Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@L@civert. Kendi istek listemde bulunuyor, urun hakkinda bilgim yok fakat yorumlarinda iyi bahsedilmisti.
Yeni Demir Çelik Bisiklet Döngüsü Depolama Raf Montaj Askı Kanca Garaj Duvar Bisiklet Kanca Tutucu Rafları Kırmızı Siyah
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: L@civert
Scudo
@L@civert
Benim 230'da kilitlendiği yerde kalıyor. Bazen dibe indirip kilitliyorum 330 hissi veriyor :)

• Beğen
Tepkiler: L@civert
Arkadaslar benim cs230 um var. Kadroyu hic hesaba katmadan almisim ve kucuk geliyor. Acaba kendi kadrosu buyuk gelip takas etmek isteyen olur mu?? benimki S kadro bana M veya L lazim boyum 1.82

Arkadaşlar Balıkesir civarında 230 arıyorum satmayı düşünen varsa özel mesaj atabilir

Merhaba arkadaşlar CARRARO SPORTIVE 323 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler. Sizde almalımıyım. Uzun yol için alıcam dayanıklı ve benı yarı yolda bırakmasın yeter

• Beğen
Tepkiler: cesurokcu
@sahan1704
Bilmiyorum ne kadar doğru ama bir 323 kullanıcısı olarak keşke 2. el alsaymışım diyorum çünkü bisikleti alalı daha 2 ay olmasına rağmen 3-5 çizik yapmış bile bulunmaktayım. Şimdi elimden satmaya kalksam 500-600 lira.Eğer daha önceden bir tecrübeniz varsa aynı fiyata 2.el yol bisikleti bakmanızı öneririm nasolsa uzun yol gitcekmişsiniz :D Ayrıca elcikler çok rahatsız :p

• Beğen
Tepkiler: sahan1704
@cesurokcu
Elcikler değiştirilir ya ondan ufak problemler:) Yol gidisi nasıl hocam bagaj alıp ortalama 40kg kadar yük tasicam yaksalik 1500km kadar hedefim var. Cogu kişi onerdi 323ü bir de kullananlara danisayim dedim

@sahan1704
Benim yorumum doğru olmaz çünkü benim ilk adam akıllı bisikletim bu. Bundan önce 8 senelik ölü bir bisikletim vardı, ona göre güzel tabii :) yol gidişini sorarsan deneyimim olmadığı için sadece gidiyor diyebilirim. Ayrıca bisikletin tourney tx'in öyle kötülendiği gibi bir deazavantaj yönü yok. Eğer ayarını doğru yaptırırsanız bir viteesten diğerine en fazla 2 saniyede- genelde 1- geçiyorsunuz. Yani kendinizi strx falan almak için zorlamayın sonralarda.

• Beğen
Tepkiler: sahan1704
@cesurokcu
Çok teşekkür ederim dostum yorumların için

@sahan1704 benim sana tavsiyem carraro 224 yada 225 alman.Vites sistemlerine gelince deore set dışında alivio,acera,altus,tourney arasında öyle çok uçuk farklar yok.1000-1500 TL arası çoğu bisikletin ön aktarıcı tourney arka ise acera veya altus olur zaten.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@SoS Evet bu modellerden yurtiçinde de satılıyor ve yaklaşık bu fiyatlardan veriyorlar. Belki kilitleme mekanizması da olan yada kilitlemeyi kolaylaştıran daha orijinal bir model vardır diye sordum. Apartmanın koridoruna bağlayacağım ve zincirleyeceğim pek bir seçeneğim yok.

@Musa_06-18 Haftasonu aldığım yere götürdüm, ayarlarına bakılacakmış ve duruma göre fabrikaya gönderilecekmiş.

Bu başlıkta çok önceki sayfalarda bir arkadaş aldığı kaskı paylaşmıştı. İsmi ..... II helmet gibi bir şeydi. Onu bulamıyorum. Bisiklete çok ara verdiğim için şuan aklıma gelmiyor. Aksesuar olarak neler almalıyım, olmazsa olmazlar nelerdir. Bir de alırken ne özelliğine dikkat edeyim. Mesela farlar şarjlı olsun vs. gibi.

@L@civert gayet memnunum, Alanya sıcağında bile havalandırma kanalları oldukça işlevsel. Sağlamlığını henüz test etme şanssızlığı yaşamadım çok şükür, umarım yaşamam da :)

Bu şehir bisikleti ölçüleri mtb ile aynı mı farklı mı?
Yani boy:1.83cm-ic bacak;82cm
Bir tabloda 21.5inch-54cm
Başka tabloda 18~19inch-46~48cm yaziyor
Bazı modellerde S-M-L-XL oluyor Carraro da nasıl ölçü mü var L-XL gibi yazıyor mu? 46-51cm gibi

Merhaba arkadaşlar
Bir süre önce CS 225 ile beginner level olarak aranıza katılmıştım. Bisikletten genel olarak memnunum ama sağlıklı analiz edecek kadar da tecrübem yok.

Lafı uzatmadan konuya geleyim. Bayan arkadaşım için bir bisiklet almayı düşünüyorum. O da aynı benim gibi yıllar sonra pedal çevirmeye başlayacak. Kendi bisikletimden memnun olduğum için aklıma ilk gelen seçenek CS 226 oldu. Başlangıç için iyi bir tercih diye düşünüyorum ama dediğim gibi tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım. Bisiklet modeli dışında kışın zaten çok az kullanılacağı için "şu tarihi bekle 2017 model al" gibi tavsiyeleriniz varsa bunları da dikkate alacağım

Teşekkürler

CS 224 lerin 2015-2016 modelleri arasındaki farklar renk ve lastik farkları bir ay önce 2016 model cs225'i 1150 TL ye aldım.Demem o ki bence beklemeye gerek yok iyi bir indirim yakala ve uygun modeli al

• Beğen
Tepkiler: edmrl
Arkadaşlar sizce s224 den triban500 fb ye geçilir mi? ön amortisörü gereksiz olarak düşünüyorum kendime artık, üzerindeki ekipmanları kıyaslayabilecek birisi var mıdır?

Ben de Sportive 324 var 21'' LARGE(L) yazıyor...

Geri