Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhaba arkadaslar foruma yeni uyeyim bu tarz sorular defalarca sorulmustur ama kararsiz kaldigim icin yardim almak istedim iki odel arasinda kaldim biri carraro sportive 225 digeri ise salcano city sport 20 hd modeli ikisininde donanim ayni gibi ama salcano 100 lira daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim.

@mustafa_sayar01
Dikine denicez zaten ama bilmiyorum bi bisiklet bulup denemem lazım...

Benim gibi Carraro Sportive 224 sahibi olan arkadaşlardan, frenlerinde ötme sorunu yaşayanlar için ufak bir tavsiyede bulunacağım. Daha önce de yine bu başlıkta arkadaşlar su zımparası ile fren pabuçlarının düzleşmiş yüzeyini hafif zımparalamayı tavsiye etmişlerdi. Hem dediklerini yaptım , hem de pabuçların temas ettiği jant kenarlarını hafif ıslak bir bez ile sildim. Bu gece 25 km yolda hiç ses çıkarmadılar. Bende artık mecburen zil takacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Moussetee ve poet
@oznync Hocam sezon bitiyor, ellerindeki bisikletler dolar düşükken aldıkları bisikletlerdir... Zamanla yükselir...

@Ahmet Teke çok teşekkrler kardeşim gayet açıklayıcı olmuş verdiğin bilgiler.yakında antalyaya gidecek gibiyim ordaki decathlondan alırım artık olmazsada senden rica ederim :)..aslında önceki bir mesajımda resimleri ile yolladığım bir sigma hız cihaz sorunum vardı.bi türlü halledemedim.uygun şartlarda monte etmeme ragmen hızı algılatamadım.bu konuda bir önerin varmı?

@oznync

1 saat önce hepsiburadadan aldım 1069tl liste fiyatı.100 tl maximum bonus veriyor ve 250tlde hediye çeki veriyor.acele edin almadıysanız saat 6ya kadar %10 indirim var bisikletlerde

@quashpack hepsiburada'daki hediye çeklerine dikkat edin. Mesela 250 TL'yi 100+100+50 verip her çeki 500 TL ve üzeri alışverişlerde kullandırtıyor. Toplamda 1500 TL'lik alışveriş yaptırmış oluyor :)

Bu gun carraro sportive 225 siparisi verdim bakalim tek parca getiricek mi kargo.

@ocean_83 Hocam, algılayıcıyı düzgün taktın mı acaba? Önceki sayfalarda fotoğrafını atmıştım. Maşanın ortalarına algılayıcıyı takıp mıknatısı da algılayıcıya yakın jant tellerinin birine algılayıcı ile aynı hizada takmak lazım. Tekerlek döndüğünde algılayıcı üzerinde ışık yanması gerekiyor. O ışık yanarsa saat km'yi okur. Algılayıcı janta paralel değil de biraz daha janta yakın durması gerekiyor, yoksa mesafe arttığından okumuyor algılayıcı dönüşü. Bunun dışında, tekerleğin dış çapını yani uzunluğunu saate mm cinsinden girmek gerekiyor. Bunlar sorunsuz hallolduğunda saatin çalışması lazım. Kablosuz saatlerde ufak gecikmeler oluyor. Yani anında değişmiyor hız, 1-2 saniye sürüyor hızın değişmesi. Ayrıca tekerleği elle çevirerek hız artıyor mu azalıyor mu diye kontrol ediliyorsa tekerlek yavaş dönünce algılamıyor yine. d

@Ahmet Teke
Niğde Aladağlar Çamardı Sokullu 3 4 gün doğa ile ile iç içe olacağız

@Arda Oral
Hayırlı yolculuklar :) Bol fotoğraflı ve anılı güzel bir tur olması dileğiyle, kazasız belasız geri gelirsiniz inşallah... Dönüşte, paylaşımları ve yol anılarını dinlemek isterim :)

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
Geri