Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Cemil Dada ben n11'den almadım hocam, ama dediğiniz gibi oradan almadığım için olabilir. bisikletciden'den sipariş verdim, bi kaç gün sonra n11 kampanyası başladı. en uygun fiyatlar hediye çeki + puan birleşimi ile n11'den elde edilebilir kampanya süresince. kontrol etmekte fayda var demek istedim. anlık tepkileri sorun etmem, umarım gelecek ay kaldığı yerden devam etmez.

Scudo
Teşekkür ederim. Darısı başınıza.

2016 model, 51 kadro sipariş ettim. İç bacak ölçün 75cm ise 51kadro tavsiye ederim. Ben denemiştim. Bu uygun oldu.

Bisiklet gelince detaylandiririm.

@S. Uzun

Bende 227 aldim m kadro 51 cm oluyor diye biliyorum.boyum 1.82 gayet iyi oldu

@kokanche
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler benim iç bacak boyum 80cm. Muhtemelen 54 kadro alacağım gibi tabi 51i de bir deneyeceğim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@S. Uzun
Mutlaka deneyin. Böylece 54 kadroyu unutup, 51-49 arası bir seçim yaparsınız [emoji1]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@S. Uzun

@Scherwin

Sherwin'in dediği çok doğru. İnternette kadro boyu seçimini araştırırken bir çok kişi bisiklet türü konusunda yanlış türe göre hesaplama sonuçlarına ulaşıyor. Carraro sportive serisi yol bisikleti denilen tür değil. Kadro boyu hesaplarken MTB olarak hesaplamamız gerekiyor.
Şu linkten; (link) hesaplayabilirsiniz.
Kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
cs 227 almaya karar vermiştim ancak o zaman ekipman alacak param kalmıyordu cs 224 e döndüm tekrardan bisikletciden.com'da 969 TL gözüküyor bayilerde daha ucuza bulma ihtimalimiz nedir daha önce herhangi bir bayiden fiyat almadığım için soruyorum..

@yunuskent bende çiceği burnunda cs 230 aldım şuan kargoda izmirden bütün bayileri satış yapan türkiyede ki heryeri aradım herkes ayrı fiyat veriyordu en son cumartesi günü n11de kampanya vardı ordan aldım yani anlayacağın nasip işi :)

@kokanche bisikletiniz geldiyse resim paylaşırmısınız bisiklet hakkında yorumlarınız nedir memnun kaldınız mı ağırlık olarak nasıl yorumlarınızı bekliyoruz

@birol merhaba;

Evet, bisiklet geldi. Biraz evvel kurdurdum yetkili serviste. 2016 model gönderdiler, dedikleri gibi. Kuruluma da para vermedim. Ağırlık olarak pedalları, kilometre saati, suluk kafesi, ön aydınlatma ve ayaklığı (ayaklığı takılı göndermişler) kurulu halde 13 kg tarttım. Hava çok sıcak olduğu için fazla süremedim. Akşam çıkacağım umarım.

20160801_130024.jpg 20160801_153057.jpg 20160801_153107.jpg 20160801_153118.jpg 20160801_153127.jpg 20160801_153149.jpg 20160801_153141.jpg 20160801_153204.jpg 20160801_153231.jpg 20160801_153242.jpg

Yakisikli bisikletmis turuncu siyah cok şık olmuş ufak ufak bagaj tur çantası arayislarina başlarsınız

@birol teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun.

@erkan gokce hali hazırda diğer bisikletimde var bahsini ettiginiz ekipmanlar. Bunu sade ve zayıf birakmak istiyorum.

@Cemil Dada teşekkür ederim.Bisikletten memnunum ama kararsızım o yazıyı bilgi almak amacıyla yazmıştım.Şu an kullanmaya devam edeceğim belki de yıllarca kullanırım ilginize tekrar teşekkür ederim :)

28 jant sehir bisikleti alacagım carraro 220 veya 224 kadro boyları S-M-L olarak yazıyor üstünde boyum 1.70 hangi boy uygun olur acaba ? ve 220 ile 224 arasında biraz fiyat farkı var hangisi alınır ?

Carraro Sportive 225 için hangi kelebek önerirsiniz ? Uno kelebek gidon için çok olumlu yorumlar var fakat bisikletçimde uno yokmuş xlc var bu da kalitelidir hem fiyatı daha uygun dedi. Xlc kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim ?

@Furkan Alp
Bende UNO marka var. XLC ile 1:1 aynı oldukları, farklı marka basılmış, aynı ürün olduklarına dair ciddi kuşkularım var. Sadece UNO nun fiyatı 2 katına yakın!

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bugün Carraro Sportive 227 yi yakından görme fırsatım oldu. Aslında almayıda düşünüyorum. Ama fikirlerinize bir danışmak istedim. İleride ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim iyi ve kötü yanları nelerdir paylaşabilirseniz çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri