Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@mustafa_sayar01
İzmir gibi bir yerde bu tarz olaylar olması beni de çok üzüyor. Resmen bisiklet düşmanı olmuş tcdd izmirde. İstanbul'da da marmara ya sokmuyorlardı ilk başlarda artık binilebiliyor.
Çok geçmiş olsun size.
Ama mutlaka şikayet edin ibb ye tcdd ye

Scudo
Bakimdan sonra inat ettim aksam ki metroyu beklemeyeyip 50 km lik yola pedal basmaya niyetlendim beni korkutan tek sey izmirin 45 derecelik sicagiydi asfaltin sicakligi oyle bir suratima vuruyorduki sormayin ama beni sicaktan cok karsidan esen ruzgar yordu.Hizimi azaldiyor yolda gitmemi zorlastiriyordu.Hem sicak hem sicaklikla birlikte esen ruzgara karsi sukurler olsun sag salim eve ulasabildik.Kimileri icin basit ama benim icin ilk uzun yolculugumdu.Tek kafami bozan sey yoldaki arac sahipleri sanki koskoca yol onlarin babalarindan kalma hic saygi diye bir sey kalmamis ya arkadas bu bisiklet arac degilmi.En sagdan yoluma ilerliyorum adam arkamdan emniyet seridine girmis bas bas kornayi kulagimi sagir etti.Zaten biraz daha saga gitsem tarlaya girecem tarladan mi sureyim bisikleti beni oyle bir sikistirdiki az kalsin tarlaya ucacaktim.Arkasinda saydirdim Allah ne verdiyse yani insanin basi belaya girmesi anlik boylelerin yuzunden ne diyeyim bilemiyorum...http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/01/6ee5a9713ab0a94b7686377a37804a8e.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/01/8b7f542a3ac93d42dfd342538497881e.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/01/bfbce22db22603c35c87ac1e44005ec8.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/01/e30ab7331d53c4ca04c8b791b71723d7.jpg

@dengetekerci
Mustafa bey belden ameliyatlısınız bence seleyi de kaliteli jel geniş bir sele ile değiştirseniz iyi olur. Kalça be bele baskı azalabilir

@dengetekerci
Valla kardes haklisin bu yapmis oldugum 50 km lik yolda yorulmadim ama poponun agrisindan duramiyorum alisikta degiliz ya.En kisa zamanda Aliexperden verecegim siparisimi.

@mustafa_sayar01
Kalite bişey alın ucuz çin işi tavsiye etmem dandik çıkabiliyor

@mustafa_sayar01
Mustafa bey sayacı nerden kaça aldınız acaba

Carraro 225 modeliyle hafif arazi veya çakıl taşlı yollarda gidilse bir sorun çıkarmı ? yeni alıcam da bilgi sahibi olmam lazım :)

@paraba
Kullanılan zemine göre değişir ancak sorun olmaz sanıyorum kendimde çakıllı topraklı yerlerde kullanıyorum bi sorun yaşamadım.
Sportive 22x serisi trekking amaçlı, tur, amaçlı şehir bisikleti diye konumlandırılmış ,bir nevi hibrit bir model.

İyi akşamlar abiler, dostlar

2 ay önce hiç kondisyonum olmadan daha bisiklete ilk bindiğim zamanda 110 km sürmüştüm, fazlaca yorulmuştum. Bugün bi 50 km yol yaptım ama neredeyse o kadar yoruldum. Hamlamışım. Ayrıca yarın belgrad yapayım diyorum, 80-90 km olacak aşağı yukarı. Dönüşü yapamayacağım muhtemelen, metroyla döneyim diyorum. Bakalım ne olacak. Ramazandan sonra ilk defa sürdüm bugün...

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
Arkadaslar bir sey sorcam on vites gecislerinde sorun vardi onun icin servisine goturmustum yalniz simdide on zincir 1 ve 2.vitesteyken on aktaricinin soluna 3.vitesteyken aktaricinin sagina sürtüyor surerken haliyle ses yapiyor.Yav arkadas arizayi yaptiralim diye gidiyoruz baska bir problem cikiyor nasil yapiyorlar anlamadim.Zaten bir dahada gitmem oraya.Simdi ne yapilmasi gerekiyor neden surtuyor olabilir bu bu zincir…

@mustafa_sayar01
Bu videoyu seyrederek ayar yapmaya çalışabilirsin mustafa. Büyük ihtimal doğru ayarlamadılar ya da ayarı kaçtı. Vites problemleri için her seferinde servise gitmek sıkıntı yaratır diye düşünerek bir çok ayar ve tamirat için alet edevat toplamaya çalışıp videolarını izleyip deneme yanılma yapıyorum ben de

Arkadaslar sportive 225 e hangi beden jelli kilif olur kullananlar var ise fikir almak isterim.L beden olur diye dusunuyorum ama.Birde onerebileceginiz fiyati fazla olmamak kaydiyla bir marka varmidir.

@mustafa_sayar01
24 tl decathlon dan btwin marka aldım s beden aldım ama memnun kalmadım ben pek ama denemekte fayda var. Kişiden kişiye kilodan kiloya fark edebilir.

Geri