Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Öyle mi dersiniz uygun paketleseler tekrar siteyi arasam taşıma da oluşan hasar olursa değişim imkank varmı diye sorarım

Scudo
@Attftm
Arkadaş haklı. Basiretsiz bir satıcı ve umursamazca yapılan bir paketleme canınızı sıkabilir. Ben yaşadım bu durumu önceki sayfaları incelerseniz fikir sahibi olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: poet
arkadaşlar carraro sportive 225 aldım geçen hafta.yanında sigma hız-km göstergeside aldım ancak monte etmede güçlük çektim.lastik çapı mesela kaç girmem gerekiyor.bilen arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim

2 yıldır sportive 224 kullanıyorum, genelde günde 25-30km civarı sürüyorum şehir içinde. 2 yıldır patlamayan lastiğim son 3 ayda 2 kere patladı (arka lastik 2side) birinde tel zımba teli, diğerinde de yine ufak bir tel girdi (bugün oldu hatta bu :D ) acaba dış lastikler falan mı eskidi yoksa şans mı bu kadar süredir patlamayıp 3 ayda 2 kere patlaması, değiştirmek gerekir mi dış lastikleri?

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@ocean_83

Selamlar,

Bisikletinizi güle güle kullanın. bede bir 225 kullanıcısıyım 375km yol yaptım şu ana kadar. Gayet mutluyum siz de memnun kalırsınız umarım.
lastik çevresi 2205mm geliyor. Ben de hız göstergeme bu değeri yazdım. Hem kendim ölçtüm hemde katalog değeri bu idi.

Ölşmek isterseniz metot çok basit. Lastiğin üzerine tebeşirle bir çizgi atın. O çizgiyi yere denk gelecek şekilde en alta getirin ve yere de çizgi atın. sonra lastiği bir tam tur dönecek şekilde yani lastikteki çizgi yine yere değecek şeikde bisikleti elinizde dümdüz ileletin ve lastiğin çizgisinin denk geldiği yerden yine bir çizgi atın yere. En son olarak da yere attığınız 2 çizgi arasını metre ile ölçün. Bu değer direk lastik çevresidir.

• Beğen
Tepkiler: ocean_83
@ocean_83 Üstte arkadaşın tavsiye ettiği gibi ölçüp değeri girdikten sonra alıcı ve mıknatısı tekerlek ve maşaya sabitlerken de alıcının mıknatısa yakın olmasına dikkat edin. Alıcı biraz dışarı çıktığında algılamıyor saat, sıfır gösteriyor sürekli. Eğer okumama durumu olursa öncelikle bu uzaklık yakınlık durumuna bakın. Yine düzelmezse alıcı ve mıknatısın aynı seviyede olup olmadığını kontrol edin.

• Beğen
Tepkiler: ocean_83
Merhaba arkadaşlar ben bugun bisikletimi temizlerken yanlışlıkla balatalara mazot degdirdim fren tam olarak tutmuyor ne onerirmisiniz beklemelimiyim yoksa balatalari temizlemelimiyim

Belki çok ince zımpara atmak balataya fayda edebilir ama değiştirmekte fayda var. Mazotu balata emmiş olabilir. Bisiklet balataları hakkında direk bilmemekle birlikte genel bildiğimi aktardım.

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
@Arda Oral Hocam diski sabunlu suyla yıkayarak temizleyebilirsin ama balataları da temizlemek gerek yoksa bir iş yaramaz. Balata temizleyiciler satılıyor ama onları alana kadar balata da alınır, çok pahalı bir şey değil sonuçta. Eğer balatanın en içine işlemişse biraz zor..

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
Sanırım yeni balata alacağım bunu degistirmek zor bir şey mi peki biliyor musunuz malum bizim burada a anlayan kimse yok

@Arda Oral

(link)

Linkteki PDF de shimano BRM355 manual'i var. Sayfa 20'de anlatıyor.

Ayrıca manual çok faydalı. Hava alma montaj sıkma torklarına kadar anlatmış. Okumakta fayda var.

Merhabalar carraro marka bir şehir bisikleti almaya karar verdim ancak sportive 227 ve sportive 327 arasında kararsız kaldım.Tecrübelerinize dayanarak hangisini tavsiye edersiniz?

@ocean_83
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/19/d4df274ffb7306388a13ac43b07c5fcf.jpg

Bu tabloya gore capi 2200 olarak gozukuyor.Buna gore girebilirsin..

@mustafa_sayar01 Pilini çıkarmadan kapanmıyor sanırım bunlar. Pil bulunmayan bir pil değil, yaygın bir pil. Ebay'de kiloyla satılıyor :) Çok dert edilecek bir mesele değil bence.

Sedona 410 nasıldır beyler. Carraro Sportive 225'le aynı fiyat ve 10 kilo. Vites sistemleri aceraya denk ? Ne dersiniz beyler. Hep Carraro hayalleri kurdum, döniyimmi şimdi.

Geri