Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

maximum kartı olanlar için n11.com'dan güzel fiyatlar çıkabilir. %11 indirim yanında 75 lira puan var.

ben bisikleti aldıktan iki gün sonra geldi indirim. şans yok :)

Scudo
Fiyat üzerinde çok durulmuş.Bende aldigim fiyati soyliyim alacak olanlar yararlansin.
Erdoganlarbisikletten 2015 model 227 1350 tl nakit fiyata aldim 4 ay kadar oldu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/70e5a882fefa301c2228f7081c7aa172.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/94d41c84a72257007c351e2581cc4924.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/119b37d177a490f00dd6ae3932fd5e46.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160729/1085d8f9533fdb40ad45c70ca58db0ff.jpg

İyi aksamlar arkadaslar 20 gun once 227 aldim. Yaklasik 30 km yaptim. Gayet guzel ise gidip geliyorum.bisikleti aldigim yer bir ay sonra ucretsiz bakim olacagini soyledi.ilk aldigimda farketmedim ama bi kac gundur arka freni sıkarken gicirti geliyor birde seleyi qyarlamama rahmen surus bittiginde assagi iniyor o tokasini dahada sikarlarsa sanirim assagi kayma engellenir.ama gicirti sesi canimi sıkti bir ayimi beklemeliyim yoksa hemen gotursemmi bilemedim bu normal biseymi basit bir mudehale ile duzelen biseymi bilemedim.tesekkurler

@yahya09 super bisiklet ayni renkten aldim bende gule gule kullan

@Koriay
O ses nedeniyle canınızı sıkmayın, fren kaliperleri yeni olduğundan ya da tekerlek kadroya gereginden biraz daha sıkı/gevsek bağlandığından olabilir. Kendiniz kontrol edebilir adını hatırlayamadığım o kolay açılır kulaklı vidayı gevşetip tekrar sıkabilirsiniz. 150 km kadar sürdükten sonra fren vites ve jant tellerinde ayarlama gerekip gerekmediğine bakıcaklar zaten ilk kontrolde. Siz de farkettiklerinizi bisikletciye anlatabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Koriay
@Koriay hocam bu 1 ay sonraki ücretsiz bakım tüm carraro'lar için mi geçerli, yetkili serviste kurulum yaparken bi şey demediler bana da.

@ctnky
Evet tüm Carrarolar için, Accell Bisiklet'in web sayfasındaki tüm servislerde geçerli. Ama siz yine de Ankara içinde en iyi olanları, hakkında olumsuz şeyler söylenmemiş, yazılmamış olanı bulmaya çalışın bana kalırsa. Yiba çarşısı için iyi şeyler söylenmez. Birlik mahallesindeki Erdoğanlar Bisiklet ve Sincan'daki Emre Bisiklet oldukça iyidir.

@Koriay
Sele vidasını siz de sıkabilirsiniz. Alyan gerektirmiyor, elle yapılabilir.

@Cemil Dada sincan emre bisiklette yaptırdım zaten kurulumu, yalnız daha önce şubeye bisiklet bakmaya gidip almamıştım. sonra internetten aldığım bisikleti kurdurmaya getirdiğimden midir nedir, adam kehanette bulunur gibi bu bisikletten memnun kalmayacaksın, dediğimi almalıydın dedi durdu. şayet gayet memnunum ama adamın zoruna gitti gibi. aldığım fiyat kendi verdiği fiyatın 80 lira daha ucuzuydu, bunu faturada görünce de çok şaşırdı, inanamadı falan.

@ctnky
Siz 224 almıştınız değil mi, önceki mesajlarınızda öyle görünüyor. Emre Bisiklet'teki satıcı ilk bakım için gittiğimde ilgiliydi ve ayarlar için uğraşmıştı. Belki de bisikleti oradan aldığım içindir. Size olan yaklaşımına anlam veremedim. Saçma bir konuşma olmuş. Diğer firmanın verdiği fiyata şaşırmasına gelince; bu belki de genel distribütörün bayilerle farklı anlaşmalar yapmasından, kota uygulamasına gitmesinden kaynaklanıyor olabilir.

