Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Cemil Dada Sen ciddi misin Cemil baba ya :D Püh! Şunu talep formu doldurmadan okusaydım. Cidden o metne öyle yazınca gönderiyorlar mı yahu :) Ben de isterdim ön arka ışıklandırma seti. Neyse aradıklarından bu yana en az 2 gün geçti belki de 3 gün. Daha tişörtten haber yok bakalım. Vallahi tebrik ederim, güzel hediye yollamışlar.

Scudo
@yahya09
Decathlon'da liste fiyatı 10.90, indirimli fiya 5.90 olan bir camurluk var. Esasında set bir naylon plaka ve bu plakayı yaklaşık 6 kat yerinden katlayarak bir arka çamurluk haline getirerek sele borusunun da altına suluk hazne pimlerinin yukarisina cırtcırtlı bir şeritle bağlayabiliyorsunuz. Görünüşü cross motorların arka çamurluklarına benziyor ve asla dede bisikletine biniyor gibi görünmüyorsunuz. Ben dün aldım ve kullanmaya başladım. 5.90'a tavuk döner bile kalmadı ama decathlon'da bitirim çamurluğu mevcut :)

@sercansekkin
Ciddiyim evet, manyetikleri takamasam da acaba nasıl çalışıyorlar diye kendime sordum. İçimdeki ilkokul 3. sınıf öğrencisi "sürtsek mi acaba lambanın haznesine" dedi. Yaptik ve sadece üç saniyede bildiğimiz ateş gibi ışık vermeye başladı. Kendimi bikaç saniyeliğine Tesla gibi hissettim. Yutup kanalım olsa da göstersem, kesin bin beşyüz beğeni onbeşbin de iğrenme alırım. Beş sayfa yorum yazarlar, 'bu yaşta bu zeka, bravo evladım' falan derler.

@Cemil Dada hahah estağf. harikasınız valla. Adınıza sevindim bir dahakine aklımda olsun bu ayrıntı. Çok teşekkürler, güle güle kullanın. :)))

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@detone33 çamurluk fotosu paylaşabilir misiniz?

@hasan454
Size bunu kim söyledi Allah aşkına.

@albatross147
marka model: Sunrour nex 63mm HLO, hidroliktir ağırlık varken kitlenir. Speed lookout özelliğiyle çabucak geçiyor hiç zorlatmadan.
Bahsettiğiniz bisiklet ile aynı maşalara ve aynı teknik özelliklere sahip olmasına rağmen katalog fiyatlarına göre 200 lira kadar daha pahalı.

@yahya09
Dostum bende de vardi ayni takinti. polisport georgia taktim. Ilk zaman biraz garip geldi gozume fakat zamanla alistim hatta bu hali daha cok hosuma gitmeye basladi.http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160523/d805ff4a8cd9b423aa2c80eb8478ab13.jpg

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kadirkartal koruma bakımından kuşkusuz işe yarıyordur ama görsel olarak 0 kere 0 ya çok kötü valla :/ Arkadaşın dediği gibi, adada bisiklete binen 60'lık amca bisikleti gibi görünüyor çamurluk takınca bisiklete.

@televole2 Ben seviyorum artık. Spor görünecek diye enteresan çamurluklar takıp yine çamuru yiyeceğime, dede çamurluklarımla mükemmel koruma sağlamayı yeğliyorum. İşe bisikletle gidip geldiğimden çamurluksuz kullanma gibi bir lüksüm yok bu aralar. Görüntüden çok korumaya takılmış durumdayım. İlk bakışta ben de garipsemiştim ama alışıyor insan bir süre sonra.

SELAM arkadaşlar,
foruma daha bugün üye oldum,bütçeme ve kullanacağım şartlara göre geçen ay Carraro sportive 121 aldım .kafama takılan bi soru oldu. kadro boyu 51 miş benim boy 1,70-1,71cm sizce bana büyükmü? selesini biraz yukarı kaldırdığımda gayet düzgün bir sürüş sağlıyor ancak ayaklarım yere değmiyor diye güvensiz yada yanlış kadro seçtiğim anlamına mı geliyor bu? kadro boyu hakkında onlarca video var hiçbirini izlemedim:) izlemeyi de düşünmüyorum nedense:) nedir bu kadronun aslı astarı..

