf abilerin kullandığı hesap makinesini alıp da 18 inç kaç cm yapar diye hesaplamış ve 45,72 cm olarak bulmuş, onu da son küsuratı atıp virgülü de unutarak 457 diye yazmıştır...

diye atıyorum:) sorsanıza adama bir daha, merak ettim ben de

@obezkirpi güzel fikir yürüttünüz arıyorum sizi 1-2 saate kadar arıycaz diyorlar tedarikçi firma fikirtepede hırsız herhalde 2 gündür bilgi alamadım kampanyayı kaçıracam :)

• Beğen
Tepkiler: poet
Arkadaşlar nasipse bugün hızlıal dan sportive 227 siparişi vereceğim.Boyum 175 bacak 85cm firma 50 kadronun uygun olacağını söylüyor sizin bir önerimiz varmıdır.

@sebahattin atalay hocam bacak boyunuz 85 cm ben 77cm olarak söyledim temsilciye dönüş yapacaklarmışta benim bacak boyum neden kısa yanlış mı ölçtüm acaba ? (link) bacak boyu buradaki gibi ölçülmüyor mu ?

@obezkirpi hocam aradım hızlı alı 1.77 boyum var dedim 77 bacak boyu dedim 51 kadro sizin için uygundur dedi doğrumu hocam bu sonra uğraşmıyım değiştirmekle

@mrjoney1str
bacak boyunuzu doğru ölçtüğünüze emin misiniz?

77ise 51 kadro biraz büyük gelebilir, ben 46 tavsiye ediyorum, varsa 46 isteyin.

Geri