@Cemil Dada aslında şöyle oldu, haklarına girmemiş olmak için düzgün anlatayım; ben önce 224'ü canlı olarak görmek için gittim, bisikleti anlattı arkadaş, ben de uyarsa uğrayacağımı söyledim ayrıldım. daha sonra ellerindekinin kadro boyunu denemek için gittim, internetteki fiyatları araştırmıştım fakat eğer kadro boyu olsaydı direk oradaki kurulu olanı alacaktım. son bir adet m kadro (50 cm) olan kalmıştı fakat aynı boyda kapı önünde bir başka kişinin bisikletini denetti bana, biraz büyük geldi. bana o an dedi ki sen bu bisikleti alma, daha doğrusu şehir bisikleti alma, 29 dağ bisikleti al. neden dediğimde ise kilolusun, şehir bisikletlerinden çok dağ bisikletlerinin yapısı sana daha uygun dedi. kilo verdikçe bu farkı hissedeceksin, rahatsız edecek dedi. dayanıklılık olarak mı yoksa kadro anatomisinden mi bahsettiğini pek anlayamadım fakat elindeki tek 224 bana olmayınca benim fiyat aralığımda elindeki çoğu bisiklet modellerinin mtb olduğunu düşününce o yüzden yönlendirmiş de olabilir, bilemiyorum. ben biraz daha araştırayım deyip ayrıldım, sonra gönlüm el vermedi s beden (46 cm) 224 aldım netten, kargo gelince kuruluma götürdüm (bu arada bisikleti eve kargolatmak olağanüstü bir hataymış, özellikle arabanız yoksa) kuruluma geldiğimi görünce yüzü düşer gibi oldu, kurmaya başladı ama bi yandan da söyleniyor hiç memnun kalmayacaksın, çok pişman olacaksın falan. çok net konuşuyor ama. hayırlısı bakalım deyip geçiştiriyorum, kurulum tamamlanınca kutu üzerindeki belgeyi aldı, bu fatura değil dedi, irsaliye sandı sanırım. gene de işlemleri tamamladı ama aldığın yerden fatura iste dedi. ben de üç dört gündür adamları darlıyorum faturayı göndermemişsiniz falan, sonra tesadüf bi bakayım ne yazıyor diye kargoyla gelen belgeyi incelediğimde e-arşiv kopyası olduğunu gördüm. yani faturayı göndermiş adamlar ama düz kağıda çıktı olunca fatura değil diye düşündü herhalde. fiyatı belgede görünce de şaşırdı, bu fiyata aldın öyle mi diye sordu hatta. evet deyince adamlar zararına vermiş, zaten bu kadro boyu pek satılmıyor ondandır diye geçiştirdi. kendileriyle limoni bir ilişkim olsun istemem elbette ama emre bisiklet ile tecrübem bu şekilde. gelecek ay gideyim o zaman madem ilk bakım ücretsizmiş, umarım sorun çıkmaz.

edit: bu arada yukarıda da söylediğim gibi, almak isteyenler n11 kampanyasını değerlendirsinler. özellikle %11 indirim + maxipuan + hediye çeki kombinasyonu yapılabilir, güzel fiyatlar yakalanabilir.

Merhaba bi sorum var carraro sportive 225 in orijinal selesinin boyutu nedir. Sele kılıfını ona göre alacağım da teşekkürler

Selam arkadaşlar uzun zamandır forumu ve özellikle bu konuyu takip ediyorum geçmiş bütün sayfaları tek tek dolaştım diyebilirim. Ben kendime uygun olduğunu düşünüp Cs 230 internet üzerinden siparişi verdim ve şuan kargoda nasip olursa pazartesi günü elimde olacak izmir bornovada bisikletin kurulumunu yapacak iyi bir yer tavsiye edebilecek bi arkadaşım var mıdır acaba? Ve nelere dikkat etmem gerekir servise gittiğim zaman yani kısaca kutu açılımından sonra süreç nasıl işliyor ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

@Uqursuzzz Bisiklet zaten hemen hemen kurulu geliyor. ön tekeri ve gidonu takıyor viteslere bakıp veriyor. Tavsiyem ön balataların arasından çıkan plastik mağzemeyi alın. Sonra lazım olabilir lastik değiştirirken falan. Birde bisiklete orada binin sessiz bir yerde balata sürtmesi var mı diye kontrol edin. Yüksüzken olmayan balata sesi siz üstüne binince gelebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Arakadaslar bisikletin onunden çıt çıt diye ses geliyor. Bu ses sistematik değil bisikleti kaldirdi elimle cevirdim ses yok biniyorum hizlaninca kulağı tirmalayan cit cit ses yapiyor bu sorunla karsilasan oldu mu

@abonman1 ben gerek duymadım. Kadikoy beylikdüzü bile yaptim

@kokanche Öncelikle hayırlı olsun bol kilometrler sorunsuz ve kazasız binişler temenni ederim. Bende 330 alacağımdan birkaç sorum olacak.
2015 mi 2016 mı aldınız?
Boy ve bacak boyu ölçünüz ve tercih ettiğiniz kadro boyu nedir?
Teşekkürler :) .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Peacess aynen oyle oluyor pedala yavas basinca kesiliyor ve sistematik değil ama belli bir hizda cit cit diye sistematik atıyor

@ctnky
Söylediği her şeyin, bisikleti ondan değil n11'den almış olmanızla ilgili olduğunu düşünüyorum. Benimle konuşurken de çok iyi yaptığımı, Carraro'nun çok iyi olduğunu anlatmıştı uzun uzun bisikleti kurarken. Ben de yarı dinliyor,yarı dinliyormuş gibi yapıyordum nezaketen. Sanırım almaktan vazgeçmeyim diye Carraro'nun şehir bisikletlerini övdü uzunca. Sincan benim çok uzaktı ama 2016 model 54 kadro sadece orada vardı o hafta Ankara'da. O yüzden oraya kadar gitmiş, sportive 227 almaya çoktan karar vermiş, ama biraz daha indirim yapması için önce bir deneyim demiştim.

Merhabalar. Yarın ben de bir carraro alıp aranıza katılmak istiyorum. Birkaç soru var kafamda yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle carraro 224 mü yoksa carraro 221 mi almalıyım? İkisi arasında gidip geliyorum. Bisikleti bisikletciden.com dan almayı düşünüyorum. Kapıda ödeme, güvenilirlik, kaç güne geldiğine dair bilgisi olan var mı? Son olarak kilom 80 boyum 1.81 kac inc, kadro boyu nasıl olmalı bisikletin? Şimdiden teşekkürler :)

Geri