@ceminflames Hem aradığınız sorunun yanıtı olan videoları izlemiyorsunuz hem de buradaki arkadaşların size yanıt vereceğini düşünüyorsunuz, artık nedense?

Kadro boyu bana saçma geliyor. ben şehir içinde asfaltta bi seferde max. 10-15 km bisiklete biniyorum. bu şartlarda kadronun onemi nedir acaba?
eğer yanılıyor isem bsikleti götürüp değiştirim?

Arkadaslar sedona 410 cs 327 den daha mi iyi

@ceminflames maalesef bir tık büyük almışsınız. Bn 10 cm ye yakın uzunum, aynı kadro bnde sınırda.

kadro-boy mukayeselerine göre Evet büyük almışım.. ancak anlamadığım ve gerçekten öğrenmek istediğim şey şu; bisiklete indi bindi yaparken zaten bacağımı selenin üstünden geçirerek inip binicem(özellikle binerken). öndeki demir alçak olsa ne! yüksek olsa ne? acaba yolda giderken benim bilmediğim bir güvenlik durumumu sözkonusu? biri beni aydınlatırsa sevinirim..bir sorum daha:) carraro sportive 121 in tekerlerini 28 inçe dönüştürme imkanım varmı?

@ceminflames

@ÖmerMurat

@ceminflames

@ceminflames

Size cevap verenler olmuş ama. İlk mesajınızdan itibaren dalga geçer gibi konuşuyorsunuz gibi geldi bana.

1. Kadro boyu sizin için önemli değilse neden yazma gereği duydunuz.
2. Kadro boyunu önemsiyorsanız neden videoları izlemeyi düşünmediniz.
2. 28'' Bisikletler varken yakın fiyatlara, neden 26'' alıp 28'' yapma gereği duyuyorsunuz.

Düşündüğünüz ve sorduğunuz şeyler gerçekten garip :)

:) acaba bisiklete bindikce rüzgardan bendemi böle olcam! Halen daha derdimi anlatamadım yada anlamadınız.
1. kadro boyu benim için önemli değil, sizin için niye önemli onu bilmek istiyorum,cunku acaba güvenliklemi alakalı onu merak edıyorum.
2. videoyu izlicem tamam :) vakit kaybı olarak bakıyodum.
3. bütçeme uygun o vardı ve hemen alıp dükkandan çıkıp binesim vardı:) güldüğüme bakmayın cok ciddiyim. 28 inçi isteme nedenim hızlanmak isteği.
bunun için baska sorularımda olacak ileride. hızlanmak için aynakolu değiştircem 48-38-28 alcam. benimkisi 42-34-24. yokuş aşağı inerken cok fazla pedal çeviriyorum.pedal çok hafif kalıyor.

@ceminflames

Merhaba, aslında yanlış kadro boyu seçimi sizde çoktan etkisini göstermiş, sadece bilinenin aksine başka bir yerlerde sorun yaratmış, buna rağmen ben yine sorunuza insanca yanıt vereyim, gerçi geçmişe gidip son 20 sayfaya bakınsanız bir çok açıklamayla karşılaşacaksınız ama üşengeçliğiniz paçalarınızdan akıyor belli, siz vakit kaybetmeyin ancak biz vakit kaybederek bir kere de sizin için buna açıklık getirelim ne olacak, ne de olsa buna değersiniz;

yanlış kadro boyu seçimi olası sırt, bel, dirsek, diz ve bilek problemleri yaşamanıza yol açar. Bunu bugün hissetmeyebilirsiniz, farkına varmayabilirsiniz ancak uzun vadede kesinlikle size sağlık sorunları yaşatır, hatta öyle böyle değil uzun turlar yapan biriyseniz kalıcı sakatlıklara bile yol açabilir. Bahsettiğiniz güvenlik gerekçesi en son kriterdir belki de, hatta çoğunlukla önemsiz bir kriterdir doğru kadro boyu seçiminde, öncelik sağlık, konfor ve rahatlıktır.

@Ozies35
Bu elcikleri nerden bulabilirim acaba

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Udoh1907
Ben gecen hafta batıkent te karani bisikletten aldim baya ilgililer

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri