Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Ahmet Teke malesef hızı hiç algılamıyor.o dediğiniz ışıkta yanmadı.cihazmı arızalı anlamadım açıkçası.decathlona geri götürsem bakıp anlarlarmı onuda bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
Scudo
@Arda Oral Valla çok güzel fotoğraf. Havalarda serinlemeye başlıyor aslında eylül ayı ile birlikte. Turlara çıkmak lazım. :) İyi yolculuklar.

• Beğen
@ocean_83 Hocam bir fotoğrafını alabilir miyim alıcı ve mıknatısın yakın ve yanyana görünebileceği şekilde? Eğer doğru montaj yaptıysanız algılaması gerekiyor. Ayrıca daha önce söylemeyi unuttum, saati nereye takıyorsunuz? Gidonun neresine? Yine bunun da fotoğrafını atarsanız iyi olur... En son çare Decathlon olsun, uğraşmayın. Kesin olarak cihaz sorunlu diyebilelim.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/30/f6a5197887877aa59613639a5e7c52b3.jpg dün baya tirmandik 2200 metre de Sokullu da kamp attık gece 2-3 dereceye kadar düştü hava tabi yağan dolu da zorladı bizi

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/30/95cb27b5b78d3a8e54981841aea3135f.jpg sabah güzel bir kahvaltı yaptık Anadolunun yardım sever insanları ile karşılaştik ve yola çıktık ne de olsa yolumuz uzundu

@quashpack Hocam aynı gün bende aldım, yanlışlıkla koyu mavi-gri, 46 cm kadro olanı sepete atıp sipariş geçmişiz. Oysaki gri-siyah rengini istiyordum. Hemen aynı gün daha indirim bitmeden değişim talebinde bulundum, önce kabul etmediler sonra kabul ettiler, ilgileneceğiz dediler, sonra siparişimi gri-siyah rengini değiştirmişler ama bu sefer de kadroyu 51 cm yapmışlar, bu hatanın giderilmesi için o günden bu güne (6 gün) defalarca aryaıp mesaj attım, her seferinde bugün işlemi gerçekleştireceğiz dediler, bugün gelen mesajla stokta olmadığını öğrendim, bende sitenizde görünüyor dedim, onlarda gün içerisinde stokta yok şeklinde düzeltileceği bilgisini verdiler, bende iptal işlemi ile uğraşmadım, hiç hoşlanmadığım renk olan mavi-gri (yeni çıkan renk) siparişimi istedim, daha kargoya verilecek, tek temennim bu hafta gelmesi.

Sizin bisikletiniz hangi renk ve modeldi, ve geldi mi? Biraz anlatır mısınız? :)

Ülkemizde Netten bisiklet almak riskli. Kendimden biliyorum

@Arda Oral Abi bacağınıza kuvvet :) Tur bitince fotoğraflı ve hikayeli güzel bir yazı bekliyorum :)

Turu bitirdik çok zevkli bir tur oldu ilk gün bir köyden yola çıktık toprak yollardan giderek Çamardı merkeze ulaştık kamp attık akşam yemeği yaptık yedik bisikletim aslan gibiydi sağolsun bana hiç sorun cikarmadi sabah erkenden kalktı k Aladağlar a tirmandik toprak ve aşlar beni çok zorladı bisikletin önü kalktı yukten dolayi beş saat aralıksız tirmandik kamp yerine geldik birde ne görelim herkes orda anma yürüyüşü varmış 50 tane çadır vardı ortalama sabah onlar kalkmadan biz yola çıktık malesef lastigim patladı ilk defa oldu ardından merkeze kahvaltıya indik Anadolunun yardım sever insanları ile karşılaştik hemen yola çıktık 80 kilometre daha sürduk toplam kilometremiz 200 olmuştu toplam tırmanış 4000 i geçmişti ama biz çok eglenmistik

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
arkadaşlar merhaba,
carraro sportive 225 model bisikletim var, bisikletime aşağıdaki linkte gönderdiğim zincir koruyucu (chainboard) almak istiyorum. Fakat bisikletin zincir dişli sayısını internette araştırmama rağmen bulamadım. İnternette formüller var onlardan da yararlanamadım. Sizce benim bisiklete hangisi uyar ? Yardımcı olursanız sevinirim.

(link)

@promuro
Fazla hesaba gerek yok, bisiklet özelliklerinde yazıyor. En büyük dişli 48'li olması lazım. 330'da 48, 225'te de 48 diye hatırlıyorum. Carraro sitede özelliklerde şu şekilde yazar: 48x36x26. Büyük dişliden küçül dişliye...

Gerek var mı böyke bişeye? Bence gerek yok

Nihayet bende Carraro Sportive 225, Koyu Mavi - Gri alarak aranıza katıldım. Önce pişman olmuştum bu rengi aldığıma (yanlışlıkla seçmiştim internette), sonra geldiğinde görselindeki gibi açık mavi ve beyaza yakın bir gri olmadığını resmen füme ve dumanlı bir renk olduğunu gördüm. Çok memnunum. Ama henüz bir aksesuarım yok. Işık, çanta, vs ne alsam bilemiyorum. Hatta vites atmayı bile bilemiyorum. Mesela bugün vites nasıl geri alıcam (yani attığım vitesi nasıl eski haline getirecem diye düşündüm sürerken) sonra tesadüf eseri gidonun arka tarafında da mandal olduğunu gördüm :) Aracıma bagaj taşıyıcı aparat alacaktım, ama koltukları yatırınca çift kişilik yataktan büyük oldu. O kocaman kutu da sığdı, serviste kurulumdan sonra yapılmış hali de rahatça, ön koltukları geri çekmeye gerek kalmadan sığdı. Ona çok sevindim, sonra evin asansörüne de dikmeye bile gerek kalmadan sığdı. Bisiklet 46 cm kadro ama bana büyük geldi tahminime göre sanki, nerede yazar bu bulamadım. İşte resimler. 2015-09-03 20.30.08.jpg 2015-09-03 20.30.08.jpg

Dosyalar

• 20150903_182318.jpg
    20150903_182318.jpg
    138,5 KB · Okunma: 52
  • 20150903_165437.jpg
    20150903_165437.jpg
    47,9 KB · Okunma: 53
@Arda Oral hoşbulduk hocam, 16 senedir belki daha fazla ayağıma pedal değmemişti, bugün vites atarken geri nasıl yükselteceğimi bilemedim, sonra tesadüfen araya araya buldum arkada da mandal olduğunu :)

• Beğen
Hayırlı olsun, aramıza hosgeldiniz, ayni seyleri yaşamışız hemen hemen, ama ben hb den bisiklet tqsiyici aldim memleketten goturebilmek icin cunku kendi eşyamız valizler falan da oluyor.. ben önce kask aldım birader, sonra çanta, sonra kilit, yama seti, led isik seti (gece olmazsa olmaz), suluk, kablosuz km sayacı, bir de toto için slikon oturak aldim carrarolarimizin kötü tarfi selesi bence,,, aklima bunlar geldi şimdilik.

(link)

Geri