Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Genel Bir tavsiye! Kargo, göndericisi anlaşmalı bir firma değil bisiklet sevki çok yüksek tutabilir. Geçen sene bir araştırmış idim 200/250TL idi yanılmıyorsam (İzmir-İstanbul) . Ağırlığından çok desisi fiyatı yükseltiyor. İmkan varsa otobüs firmaları ile göndermek çok daha uygun olabilir.

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hauy
MErhaba, katlanır bisikletimi sattım. yeniden katlanır alabilirim ama gönlüm şehir bisikletinden yana, 225 ile 230 un arasındaki fark nedir.

Arkadaşlar benim cs225 bu yılın renklerinde ama üzerinde michelin protek var. Bu nasıl olmuştur?? :naslyany:

@hydrocon hayırlı olsun biraz zaman geçtikten sonra deneyiminizi de alalım ;) güzel bisiklete benziyor

@Furkan Alp
@Furkan Alp

çok teşekkür ederim. Ben de şimdi çemberimi değiştiriyorum baya övgü dolu bir bisikletçi buldum internette araştırırken. bugün iş çıkışında gidip teslim alacağım sonunda. :)

@hauy

hauy aslında 550km deneyimim akabinde ürün için fiyatına göre güzel ve komponentleri giriş seviyesi için yeterli diyebilirim.

• Beğen
@ASAP Rocky kargoda yaparız derken :) Akşamki muhabbeti mi kastettiniz

Arkadaslar maksimum 5-6 kilometre yaptığım Carraro Sportive 230 bisikletimi market'te satışa sundum. İlgilenenler bakabilir. Resimleri mevcut.
20160821_162047.jpg

Arkadaşlar bugünki gittiğim bisikletçiye göre Carraro o kadar da iyi değilmiş tabiki katılmıyorum .Aydındaki Sprint bisiklete gittim aklımda olan modelleri inceleyebileyim diye aynı zamanda kadro boyumu öğrenecektim.Adam KRON dan başka marka satmıyormuş bana dediği aynen şu "Ben profesyonelim senin araştırdıklarına biz zaten bakıyoruz diğer markaların ürünleri o kadar da iyi değil biz en iyisini getiriyoruz zaten KRON lar çok güzel sistemi malzemesi çok iyi " falan dedi yani elindeki malı satmaya kalkıştı resmen kadro boyumu öğreneyim dedim hiç ölçüm yapmadı ben evde kabataslak mezurayla bacak boyumu ölçmüştüm 86 cm geliyordu internete inch tarzında çevirince belli bir ifade geliyordu adam tak diye normal internetten bulduğumdan farklı bir boyut söyledi internettekiler yanlış dedi. Yani kafamda ne var ne yok hepsi karıştı .Yorum sizlerindir

• Beğen
Tepkiler: yahya09
@hauy Kron satan adamın Kron'u övmesi çok normal tabi. Ama en iyi bu demese iyiydi :) Bence sen aklındaki markalar ile ilgili sayfaları oku öyle karar ver.
Kronla carraro arasında kaldıysan tabi ki Carraro. Sorun yaşayan çok az insan gördüm ben. Kullananların çoğu memnun.

• Beğen
@gokhaan bende dediğiniz gibi forumdaki arkadaşların deneyimleri tavsiyeleri olsun başka kullanıcı deneyimleri olsun araştırıyordum yani aklımda birden fazla model vardı ama adam sağolsun hepsini mahvetti ürününü bana kakalamaya çalışması hoş değildi. Biraz daha uygun fiyatlı ürün sordum gitti bana dağ bisikleti gösterdi kronun şehir içi ve tur alanında kullanıcam dememe rağmen 26 jant ince teker takarım işini görür performansın artar aynı şey olur diyor bana .Hayır bilmesem türleri sistemi neyse

Geri