Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

yeni aldığım 224'e aşağıdaki seleyi almayı düşünüyorum. fiyatıda çok uygun geldi. satıcıyla görüştüm. rahat bir seledir diyor. sizce ne yapayım bu mu yoksa 65 tl daha verip decathlon daki zeta confor gel sele mi?

(link)

Scudo
Arkadaslar gecende sigma hiz saatinin bc 8.12 modelini aldim.Bu satte son surulen mesafeyi ve son surulen zamani gostermiyormu bulumadim bir turlu.Bu modelden aranizda kullanan varmi.

@mustafa_sayar01
(link) buradan anladığım kadarıyla bisikleti sürmeye başladığınız anda ekrana çıkan "Trip Dist", butona bir kere basınca çıkan "Ride Time" istediğiniz şeyler zaten?

@obezkirpi
Tesekkur ederim.Yalniz o dediginiz verilerde toplam mesafeyi ve toplam zamani gosteriyordu.Yalniz kurcalaya kurcalaya sunu cozdum.Her surus sonrasi bu verileri sifirlamak gerekiyor ancak o şekilde son surus mesafe ve zamani görebiliyorsun…

Tekrardan merhaba sportive 225'i anadolu yakasında bir tek Kahkaha Bisiklette bulabildim. (Mat Gri-Mat Siyah 51 Kadro) Fiyat olarak 1.150 TL dedi ve taksit yapabileceğini söyledi. Bu akşam gidip inceleyip almayı düşünüyorum. Fiyat, bayi vs. ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

@enesdede
Bisikletciden.com dan aldım kargoda sıkıntı yaşadım söyleyim. Kutusu parçalanmıştı. Çizik te vardı. Yurt içi kargo ile dediler ptt kargo ile yolladılar. İade ile uğraşmak istemediğimden ve sağlam bisiklet kolisi bulamayacağım için iadesini de yapmadım

@enesdede
Bizdeki yerli üreticiler ve satıcılar büyük bir çoğunlukla tüccar zihniyetli satmak tamamda sonrası pek umurlarında değil. Hele şu paketleme leri kargo yapış şekilleri rezalet. Adamlar almanyadan Canyon marka bisikleti kolileyip yolluyorlar. Ne darbe ne çizik oluyor. Bizde emanet nolcak belli değil

@mustafa_sayar01 Abi 8.12'de maalesef öyle bir özellik yok. Sadece toplamı görülebiliyor. Ben 16.12 kullanıyorum, bende var. TS(Trip Section) diye geçiyor...

@Ahmet Teke
Ahmetcim Trip dist ve Ride time verilerini resetleyerek yani son mesafe ve son yapilan zamani gorebiliyorsun anliyacagin var.Kurcalayarak buldum.Her tur sonunda sifirlaman gerekecek.Yapilan toplam mesafe ve zaman sifirlanmiyor zaten bunlarin uzerine ekleniyor.Belki seninkinde sifirlamadan direk gosterebiliyordur.Ama bunda dedigim gibi yapilmasi gerekiyor.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/03/ebaf934dc9efd57c7df1d2920f72fcb2.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/03/fe37c724d764fc1ea2b1d43081ce2152.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/03/2dced34f051f536ee6a1d3a8830a122c.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08/03/00205b026fda181eebe17db6201cb8b2.jpg
Resimlerdede gozuktugu uzere ilk 2 resim sifirlanan mesafe ve sure son 2 resimde yapilan toplam sure ve mesafe

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
Ben de bunu kullanıyorum keşke 20 tl fazla verip bir üst modelini alsaymışım. Çok kaliteli görünüyor ama sadece anlık hız. Trip dist. Total dist. Telefona runtastic diye bir uygulama satın aldım 12 tl hepsinden iyidir. Yakılan kaloriden tut çıkılan yükseklik. İnilen yükseklik. Ortalama hız anlık hız harita üzerinde rota ve rota üzerinde renkler ile hız değerlerin bile var.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    70,8 KB · Okunma: 29
  • image.jpg
    image.jpg
    73,6 KB · Okunma: 24
  • image.jpg
    image.jpg
    78,2 KB · Okunma: 22
  • image.jpg
    image.jpg
    41,9 KB · Okunma: 24
  • image.jpg
    image.jpg
    52,5 KB · Okunma: 21
  • image.jpg
    image.jpg
    53,7 KB · Okunma: 24
  • image.jpg
    image.jpg
    44,1 KB · Okunma: 22
  • Beğen
Tepkiler: dengetekerci
Arkadaşlar carraro sportive 225 almayı düşünüyorum da (link) da 1081 lirada acaba ordan alan var mı güvenilirmi ?

Bisikletcim.com dan kendime 224 almıştım. Paketlemesi ve bisikletin durumu gayet güzeldi. Arkadaşımın da beğenmesi üzerine birkaç ay sonra tekrar 224 siparişi verdik. Bu seferki hayal kırıklığı oldu. Farklı dükkandan geliyordu sanırım. Paketleme özensizdi ve kadroda birkaç çizik vardı.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
Longitidunal
Peki kadro da cizik cikinca geri iadeyi kabul ettiler mi

Açıkçası arkadaş çok üstelemedi. Zaten hevesinden bir an önce gelsin de bineyim havasındayı. Geri iade düşünmedi bile :(

Boyum 1.72 18" kadro boyunu alacağım. Carraro Sportive 224. Ne dersiniz beyler. Alıyorum. Yaz kış kullanacağım, uzun tur yaparım, her tura katılırım. Kışın yağmur, kar fazla sürmem. (yağmurlu havada bisikletmi sürülür.) toprak yolda sürerim, az da olsa zıplarım. Ne diyorsunuz ? Sonradan ekleme yapacağım. Selesini eleştirenler olmuş, idare edeceğim. Eldiven ve bisikleti uygun fiyata alacağım daha sonra kask.

Bir ara sürdüm, üst boyutunu. Bilemiyorum. Uzun süre sürdükten sonra anlaşılır faydası. Aklımda salcano astroda var ama lastikleri cidden acayip ve hantal bir görüntüsü var.

Geri