Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@visibilia
Carraro Sportive serisi ile ilgili bu ölçüler. Farklı markalar, modeller ve türler için geçerli değildir.

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

Scudo
@visibilia
Kardeş en güzeli git, gör, otur, sür biraz rahat mı? Frenlemesi nasıl kendin gör. Çünkü her geçen gün bisikletsiz geçiyor. Ben 225 kullanıyorum . Çok memnunum...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar ;

Carraro sportive 227 sahibiyim.

Geçen ay düşüp kolumu kırmıştım ne yazık ki. bisikletimin ön tekeri yamuldu ve akort ayarı ile bir nebze düzeltildi. ancak içime sinmiyor ve güvenlik konusunda tereddütlerim oluşuyor bu sebeple.

jant setlerinden almayı düşünüyorum ancak hem çok bilgili değilim hem de bir miktar teknik bir konu olduğu için görüşlerinizi almak istiyorum.

32 telli 28'' bir jant var sanırım. orjinal parçaları takılı yani.

bana hangi marka ve hangi jantı önerirsiniz?
birebir uyumlu olur mu her 32 telli 28 jant?
Telleri daha az olan 28'' jantları kullanabilir miyim?

Teşekkürler.

Dosyalar

• upload_2016-8-18_15-51-35.png
    upload_2016-8-18_15-51-35.png
    166 bayt · Okunma: 27
arkadaşlar boy 180cm kilo 115 carraro sportive 220 sıkıntı çıkarır mı ? bisiklet çok hoşuma gitti açıkçası. dağ yol karışık kullanacağım. yada önerebileceğiniz benzer özelliklerde daha uygun fiyatlı bir model var mı ? şimdiden teşekkürler

@dengetekerci
Bisikletimde "tourney" var. Fakat 6 senedir vites ve ayarları ile ilgili, çok fazla çamur, ot girmediği sürece bir sorun yaşamadım. Şansa inanmam, o yüzden kader diyelim ;)

Ben ÇELİK. Cemal ÇELİK.

@dhicsonmez hocam çemberin degismesi lazım darbe aldıysa fiyatı da 70-75 lira 225 için pek farkedecegini zannetmiyorum 227 ile aynı fiyatlardır

Carraro sportive 224 , 702 Grande ve sportive 220 bunlardan herhangi birini kullanan arkadaşlar anlatabilir misiniz deneyimlerinizi :)

Sportive 225imi yol bisikletine geçmek amacıyla uygun fiyatlı satıyorum 51 kadro istanbul içi elden teslim

@Furkan Alp @ASAP Rocky İstanbulda olsaydım alırdım :( benim kadro boyu da o civarlarda ama bisikletçiye gidip tam ölçüttürücem .Performansı nasıl aklımda model fikri olarak bulunsun bari

Sele si dışında harika 224.
1 aydır araştırdım ama ilk göz ağrımı aldım sıfır sıkıntı sele kılıfı aldım su an o iş de tamam
fiyat ve performansı çok iyi.

@Ersydn teşekkür ederim :)bakıcam onada :harika:

Merhaba ben de dün aranıza carraro 227 ile katıldım. Sizlere bir sorum var aldığım bisiklet siyah ve kırmızı renk olanı ve bisikletçinin iddiasına göre 2016 model olduğu söylenmekte. Bu yılki 227 lerde kırmızı-siyah renk seçeneği var mı yoksa bu bisiklet 2015 yılının modeli midir? Teşekkürler şimdiden

@Doğukan Çakırlar
Güle güle, iyi günlerde kullanmanızı diliyorum...

Lastiklerinizin markası nedir? Ve/veya bisikletinizin seri numarasında 2016 veya 2015 'i çağrıştıran unsurlardan hangisi var?

Not: Lastik Michelin ise 2015 yılı olma ihtimali yüksektir. CST (galiba) marka ise 2016 dır.
Not 2: Seri numarası, bisiklet kadrosunun en altındaki açılı gövde üzerinde, yere bakan tatafında, çatala yakın yerde bulunur.

Selamlar...

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

Arkadaslar ayni sekilde ben de Sportive 225 imi yol bisikletine geçmek amacıyla satıyorum. Ankaradayim. Bisikleti alali 6 ay kadar oldu. Mesai saatleri icinde ve disinda bisikleti isteyen gorebilir.

yokmu AYDIN dan satan İzmir de olur yakın ne de olsa

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@yusufgs3625 Kargo çok sıkıntı olmaz da yanlış anlama lütfen de biliyorsun internetten ürün alıp da hayal kırıklığı yaşayan,dolandırılan çok gördük ,duyduk ,yanlış anlama ama lütfen bu genel bir sitem bu

Geri