Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ceminflames Benim boyum 1.85 51 kadro kullanıyorum. Bana bile neredeyse büyük gelen bisikleti almışsın. Birde seleyi yükseltmek veya alçaltmak kadro boyuna bi fayda sağlamıyor.Uzun vadede doğru boy seçiminin yararını da zararınıda göreceksin

@yahya09 Ben 224 kullanıyorum. Bende de aynı sorun oluştu. Bende elektrik bandı sardım

Scudo
Bana kafa karıştırıyorsun diyorsun be çocuk sonrada bir mesajda 410 almaktan, diğerinde 27 viteslu bilmemne marka,elindeku bisikleti satarkende yol almak istediğinden bahsediyorsun.be çocuk senin kafan zaten karışmış. İstersen 410 ben sana satabilirim, fiyattada sana abilik yapabilirim.
@@AKTÜRK ALİ@

Arkadaşlar benim cs225'im var. Bugün çamurluk almak için bisikletçiye gittim. Basit bir çamurluk aldım. Ama adam takarken sele kelepçesini çizdi orda güzel görünmeyen bir yer var. Sorum ben bu kelepçenin yenisini mi alayım (1 ay oldu bisikleti alalı daha) Yoksa bu çizikli yeri nasıl tekrar siyah yapabilirm?

@yahya09 hocam bende cs 227 kullanıyorum , barend elcik almak istiyorum acaba bu sorun sadece plus'ta mı yoksa aynı sorun velo elciktede varmı ? (Teşekkürler)...

• Beğen
Tepkiler: yahya09
@mtnbzbs memnunmusunuz bide hd frenlerde herhanngi bir sıkıntı yaşadınızmı

@Kaplan53 beklentimden daha iyi çıktı. 227 bu sınfta iyiler arasında diyebilirim. Dikkat çekici bisiklet. Sadece lastikler iyi değil. Onu değiştirmeyi düşünüyorum. Hd frenden gayet memnunum. Tavsiye ederim.

@ceminflames ben 1.73 bacak boyum 77 cm 46 kadro bana tam geliyor. Tam geldiğinç nasıl anlıyorum. İki ayağım yanlarda iken ortadaki demir ile apışarası arasında 1 -2 cm kadar boşluk kalıyor. 51 kadroda bu boşluk kalmıyordu. Ani durmalarda malzemeye zarar verebilirsin. Sonra neslini sürdürmekte zorluk çekebilrisin. Şimdi sana gelirsek senin bisikletin 26 inç imiş. Burada tartıştığımız bisikletler 28 ". Yani daha alçak olmalı. Sen de dediğim pozisyonda durduğunda ön demire oturmuyorsan aslında kadro büyük değildir sana. Bir dene bakalım demire oturuyor musun? Otur muyorsan arada 1-2 santim boşluk kalıyorsa bu konuyu kapat bence.
Gelelim 26" bisikleti 28" yapmaya. Satıyosun güzel bi 28" alıyosun. kadrolar teker boyuna göre yapılıyor. Frenler uymaz bir kere. Yapamazsın anlayacağın.

• Beğen
Tepkiler: ceminflames
@Emin ak
hocam velo dakini bilmiyorum maalesef.belki burada kullanan vardir çikar illaki.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Emin ak
@mtnbzbs
aynı renk aynı modelden bende sipariş verdim.kullandığınız kilitten memnun musunuz? internetten aldıysanız link verebilirmisiniz..

@mendebur52
(link)

Henüz daha kullanamadım:) kilitleyip bir yere gidemedim. Kullanmadığım zamanlar evin içinde duruyor. Ama tavsiye ederim şık duruyor. Aparatı olması güzel. İndirimli şu an. Sitedeki yorumlara bakarak almıştım. Yorumlara bak istersen, tatmin olursun

• Beğen
Tepkiler: mendebur52
@mtnbzbs çok sağolasın , bencede çok şık durmuş.. çok güzel görünüyor bisikletin güle güle kullan.

@Metawox ve @kutsaruzgar kardeş valla beni bitek siz anlamışsınız 10 numara cevaplarınız için teşekkür edıyorum. sele ve gidon dicektım yanlış yazmışım. benim pisiklet carraro 121 sportıve forumlardan okudugum kadaryla 51 likmiş. ayakta durdugumda bi iki cm boşluk kalıyor (boyum 171 bacak aram 72-73 )apışaramla. jantlar 26 lık. 28e yukseltme ımkanım yok metawox un söledığı gibi:( şimdilik bole ıdare etcez ılerde satarım belki. hızlanmak için aynakolu 48 lik yapmak kaldı. . ha bide benim aynakolu sayarken dişlerin biraz gidik yenmiş olduğunu farkettım sıfır bisiklet dıye aldım halbuki. az kullanılmışı kakaladılar galiba :) örenicez zamanlan.

Herkese Merabalar Yeni carraro sportive 225 aldım ama hangi çamurluk ve arka port bagaj alacağım bilmiyorum bu konuda hangisi uygun olacağını yazan olursa Sevinirim şimdiden Teşekkürler

arkadaşlar kış mevsiminde bisiklet fiyatları ucuzluyor mu ?

@ahmetkirraz
AIM Basic 28 iyidir. Bagaj olarak XLC olanlar şekil olarak güzel duruyor.

Geri