Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Ooqtay ne ile temizlik yapıyorsunuz? Bisikletin hangi bölgelerine ne kullanıyorsunuz? Ne durumdaydı bisiklet yada kaç yıllık bilmiyorum ama yepyeni olmuş..tebrikler

Scudo
herkese merhaba,
konu yerinin uygun olmadığının farkındayım ama birşey sormak istiyorum
boyum 177 bacak mesafem 81-82 cm acaba şehir bisikleti için ( sedona 345 (2015) ) uygun kadro boyu nedir?
yardım bekliyorum arkadaşlar

@collateral
51cm kadro boyu uygun size

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Musa_06-18
Teşekkür ederim...

330-1.jpg
330-2.jpg 330-1.jpg

Kısa bi sürüş yaptım. Gayet keyfli umarım ileride sıkıntı çıkarmaz. Yazın uzun turlar yapmayı planlıyoruz..

Merhaba arkadaşlar,
Bugün bende 221 modelini alarak arabamdan ayrıldım ve bisiklete geçtim
Bugün gittim depodan getirdiler kurdular ayar yaptılar ve yola çıktım sele beni rahatsız etse de sürmekten çok zevk alıyordum 10 km kadar yaptım ve eve döndüm fakat birkaç sorunum var vites geçişlerinde problem var ses geliyor bazen düşüyor bazen yükseliyor sanırım ayar yapılacak.
En önemlisi akşam aldığım için tam bakamadım ama jantlardan biri biraz ağik ve yüksek hızlara çıktığımda ses yapıyor esniyor.
Ne yapmam gerekiyor bisikleti değişmek mi yoksa teker mi değişecek yoksa eğik olan jant mı ?

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    103,5 KB · Okunma: 49
  • image.jpeg
    image.jpeg
    157,5 KB · Okunma: 54
  • image.jpeg
    image.jpeg
    159,6 KB · Okunma: 52
  • image.jpeg
    image.jpeg
    149,4 KB · Okunma: 54
  • Beğen
Tepkiler: ersonomi
@manyaksx bir şey yapma aldığın yere götür buraya yazdıklarını onlara anlat

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ersonomi
Hayırlı olsun bisikletiniz...2016 modelmi bu bisiklet..

@yunuskent
Evet, bence bu kadar yaygın bir bayi ağı varken ve bisiklet pazarının tamamına yakını halen geleneksel kanal uzerinden yuruken internete mal vermesi bile risk, sanırım bunun uzerine bir de indirimli fiyat verip bayilerin tepkisini cekmek istemediler.

@sivribey
2015 MODEL. 2016DA RENK TERCİHİ SADECE MAT SİYAH OLDUĞU İÇİN BUNU TERCİH ETTİM. BİRDE LASTİK OLARAK 2015TE MİCHELİN PROTEK VAR. 2016 DA İSE CST TAKILIYDI.

@ersonomi bu renk 2015de yok diye biliyorum 2014de olabilir tam emin değilim..

2013 de çıkan bir renk. 2015 de de bayilerde satılıyormuş. iyi bi araştırma yaparak aldım. izmir riders biskletede 2015 mayıs ayında gelmiş aldığım bisiklet. amam hem 2015 d hem 2016 da katalog rengi siyah olarak gözüküyor. aralarındaki tek fark bildiğim kadarıyla. birde lastik.

@ersonomi bilinçli aldiysan sorun yok donanim ayni zaten..acaba satıcı 2016 model diyerekmi sattı diye aklımdan geçti..göbegin altındaki seri numaradan da anlasiliyordu modeli..

IMG_1117.JPG IMG_1109.JPG IMG_1111.JPG IMG_1112.JPG IMG_1113.JPG IMG_1114.JPG IMG_1115.JPG IMG_1116.JPG @sivribey bilerek aldım :) kadro boyu 54 buralrda bulmak inanın çok zor. birde siyah rengi hiç hoşuma gitmedi gris çok acayip bişey. zevkler ve renkler tartışılmazmış.bundan önceki bisikletim de siyahdı fakat bu siyahtan çok çok farklı ve uyumluydu. dün akşamda ilk turuma çıktım 20 km yağmur altında güzel bir sürüştü diyebilirim. özellikle maşası çok kaliteliymiş

@ersonomi tekrar hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin...pedalına kuvvet;););)

• Beğen
Tepkiler: ersonomi
Ya dostlar ben 227 me polisport georgia camurluk taktim ama dede bisikletine dondu sanirim. Nasil toparlariz bu goruntuyu...http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/22abf2783597facc9b6f38d60a57265f.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/642ca8d4af5796c230367e21de517855.jpg
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri