Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar bisiklet alacağım . Araştırıyorum ...Çok acelemde yok açıkçası ...35 yaşımdayım zaten son 15 yıldan beri binmiyorum :) ....Daha bir yıl daha binmem ama alabileceğimin en iyisini almak istiyorum...Yol yada tur bisikleti alacağım .....Aslında düne kadar kesin kararımı vermiştim ...Alur 500 alıyordum ama bir bisiklet gördüm ki beni benden aldı . Zevkler değişir tabi ama ben hayran kaldım .Fiyatı bir hayli yüksek ama harç- borç alabilirim sanırım çok beğendim...Yalnız bisiklet hakkında hiç bir fikrim yok ...Fikri olan , tanıyan , kullanan yada kullanan birini tanıyan varsa bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek .... (link) - lungo modeli

Scudo
Carraro 224 arayan arkadaslar. Bisikletim satiliktir ozelden iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlar acil cevap bekliyorum hepsi buradada kron tx450 v fren model bisiklet 1080 liraya geliyor bunumu almak mantikli yiksa carraro 327 mi

Varraro 327

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum ve uzun araştırmalarım ve incelemelerim socunda carraro sportive 224 almaya karar verdim sorum şu ki istanbulda 1.el nereden almalıyım ve fiyatı yaklaşık ne olur çok tecrübeli değilim bir de 2. el alabilirsem nerden almalıyım?? teşekkürler

Sifiri 1100 lira benim bildigim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben böyle bir bisiklete sahip olmak istemeyecek tanımıyorum herhalde. Güzel makina hocam. Param olsa bende alsam diyorum.

@mstfcvsgl
Bir arkadaşım bahsettiğiniz bisikletin 2015 modelini nakit 1000 tl ye aldı. Avcılar yanyol pelican mall yanı voit.

Arkadaşlar selam site içinde bulamadım benim bi sorum olacak. Carraro Sportive 225 e port bagaj seçerken disk fren uyumlu olması mı gerekiyor yoksa hepsi uyar mı? Teşekkürler

Michelin Protek lastik var min 36- max 87 psi. 120 kiloya sahip birisi hangi psi değerlerinde kullanmalı? 40-45 psi sanırım uygun değil benim için. Carraro 221 bisikletim bu arada.

@Khayyam Merhaba, 40-45 çok az zaten, ben arkayı 70, önü 65 ya da arkayı 65 önü 60 gibi kullanıyorum genelde, maksimum değere yakın kullanabilirsiniz korkmayın iç lastik patlar diye, selamlar.

2016 Sportive'de CST lastikler var genelde olumlu yorum yapılmamış ama üç aydir aktif olarak kullaniyorum. Çoğu yol şartlarında kullandim yağmurlu hava haricinde gayet iyi.

arkadaşlar sportive 225 modeline düz maşa takan var mı aranızda? takan arkadaşların deneyimlerini dinlemek isteriz

Merhaba ben de Dün akşam n11.com dan %11 indirimle 1210 TL ye 2016 model Carraro 225 aldım.
Bugün Tokattan Kargoya verirler tahminim perşembe günü Kargo gelmiş olur.

Küçüklüğümden beri bisiklet sürmedim. Umarım bu bisiklette herhangi bir sorun yaşamam. Zaten akşamları arkadaşın yeni açtığı spor salonu biraz uzak olduğu için 1-1.5 km bir mesafe yol gitmek için aldım bisikleti.

Benim boy 1.62 46 cm kadro aldım. En küçük kadro oydu.

Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

Benim gibi internetten alan arkadaşlar. Öncelikle kargo geldikten sonra bisiklette dikkat etmem gereken şeyler nelerdir.?Kurulumu servise yaptıracağım. Herhangi bir ayar tavsiyeniz felan varsa serviste yaptırırım.

Bir de Bana kaliteli ve uygun fiyatlı şifreli kilit, B jel sele kılıfı tavsiyesi verebilir misiniz.

Aklınıza gelen olmazsa olmaz aksesuar anahtar vs tavsiyeleri de alabilirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

@xlmnt kaliteli bir u tarzı kilitten şaşmayın derim. Hatta ikinci bir kilit de şart. Kask ayna ve eldiven zaruri ihtiyaç bence. Öte yandan spor eşyalarını koymak için de bir çanta öneririm. Sırtta taşımak bende bel ağrısına neden oldu.

Ben 1 hafta önce 221 aldım günde yaklaşık 30 kilometre yol yapıyorum hayatında spor yapmamış ve 120 kilolu birisi olarak. 1 kilometre gözünüzü korkutmasın. Ama 1 kilometreden daha fazlasını yapmanızı tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, iyi pedallamalar

@yusufgs3625

Hocam ben sportive 230a taktım düz maşa benim kullandığım yollar genelde asfalt olduğu için beni çok rahatlattı. Hem bisiklet hafifledi hem de ortalama hızım arttı.

Geri