Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@hauy o bisikletçinin ve bi çok kişinin marka partizanlığını boşver. ;). Şimdi sen orda kadro boylarını deneyemedin mi? Başka bisikletçiyi dene istersen bir de bazen bisiklet servislerinde daha sağlıklı bilgi alınabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: hauy
Scudo
@hasanhoznur malesef deneyemedim , Aydın da da benim bildiğim başka yok böyle yetkili,ilgili bir dükkan

Carraro sportive 225 model bisikletimi satıyorum ilgilenenler marketten bakabilir.

@hauy
@hauy hmm. şey. bu markaların internet sitesinde bayi ve yetkili servis listelerine bakınca bi kaç seçenek çıkıyor. bir bak istersen.

@hasanhoznur bir kaç marka için bakmıştım çoğu benim gittiğim dükkanı gösteriyordu o da bu sene Kron satacakmış sadece .Onun dışında değişik evkur tarzı gibi yerler var onlarda bisikletçi değil

Arkadaslar cok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen kullananlar veya çok iyi bilgisi olanlar sportive 230 un nasıl bir bisiklet oldugunu söyleyebilir misiniz? Bir de specialized sirrus elite ile sportive 230 u karşılaştırır mısınız? 230 u satıp almaya deger mi?

@erselonidoma
Bence değmez sporfive 230 çok iyi bi bisiklet.

@erselonidoma Merhaba, CS 230 ile ilgili detaylı paylaşımları geçmiş sayfalarda bolca bulabilirsiniz, bu yüzden tekrar tekrar aynı şeyleri yazarak konuyu şişirmeye gerek yok diye düşünüyorum. Specialized ile Carraro muadil markalar değil, yani aynı kategoride kıyaslanabilecek markalar değil maalesef. Her ne kadar Sportive serisinin bazı modelleri donanım olarak üst seviyede olup, fiyat/performans ürünü olsa da -bahsi geçen CS 230 gibi- Specialized'in kadro kalitesi, marka imajı, ruhu vs. ortada. Bu kıyaslamayı yapmak doğru değil maalesef, selamlar.

carraro 224 satın almak istiyorum, boyum 1.77, kadro boyu olarak yalnızca 46 cm olanını bulabildim, iç bacak boyum 80, 46 bana küçük mü olur acaba ne dersiniz ?

@pedallıyorum
Bu konuda çok başlık açıldı, öncelikle onları incelemeniz en iyisi olur. 49 ya da 51'i öneririm sürüşlerinizin daha iyi olması için.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Cemil Dada öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, açıkcası forum ve internetteki bir çok konuyu inceledim, çok fikir ayrılığına rastladım, bir bisikletçiyle konuştum o da 46 sana uygun avrupada bile bilerek kısa boyutlu vs kullanıyolar tarzı bir cümle kurdu, tekrar foruma bir sorayım dedim, 51 den yanaydı zaten benim düşüncemde

@pedallıyorum
Belki de kastettiği şey hakimiyetin daha iyi olmasıyla ilgilidir. Mtb kullanıcılarında böyle bir eğilim var, 29" dan 27,5" a evrilme de bununla ilgili sanırım. Yol ve hibritteyse küçük kadro kullanmak, harcadığınız enerjinin hakkı olan yolu alamamanıza neden oluyor anladığım kadarıyla.

@Cemil Dada
Dediğiniz gibi sanırım, şuan satın almaya gidiyorum, fiyat olarak ne denecek bakalım

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@pedallıyorum
46 cm olanı mı?

46 cm olanı vardı sadece almadım, ama 46 üstü bulamadım galiba, bayrama kadar bakıcam, 46 üstü bulamazsam 46kadro alıcam sanırım

Bisiklettim dururken herhalde viteslerine basmışlar bisikleti sürmeye başladığımda ise bağızı viteslere geçmediğini gördüm. Bunu nasıl düzeltebiliriz ve ara sıra vitese geç geçiyor. Teşekkürler...

arkadaslar merhaba . sportive serisinden 227 veya herhangi birini kullanan kilolu arkadaslar varsa tecrubelerinizi paylasirmisiniz. cs 227 almak istiyorum kilom 124 boyum 1.76 sizce bana uygun olur mu.

@pedallıyorum
Accell Bisiklet'le (web'deki bilgilerinden) iletişime geçerseniz istediğiniz şubeye 49 ya da 51 cm'lik kadroları ulaştırmalarını isteyebilirsiniz. Bu tür talepleri dikkate alırlar diye tahmin ediyorum, çünkü bu 'tedarik' gibi en asgari pazarlama gereklerinden biri. Sedona ve Salcano'dan geri kalmak istemeyeceklerdir.

Geri