Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

IMG_20160902_172333.jpg BU GÜN CARRARO SPORTİVE 230 BİSİKLETİMİ SÜRDÜM. DAĞ FALAN TIRMANDIM HİÇ ZORLAMIYOR, ALDIĞIMA GAYET MEMNUNUM. YANLIZ ÖN AMORTİSÖRÜ GİDONDAN KİLİTLEMELİ AMA KİLİTLEYİNCE YİNE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR. BU AMORTİSÖR AYARLANABİLİRMİ YOKSA BOZUKMU ???:kötü::kötü:

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
@METEHANKURU Eğer kilitlediğiin halde açık kalıyorsa sorun vardır amortisörde. Aldığın yere götürüp göster.

@METEHANKURU

Aynı sorunu yaşamıştım, garanti kapsaminda yapildi bisikletcide.

• Beğen
Tepkiler: METEHANKURU
@gokhaan
Aynen kilitlendiğindede açık kalıyor . Servisine gösterdim ama bişey demedi 1. Aylık bakımda bakarız dedi.:(

@METEHANKURU Bozuk şey için neden 1 ay bekleyeceksin. Vites ayarı falan değil bu 1 ay bekle bakımda halletsin.
Sorunlu malı değiştirmek zorundalar. Seni 1. aylık bakımda bakarız demesi bile saçmalık.

beyler ben 26 temmuz tarihinde aldım bisikleti, fakat şehir dışındaydım yeni geldim. acaba şimdi götürsem 1 aylık bakım için sorun olur mu?

@ctnky

Sorun olacagini sanmiyorum kardeşim.

Merhaba arkadaşlar. Isparta'da yaşıyorum, bulunduğum ilde carraro bayisi var. Parayı nakit vereceğim ve Isparta bayisinin yüzde 15 indirimden dolayı 1000 tl'lik bisikleti 700-800'e alırım diye düşünüyorum lakin, canım mosso almak istiyor-750 tl- ve ne yazıkki internet üzerinden almak zorundayım çünkü ıspartada bayisi yok. Ayrıca carraronun ağırlığı yazmamaması da düşündürücü.-mosso 12 kg- Sizce ne yapıyım?

(link)

(link)

@cesurokcu

Selam ben de ıspartadayım şu an, cs227 mi buradan almıstim, severek kullaniyorum. Tabi sizin gönlünüzde mosso var ise Antalya'dan alabilirsiniz.

@kursatihtilali

Isparta'da yok diye üzülüyordum, hiç aklıma gelmedi Antalya'ya gitmek :) Mantıklı. önce şahinler plazaya gider carraroya olabilecek en son fiyatı öğrenirim sonra zaten antalyaya gidecektik, mossoyo da uğrarım.

@cesurokcu
Sportive 323'ün de aşağı yukarı 12 kg oldugunu tahmin ediyorum

@METEHANKURU
Kilit ve amortisör sağlam olup sadece teli bozuk da olabilir.

@cesurokcu

Ben akbank sırasındaki şahinler plazadan almistim mutlaka pazarlik yapin internette en uygun fiyattan 100 lira altina pesin fiyatina 12 taksitle almistim.

image.jpeg

Daha önce fırsat bulamamıştım. Bu da benim düldül
Görebildiğiniz bir hata varsa öğrenmek isterim

@kursatihtilali
Bugün almaya gideceğim inşaallah. 227'nin ağırlığı ne kadar?

@cesurokcu

12 kg falan ama pedallar daha hafif olabilir sonra.

@kursatihtilali
Bugün gittim carraro 323 aldım. Şahinler Plazadaki bir abi-size göre çocuk- gerçeken kötüydü. Yani bisikletin karşısına geçti, hiç bir şey anlamıyor öylece duruyor. Dediği tek şey bak bu akıcıdır.Bisikletin ağırlığını sorduğudaysa gitti kataloga BAKTI VE GÖSTERDİ "Bak burda ağırlık yazmıyor" dedi.Yani Allah aşkına sen orda kaç aydır çalışıyorsun katalogta ağırlığının yazmadığını bilmiyor musun? Sonra bisikleti aldığımda bagaj takılıyor mu diye sordum"Hı o da ne ki?" dedi. Zar zor bagajı anlattığımda "Ha o mu biz onu satmadığımız için bilmiyorum.". Tam pazarlığa oturduğumuz sırada başka bir müşteri geldi, ve biz yine o abiyle anlaşmak zorunda kaldık. Ne yazıkki 1000 tl'den 870 tl'ye düşürtebildim.

Bisiklete gelecek olursak hafif :) Bi ara ölçecem kilosunu. Beklediğim gibi bir tampon ağrısı çekiyorum :p
Bisiklette baszen vites geçişleri uzun oluyor, heralde bakımdan sonra düzelir. Şimdi tam foto çekemedim, sabah çekeceğim. Sevdim pisikleti yeşilli beyazlı siyahlı.

(link)

Kadrosu falan enlemesine geniş, çok hoş olmuş.
(link)

@cesurokcu

Hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde pedalla[emoji6] bence indirimin iyi, çok şişiriyorlar fiyatları.. Popo alışana kadar biraz acı ve ağrı oluyor, ben jelli sele kılıfı almıştım ama su an kullanmıyorum. Size ilk etapta bir kilometre saati tavsiye ederim, daha sonra mataralık vs zamanla bisikletle bütünleşiyor insan..

@kursatihtilali Sağol. Önce kask sonra çamurluk almayı düşünüyorum, var mı şöyle ucuz bi tavsiyeniz :) ?

@cesurokcu

Tabi ki en önemli şey kask, ben vardir sizde diye yazmamistim. Kaskin iyi olmasi cok önemli. Forumda aratirsan bu konuyu örnekler var. Ben 50 tl ye tokerden aldim. Moon marka. Çamurluk da plastik olanlari tavsiye ederim dwcatlonun sitesinden 25 tl ye almistim.

Merhaba arkadaşlar Sportive 225 modeli şu an 1050 TL indirimde. Çok güzel bir bisiklet ama baktığım tüm 225'ler ve 224'ler sanırım 50'' kadro idi. Bana biraz yüksek geldi. Şu an kullandığım 48'' Mosso 771 SMV modelinin de selesini de çok fazla yukarı kaldıramıyorum. Boyum 178cm

Bir de sportive 225 14 kilogramdan aşağı değil sanırım, bana biraz ağır geldi.

Geri