@dengetekerci@Mehmet Cemre Kısa bende seviyorum bisiketi ama yeni alicam diye eskisini sattim küçük bi bisikeltim vardı şimdide aradığımi bulamıyorum o yüzden sıkıldım sonbahar da gelmeye başlıyo bian once bulmam lazım
@Attftm
Bence boyuna göre yanlış bisiklet bakıyorsun. Markaların lady modelleri var onlara bak bence
3 alternatif veriyorum bir incele istersen.
Sedona 300 sl
Mosso legarda 1521 lsm
Carraro sportive 222
Kadın için olan modellere bak 1.60 boy ile c 224 ve s 300 ün en küçük kadroları bile sana büyük gelecektir.
Ama begenmedigim bisiklete binemem ki ben bayan modellerininide beğeniyorum tabiko boy a önemli ama sedona da baktığım model de 17 hatırlıyorum@dengetekerci
@Attftm
Madem öyle
@Attftm
sedonada 44 cm kadro var. 17" O da büyük gelirse mosso ya bakabilirsin 16"
(link)
Mosso da kalitelidir verdiğin paraya daha fazla donanım satın alırsın.
@Attftm
Daha önce alıp satmışsınız madem ki bu sefer iyice araştırın bakın verebileceğiniz en yüksek parayla kendi boyunuza uygun en iyi bisikleti alın.
İstanbul veya ankara dan bakma imkanını bulursanız çok fazla marka ve çeşitle karşılaşırsınız. Bisikletçilere telefon açıp direkt aradığınız modelin ölçüsü varmı diye sorun bence.
@Attftm site güvenilir.Ben siteden alışveriş yapmadım ama forumdan yapanlar var,yeri İstanbul Beşiktaş'ta yanılmıyorsam.Yeşilli olan sedona da çok güzelmiş
internet üzerinden alüminyum malzeme alırsanız her türlü çizilme vuruk vs hazırlıklı olun alüminyum yumuşak hassas malzemedir çelik gibi değildir. kargoda vs zarar görebilir. sonra canınız sıkılabilir. ha benim için çizik vs önemli değil diyorsanız sorun yok