Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@obezkirpi
Çelik kadrolu ve 8 vitesli bisikleti ile 1995 fransa turunda rekor kıran Pantani. Bugün ikinci elde satılsa bilmeden çoğumuzun burun kıvıracağı bir bisiklettir.
uploadfromtaptalk1438014788141.png

Kaynak:Cyclist temmuz 2015 sayısı sayfa46

Scudo
@dengetekerci
Columbus EL Nıvacrom boruları, downtube
shıfter 8 hızlı Campagnolo Record seti ile bu bisiklet, 12 Temmuz 1995tarihinde Alpe d'Huez rekorunu kırarken Pantani' yi zirveye
taşıyan makineydi. şimdi
muhteşem çelik bisikleti bir yerlerde görecek
olsak çoğumuz tarihin en ezici rekorlarından birinin
bu bisiklet ile kırıldığını aklının ucundan geçirmeyiz, günümüzde yeterli
olmayacağını iddia ederiz. Ancak bir Alpe d'Huez rekoru bu bisiklet
ile kırıldı ve aradan geçen 20 yıla rağmen tekrarlanamadı.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/27/a6d5a3695a3a44ca2509c76e6a6b9163.jpg

Şöyle güzel ve hafif bi alete binmeyi, sahiplenmeyi nerdeyse herkes ister ama malum bütçe kısıtı altında fayda maksimizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Herkese aldığı, alacağı yada almayı düşündüğü bisiklete kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.

bu başlık altında pek bahsedilmemiş ama sportive serisinin 321, 121 gibi nispeten ucuz modelleri de var. bunlar nasıldır sizce?

@TheAhmet
Arka ve ön değiştiricileri Tourney olan modelleri tavsiye etmiyorum çok çabuk ayar kaçırıyorlar. Yani kalite haliyle düşük bu da fiyata yansıyor. Minimum altus alivio tavsiye edilmektedir.

2 aydır 227 kullanıyorum 320 km yol yaptım, bisikletime alıştıkça performansın sürekli iyileşiyor, çok memnunum şiddetle de tavsiye ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@dengetekerci

teşekkürler hocam, son olarakta dağlara vurdum kendimi taşlı topraklı yollarda çıkmaya tempo yapmaya da çalışıyorum, her ne kadar ince tekerlek beni zorlasa da çıkabildiğim yerlere kadar çıkıyorum, hedefim ise bozdağ da zirve, 40 km 2100 rakım

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@serkanoz87
Mümkünse fotoğrafta paylaşır mısınız ilerde

@Ahmet Teke
Dedigim gibi bir bucuk ay once aldim bisiklete fazla binme sansim olmadi 10 km ya bindim ya binmedim.Aldigimda yaglandiysa bilmiyorum artik.1 aylik ucretsiz bakimina vakit bulup gitip yaptiramadimda.Ozellikle bugun bezdirdi beni ozellikle 1 den 2 ye geciste cok sikintili 1 ile 2.dişlinin arasinda kaliyor zincir.

@mustafa_sayar01
Abi dediğim videoya bakıp ayarı yapabilirsin. Zor değil. Ayar doğru olursa vites geçişi düzelir. Ses de kesilebilir.

uploadfromtaptalk1438025454213.JPGuploadfromtaptalk1438025522425.pnguploadfromtaptalk1438025536755.pnguploadfromtaptalk1438025548272.jpguploadfromtaptalk1438025554905.jpg

Düz maşalısı ön amortisörlüsü ya da arka amörtisör olan olmayan. Tur bisikleti mi yarış-yol bisikleti mi diye düşünürken. Eski bazı kafa karıştırıcı bisiklet modelleri .Full suspension road bikes. Ön arka tam süspansiyonlu yol yarış bisikletleri.

Merhaba arkadaslar 30 - 40 km yol yapicam ileride bu rakamı artırıcam oturduğum yer dik yokuslu ve asfaltta kullanıcam 1.73 boy , 66 kiloyum carraro 224 mu yoksa 327 mi alayım arkadaslar lutfen yardımcı olun birkere para bayılıcam tercihim v fren almısken iyi bisey olsun birde fiyatlar sabit kalırmı yoksa dolar düştüğünde dusermi.Izmir bostanlı Shimao tabelalı sundu bisikletten alıcam.

• Beğen
Tepkiler: poet
Şu anda piyasada satılan Carraro 225'lerin hangi renkleri mevcut. Bir kaç firmaya mail attım ama gerçek resim göndermiyorlar. Gri ve siyahını merak ediyorum Çift renk olduğu için

@karizmaertu
Son 2-3 sayfada bunun muhabbetini yaptık, okursanız...

@karizmaertu

hocam ben de aynı durumdayım sanırım 327 alıcam siz ne kadar fiyat aldınız sundudan?

Geri