@Cemil Dada aslında şöyle oldu, haklarına girmemiş olmak için düzgün anlatayım; ben önce 224'ü canlı olarak görmek için gittim, bisikleti anlattı arkadaş, ben de uyarsa uğrayacağımı söyledim ayrıldım. daha sonra ellerindekinin kadro boyunu denemek için gittim, internetteki fiyatları araştırmıştım fakat eğer kadro boyu olsaydı direk oradaki kurulu olanı alacaktım. son bir adet m kadro (50 cm) olan kalmıştı fakat aynı boyda kapı önünde bir başka kişinin bisikletini denetti bana, biraz büyük geldi. bana o an dedi ki sen bu bisikleti alma, daha doğrusu şehir bisikleti alma, 29 dağ bisikleti al. neden dediğimde ise kilolusun, şehir bisikletlerinden çok dağ bisikletlerinin yapısı sana daha uygun dedi. kilo verdikçe bu farkı hissedeceksin, rahatsız edecek dedi. dayanıklılık olarak mı yoksa kadro anatomisinden mi bahsettiğini pek anlayamadım fakat elindeki tek 224 bana olmayınca benim fiyat aralığımda elindeki çoğu bisiklet modellerinin mtb olduğunu düşününce o yüzden yönlendirmiş de olabilir, bilemiyorum. ben biraz daha araştırayım deyip ayrıldım, sonra gönlüm el vermedi s beden (46 cm) 224 aldım netten, kargo gelince kuruluma götürdüm (bu arada bisikleti eve kargolatmak olağanüstü bir hataymış, özellikle arabanız yoksa) kuruluma geldiğimi görünce yüzü düşer gibi oldu, kurmaya başladı ama bi yandan da söyleniyor hiç memnun kalmayacaksın, çok pişman olacaksın falan. çok net konuşuyor ama. hayırlısı bakalım deyip geçiştiriyorum, kurulum tamamlanınca kutu üzerindeki belgeyi aldı, bu fatura değil dedi, irsaliye sandı sanırım. gene de işlemleri tamamladı ama aldığın yerden fatura iste dedi. ben de üç dört gündür adamları darlıyorum faturayı göndermemişsiniz falan, sonra tesadüf bi bakayım ne yazıyor diye kargoyla gelen belgeyi incelediğimde e-arşiv kopyası olduğunu gördüm. yani faturayı göndermiş adamlar ama düz kağıda çıktı olunca fatura değil diye düşündü herhalde. fiyatı belgede görünce de şaşırdı, bu fiyata aldın öyle mi diye sordu hatta. evet deyince adamlar zararına vermiş, zaten bu kadro boyu pek satılmıyor ondandır diye geçiştirdi. kendileriyle limoni bir ilişkim olsun istemem elbette ama emre bisiklet ile tecrübem bu şekilde. gelecek ay gideyim o zaman madem ilk bakım ücretsizmiş, umarım sorun çıkmaz.
edit: bu arada yukarıda da söylediğim gibi, almak isteyenler n11 kampanyasını değerlendirsinler. özellikle %11 indirim + maxipuan + hediye çeki kombinasyonu yapılabilir, güzel fiyatlar yakalanabilir.