Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@visibilia
Yazdıklarınızı anlamakta güçlük çekiyorum. "Kadronun bir birim büyüğü" vb. gibi bir ibare ile sorduğunuz sorulardan alacağınız cevap da tam olarak anlamak isteyeceğiniz sorunum cevabı olamayabilir!
Bisiklet öyle kot pantolon gibi çok çeşitli bedenleri yok. Kadro boyum dediğiniz nedir? 55 olan nedir?

Ayrıca satıcının sattığı üründe bir problem olmadığını söylemesi, üzerinde durulacak bir argüman değildir. Tabi bu benim fikrim.

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

Scudo
Şimdi daha önceki belirttiğim kadro boyumla ilgili noktayı atlamışsınız sanırım benim kadro boyum 54 bisikletin kadro boyu ise 55 1 birim fark burda buda sorun olur mu diye soruyorum. Dediğiniz gibi evet satıcını bunu söylüyor olması bir teminat değil elbette ancak 2. El klasmanında olmasını ve atacağım şu adresteki özelliklerini göz önünde bulundurursak ne yapmalıyım diye öğrenmek istiyorum
ÇOK TEMİZ CARRARO SPORTİVE 225
İlan No: 326570483
(link)

sportive 230 umu satmak istemiyordum aslında öyle bir fikrim yoktu ancak 2 gün önce Ankara Güngörler bisiklete oğlum için bisiklet almaya gittik. orada Marin marka fairfax sc4 gördüm kadrosu daha hoşuma gitti. Aslında komponenet olarak 230 un komponentleri daha iyi ama dediğim gibi kadro hoşuma gitti. sportive 230 umu da çok seviyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. bisikletimi yaklaşık 3 hafta önce aldım sadece 2 kez kullandım. Bildiğiniz sıfır yani elciklerin jelatini bile duruyor. montajını bisikletçilere güvenmediğim için kendim yaptım tüm ayarları tam. 2310 TL ye almıştım isteyen olursa 2200 liraya veririm. iki bisikleti de karşılaştırıp fikrini söyleyen olursa çok sevinirim. Bu arada Güngörler bisikletin sahibi Vahit abi tek kelimeyle muhteşem bir insan tam bir bisiklet aşığı ve profesyonel bir atölyesi var. Ankarada olanlar kesinlikle başka yere gitmesinler. Ayrıca sportive 230 kadro boyu M yani 48 olması gerek

@visibilia 55 lik bir kadro boyu hiç duymadım.Bir yanlışlık olmasın. Kadro boyları 46-49-51-54 diye gider.Boyunuz 190 ve üzeri değilse 54 kadroyu tavsiye etmem 51 kadro 180-85 boylar için uygun olur genelde.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Merhabalar bir şey sormak istiyorum, sportive 227 almayı düşünüyorum renk çeşitlerini nereden öğrenebilirim ? veya renk çeşitleri oluyor mu sitede sadece 1 adet renk gösteriliyor.

@WWL siyah yesil ve siyah kirmizi renkleri var 2016 da sanırım baska görmedim ben

• Beğen
Tepkiler: WWL
Hocam merhaba verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim anacak sormak istediğim bir şey var bu kadro boyu boy iç bacak boyuna ve alınacak bisiklet türüne bağlı olarak değişiyor değil mi ? Kadro boyu olarak 55 yazıyor sitede hatta paylaştım adresi ancak kadro boylarını bu değerlerde değişmesinin mantığı nedir acaba ? Son olarak benim boyum 1.82 iç bacak boyu 80-82 cm hesaplayınca internetten kadro boyum 54 çıktı ben mi yanlış yapıyorum acaba ? @Kazım kuru55

@visibilia sen yanlış yapmıyorsun da sitedeki arkadaş yanlış yapmış. Sen ilan sahibine sor bi daha yanlış yazmışsın diye. Muhtemelen 51 dir onun boyu. Bildiğim kadarıyla en büyük 51 cm carraro da.

Peki bu durumda cs serisinin kadro boyu bana uymuyor mu yani yoksa sadece bir nevi kalıp meselesi mi örneğin cs nin 51 cm kadrosu XL iken sedonanın 56 cm kadrosu XL oluyor gibi mi ?

@visibilia siz yol bisikletindeki kadro boyu ile şehir bisikletindeki boyları karıştırıyorsunuz. Satıcı da keza öyle. Satıcıdan, eline bir mezura-cetvel alarak, pedalın kadrodan çıktığı orta noktadan sele borusunun çıktığı noktaya kadar ölçmesini rica edin. En doğrusu bu olacaktır.

@visibilia yakınlarda carraro satan bayi varsa gidip dene.en güzel böyle bulabilirsin kadro boyunu. Ekrandan hesap yaparak alma bisikleti. Deneyip emin ol sonra yine internet üzerinden alabilirsin.

Eyw dostlar şartlar sıkıntılı aşırı bir bisiklet alma isteğide var bir yandan hata yapmak istemiyorum bir yandan hadi iyi geceler cümleten aklıma yakılan bişey olursa sorarım tekrar sıkılmazsanız

@visibilia geçen hafta bende 2.el 225 aldım sen iyi fiyata bulmuşssun ben 825 e düşürtebildim en son ama fırsat beklerken yaz bitecekti bisikletten anlıyorsan kontrolünü yap yada anlayan birisiyle git ve keyfini çıkarmaya başla :) tabi elden alacaksan, ki elden almadan biraz riskli bence yoksa Antalya tarafında bulmuştum 1 ay önceye kadar çok uyguna ama emin olamadığım için almadım

Antalya da mı buldun ben burdayım ama o şansı yakalayamadım açıkcası sağlam bir kron tx500 kaçırdım ama cs ye denk gelmedim

CS227 için konuşuyayım. 2016 model aldım ben Mat Siyah - Yeşil renk geldi. Başka renk yoktu. 2016 modellerde 51 kadro 49 kadro olmuş fakat pek fark yok. Boyum 181, iç bacak boyu 81cm. 49 kadro tam oldu. Boyunuz böyleyse 54 cm bakmayın sakın. Satıcı sana 54 cm gider dedi ama büyük geldi bana. Netten 49 kadro aldım en ideali oldu.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@Altan Yılmaz hocam zaten sıkıntı şu adama 55 diyor kadro boyuna cs de en büyük 51 kadro boyu olduğunu söyledi arkadaşlar şimdi satıcıya olan güven gitti

@visibilia
Carraro Sportive deki ölçüleri şu şekilde ele alabiliriz:

Lady kadrolar (örn. CS 222): 43cm

Diğer Kadrolar:

46cm
49cm (2016 model)
51cm (2015 model ve öncesi)
54cm (en büyük kadro)

Şahsi kanaatim 49cm mantıklı olmuş. 185cm boyunda, en az 86cm iç bacak boyum var, 51cm kadronun bazen büyük geldiği hissi veriyor!

Selamlar...

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
Ğeki son bir sorum daha var sizlere bu kadro boyu standart mı bütün bisiklet markalarında böyle midir ?

Geri