Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Carraro 227 yi ne kadara nerden aldınız yardimci olursaniz fiyat degerlendirmesi yapmak icin yakin zamanda bende alicagim çünkü

Scudo
@brknknn
erdoganlar bisikletten 1350 tl nakit 2015 model

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carraro 225 modelini almayı düşünüyorum 1.70e75 ile büyük gelmez umarım , yalnız 1400 olmuş sizce alınır mı yinede

havale indirimlimi 1400 ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mslive
@yahya09 n11 de 1375tlye denk geliyor olduğum yerdeki bisikletçilere dahaden sormadım onlarada sorarım yakında , 9 taksitle alırım muhtemel

cs 225 i topraklı taşlı dağ yollarda kullanabilir miyim? bisiklete zarar verir mi ? Asfaltda hızlı gidiyor mu , çok alasım var bu bisikleti :krsn::krsn::D azcık anlatan biri olsa iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: yahya09
@mslive s.a ben 227 kullanıyorum , bisikletten gayet memnunum bende 1.5 ay önce aldım aksesuarlarının yavaş yavaş alıyorum , ilk öncelikle yol tutuşu yere yapışması bence çok güzel yağmurlu yolda sürdüğümde hiç kayma yaşamadım almadan önce sedona , bianchi ,salcano gibi markaların bisikletlerinede bindim bana (şahsi görüşüm ) bu daha hızlı geldi sanki pedala bastığında 2\3 kere basmışsın gibi daha hızlıydı , mıcırlı yolda ise henüz iki kez sürdüm ondada mıcırdan kaynaklanması ile bisikletim 2 kez hafif kayma yaptı .

@Emin ak a.s teşekkür ederim cevap için peki bozuk yollarda kullanmak bisikletin lastiğine veya jantına zarar verir mi, çok rahat kesilebilir gibi duruyor lastik

Arkadaslar merhaba,
Dun 90 km lik bir tur sonrasi bisikletim cok camurlandi yagmur sebebiyle. Bugun bisikletimi hortumla su tutup yikadim.(sportive 230) bugun kisa bir tur icin disari ciktigimda bisiklet bosta giderken yani pedal cevirmedigimde zincir sesi duymaya basladim. Bunun sebebi ne olabilir?
Bir zincir yaglamak icin ne kullaniyorsunuz?

@Peacess Arka göbeğin ince güzel bir sesi oluyor. Aslında kirlendiğinde veya yağ tozla falan kalınlaştığında o ses azalıyor. Temizlenince ise tekrardan geri geliyor o ses. Ben de yaşıyorum aynı şeyi, yağını çözüp yıkayıp tekrar yağladığımda.

• Beğen
Tepkiler: Peacess
@mslive lastik konusunda yarılır yada yarılmaz diye bir şey diyemem ama jant sağlam farkına varmadan baya derin çukurlara son sürat girdim maşallahı var ...

• Beğen
Tepkiler: mslive
Merhaba arkadaslar bugun itibari ile siyah yesil renk 46 kadro cs227 ile araniza katilmis bulunmaktayim hepimize iyi pedallamalar dileklerimle hos buldum

Hazir gelmisken bismillah bu soru ile baslayalim tecrubeli ustadlarimiza

Benim boy biraz fukara 165 bacak boyuda 69cm almam gereken kadro normalde 43 45 arasi olmaliydi fakat 227 serisinde 46 asagisi olmadii soylendi bende modelini begendigimden 46 aldim biniyorum su an bi sorun hasil olmadi fakat ilerleyen zamanlarda sikinti yasarmiyim acaba selamlar

@sercankzly Bu kadro büyük, şu kadroysa küçük gelir demek iddialı olabilir. Birkaç yöntem var uygun kadro boyunu bulmak için, seleye oturduğunuzda ki sele gidondan alçak konumlandırılmazsa sürüş daha sağlıklı olur, her iki ayağınızın ön bölümüyle yani ayak parmaklarınızla (phalanx bölgesi) yere sağlam basabiliyorsanız yeterli olur ve aşağı yukarı uygun kadro boyu üzerindesinizdir. İkinci bir yöntemse yine sele üzerindeyken ve pedal yere en yakın haldeyken ayak topuğunuzu pedala yerleştirdiğinizde topuktan kalçaya kadar bacağınızı dümdüz tutabiliyor musunuz gözlemektir. Aklınızdaki kadro boylarını böyle deneyebilirsiniz bayide. Herkes bunu yapıyor mu bilmiyorum ben denedim kadro boylarını. Boyum 1.82 m, iç bacak boyumsa 82 cm, 54 kadro carraro sportive 227 kullanıyorum ve bana büyük gelmiyor. Bizimkiler tur bisikleti, doğru bir karşılaştırma olur mu bilmiyorum ama sürüş pozisyonu motosikletlerdeki enduro sınıfında olduğu gibi, yani dik ve yüksek. Yine de tüm bunları yazarken sizi yanlış yönlendirmekten çekiniyorum, farklı kadro boylarını denemeli ve en rahat ettiğinizi, içinize sineni almalısınız.

Vidalar gevşek olmadığı halde fren kolları bu şekle geldi.Nasıl düzeltebilirim.

Dosyalar

• IMG_20160509_121328.jpg
    IMG_20160509_121328.jpg
    83,3 KB · Okunma: 66
  • IMG_20160509_121353.jpg
    IMG_20160509_121353.jpg
    43,9 KB · Okunma: 62
  • IMG_20160509_121405.jpg
    IMG_20160509_121405.jpg
    55,3 KB · Okunma: 63
@Kazım kuru55 fren kolları değil direkt gidon dönmüş. gidon boğazındaki iki vidayı gevşeterek gidonu eski haline getirip güzelce sıkman yeterli olur.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/49d545163e5aef32ba398dd0d0b4d01e.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
@Kazım kuru55

@kadirkartal

Aynen bu şekilde olmuş.

• Beğen
Tepkiler: kadirkartal
@Emin ak ben bugün bisikletçiye gittim 2015 model cs 225e 1408 lira dedi , 2016ile tamamen aynı dedi 2015ide, sorun şu ki adma kadro boyunu bilmiyor bisikletin ,eğer 51cm filansa 1.70 boyumla ilgili çok sorun olur mu yoksa internetten 2016 model 46 mı alayım , internetten almak istemiyorum ama

@mslive Bisiklet üzerinde yazar kadro boyu diye biliyorum. CS 225 sahibi arkadaşlar bilgi verecektir size. Beklemenizi öneririm.

@mslive ben Bursa Bisiklet Centerdan 2015 model CS225 1320 TL'ye aldım. 1,70 için 51 kadro büyük gelir. 2015 model 2016'dan daha iyi. 2015'te lastikler michelin 2016larda CST. 2016 modellerde maliyeti ucuzlatmak adına azda olsa kırpma yapmışlar.

• Beğen
Tepkiler: ersonomi
Selam, ben carraro sportive 220 almak istiyorum. kullanan veya anlayan birileri yorum yaparsa sevinirim. forumda yeni olduğum için konu açamadım kusura bakmayın.

Geri