Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Khayyam önerilerin için sağol. Kilo sıkıntım yok. Yürümeyi pek sevmiyorum. Birde akşam işten çıkıp dirwk salona gidiyorum. Ondan yürümek istemiyorum. Ama şimdi bisiklet aldığıma göre gezme olayı olabilir dediğiniz gibi kilitlere bakayım.

Kargoya vermişler.Perşembe gelir büyük ihtimal. Gelince serviste kurduracağım. Umarım kargoda ve bisiklette bir sıkıntı çıkmaz.

Eskisehirde olup karakolda ytdim edebilecek birileri var mi???

@Diabelica hocam sagol ya zahmet etme. ben eger memkun kaldiysan duz masadan deneyierini dinlemek isterim. masayi bir sekilde somrasinda alirim ins. senden

@jesus navas

Kaza Garantiye girmez bence.

@selçukatay

Runtastik Pro kullanıyorum. Program güzel. özellikle bir defa alınması olayı iyi. Haritaları indirince sadece GPS kullanıyor.

@Metawox

Runtastic Tek seferlik ama Premium kısmı onda da var. Koçluk yapıyor o zaman.

@Anonim

Benim lastikler de 45 civarı duruyordu. 70'e çıkarttım geçenlerde. Yoldaki tüm taşları hisseder oldum :)

@Khayyam

• Beğen
Tepkiler: selçukatay
Cs 225 arayan arkadaşlar bisikletim satılıktır.
En yakın zamanda market bölümüne ilanını koyacağım.

Dün Carraro 225 im geldi. Akşam servise verip montajını yaptıracaktım fakat Bulumduğuö yerdeki bayii servis işini bırakmış. Ben de iş yerinde kurdum.
Kargoyla gelen üründe sadece ön teker, gidon ve sele takılı değildi.

Montajı çok kolay. Montaj için 5 alyan lazım

Önce ön tekeri Taktım.

Gidon takılacak yerde plastik muhafaza vardı onu söküp gidonu taktım.

Sele çubuğu boyu çok uzundu 7-8 cm kestim.

Bir de ayaklıkta problem yaşadım. Öncelikle vidalar ayaklıkta yivli fakat takılacağı yer yivli değil. Arkaya somun atmak zorunda kaldım. Kutu içerisinden somun çıkmadı. Ayaklık takılacak yere tam oturmuyordu. Ayaklığın Üstte ufak bir yerini hafiften oymak zorunda kaldım.

içinde bir sürü vida vs olan bir poşet çıktı o büyük ihtimal aksesuarlar için.

Birde ön fren hafiften çapraz durduğu için sürtüyordu. Onu düzelttim şu an sıkıntı yok.

Küçük bir sorum olacak bu ön gidonu takarken üstte bulunan alyanlı vida sıkı mı olmalı. İlk taktığımda ön maşa göbekte hafif boşluk vardı o vidayı biraz sıktım boşluk gitti. Fakat alt ve üstte plastik malzeme var çokbsıkarsam kırılır diye korktum.

Dosyalar

• IMG-20160630-WA0002.jpeg
    IMG-20160630-WA0002.jpeg
    78,1 KB · Okunma: 84
  • IMG-20160630-WA0000.jpeg
    IMG-20160630-WA0000.jpeg
    142 KB · Okunma: 84
  • PicsArt_07-01-10.05.38.jpg
    PicsArt_07-01-10.05.38.jpg
    178,9 KB · Okunma: 89
@xlmnt Merhaba, selenizin şu anki yüksekliği diz problemi (pedala basarken diziniz gereğinden fazla büküleceği için) yaşamanıza neden olabilir, şu haliyle doğru bir sürüş pozisyonu yakalayamazsınız yani. Bir süre sonra diz ağrılarından bıkıp doğru pozisyonu yakalamak için seleyi yükseltmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat o zaman da kestiğiniz sele borusu size çok büyük problem yaratabilir, ve hatta kadroya bile zarar verebilirsiniz. Çok büyük hata yapmışsınız sanırım, sele borusunun yenisini almak durumunda kalabilirsiniz ileride, selamlar.

@Anonim Benim bacak boyu kısa. En alçakta bile üzerine çıkamıyordum ayaklarım pedala zor değiyordu O DA PARMAK UCU. Sele borusunun gireceği yerde aşağı doğru aparat takılması için vida yerleri yapmışlar. Bu vida yerleri içeri doğru yarım cm çıkıntı yaptığı için Haliyle sele tam aşağı inmiyordu.En aşağıda bile Yaklaşık 15 cm havada kalıyordu. Ben 7 cm kısalttım sadece. Şu an en az 25 cm kaldıracak pay var. Yani sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten 46 kadro aldım. Boy kısa olduğu için

Ayrıca tavsiyen için teşekkürler. Uzun mesafelerde diz boyuna dikkat ederim.

@xlmnt sele borusunu kesmeniz biraz saçma olmuş. kullanmasanız bile kadro içinde durması daha sağlam olmasına neden oluyor. kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğimle

• Beğen
Tepkiler: yahya09
Sele borusunu kesmezseniz suluk takamiyorsunuz benim de başıma gelmisti

@sspl Benim boy 1.62 cm. Bacak boyumda kısa. seleyi en aşağı indirdiğimde bile Kadrodan 15 cm yüksekte kalıyordu. Bacaklarım pedala yetişmiyordu. Mecburiyetten sele borusunu biraz kısalttım. Yani sele borusu boyu 40 cm değilde 33 cm oldu diye düşünebilirsiniz.

Şu an yaklaşık en aşağıdan 10 cm yukarıda kullanıyorum. Yani 25 30 cm içerde pay var.

Yorumun için ayrıca teşekkürler.

Bu arada Arkadaşlar Carraro 225 e kullanacağım hafif ve kaliteli çamurluk ve pompa tavsiyesi verirseniz sevinirim.

@xlmnt Rica ederim madem mecbur kaldınız söylenecek başka bi şey yokmuş :) polisport georgia modeline bi bakın ama montajı zor diyor kullanıcıları.

@EnDy05-55 aynen 2 tane vida yeri var tam orda içeri doğru yiv payı var 5 cm. Zaten ordan aşağı inmiyordu

Arkadaşlar herkese şimdiden iyi bayramlar bende aranıza Carraro 227 alarak katılmış bulunuyorum aksesuar seçiminde yardımınıza ihtiyacım var yol bilgisayarı alacağım fakat 3 model arasında kaldım
1. Olarak btwin count 8

(link)

2. Olarak yine btwin ama count 4 modeli

(link)

3. Olarak ise XLC bv-w12

(link)

Geri