Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Cem crk çok teşekkürler, aynen dediğin gibi kilit kapağı lazım. Linkte de var[emoji106]

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cem cm cok tesekkurler hiç bir yerde bulamamıştım :)

Arkadaşlar kask tavsiyesinde bulanabilecek var mı Max 60 70 liralık kullanışlı bir şey lazım 20 ye de var 200 e de...

sportive 225 için çamurluk önerisi olan var mı?

2015 yılında aldığım sportive 227 model bisikletim satılıktır.Odamda sakladığım için çizik vb sorun yok.Model yükselteceğim için satıyorum. Renk kırmızı fiyat 1400 samsun içi elden teslim ayrıntı için mesaj atın pazarlık var

herkese merhaba,
2013 yılında almış olduğum 224 bisikletim satılıktır.
lastikler sadece sertleşti. ufak tefek çizikler olup göçük yada kırılma yoktur.
fiyat 750TL.

@O1tuna
Sedona ya da Moon marka kaskları 60-90 lira arasinda bulabilirsiniz. Decathlon'daki reyonlara da bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: O1tuna ve sivribey
herkese selamlar
bulunduğum şehirde bisiklet seçenekleri maalesef pek fazla değil, bundan dolayı deneme imkanım bulunmamaktadır.
internetten carraro 224 veya 225 almayı düşünüyorum ancak kadro boyu sıkıntısı yaşıyorum.
boy 1.80 bacak boyu 78
kadro boyu için farklı farklı şeyler var forum sayfalarında, benim boy uzunluklarına denk veya yaklaşık kullanıcıların önerilerini bekliyorum.

Burası neden böyle olması normal mi yoksa parça filan mı düşmüş yine

@O1tuna

@O1tuna

Dosyalar

• DSC_0035.JPG
    DSC_0035.JPG
    81 KB · Okunma: 69
@Scherwin
@Scherwin

2168 olması gerekmiyor mu? çünkü 28" jant için 700x35c lastik ölçüsü yazıyor. şemalarda karşılığı 2168 görünüyor

221 in göbekleri ne marka bilgisi olan varmı

Arkadaşlar merhaba..
carraro sportive 225 e için çamurluk bakınıyorum ama forum işleyişinden pek anlamam. bana yardımcı olur musunuz.
''elimde şu çamurluk var işini görür, şu fiyata veririm'' ya da ''şu siteden şu çamurluğu al bisikletine uyar, montajı kolaydır, fiyatı ucuzdur'' tarzı önerilere ihtiyacım var

IMG_20161110_174448.jpg 3 hafta önce bisikletimi servise gönderdim oradanda fabrikaya gitmiş, bisikletin arka göbeğinden bir sürtme sesi geliyodu. Bu sorun fabrikada 3 gün içersinde yapılıp bana teslim edildi. Ama yine arka göbekten aynı ses gelmeye başladı, sadece bisikleti 3 kere sürdüm onlarda sadece çarsıyı dolaştım. Bisikleti aldıgım bayi çok iyi ilgilendi fabrikaya falan kendisi götürdü ama bu sorunun iki kere tekrarlaması beni bisikletten soğuttu. Benim eski bisikletim bana bu kadar sorun çıkartmadı. Bisikletim bu sorunu neden çıkartıyo olabilir acaba benim hatammı fabrika hatasımı :kötü::kötü::kötü:

@METEHANKURU dostum hayırlı olsun güle güle kullan. Aşırı bi ses değilse sana tavsiyem, bozulana kadar bin tadını çıkar. Bisikletten de soğuma bütün mekaniği bunda öğren yavaş yavaş. Ben de çok uğraştım böyle seslerle. Arka göbekler genelde sorunlu. Çok masraf etmenin de bi manası yok bence.
Eğer kabul ederlerse arka jantı komple değiştirmeyi dene.

@ventiol Disklerden geli gelmediği kontrol edildi. Göbekten geliyormuş

@Cem cm Abi ben bu bisikleti ilk servise vermeden önce baya bi bindim . Bisikleti yeni aldım diye geliyordur dedim ama ses git gide arttı ve bende dayanamayıp servise verdim. Benim bunda bir masrafım olmadı hepsi garanti kapsamında yapıldı. Ama bu sesin ikinci defa tekrarlaması beni endişelendiriyor. Turlara çıkmaya korkuyorum acaba beni yarı yolda bırakacak mı diye. Dediğiniz gibi arka jantın komple değişmesini talep edeceğim bu sefer.

@METEHANKURU Bende de aynı odel var, sanki bir ses geliyor ama emin olamıyorum. Çok kullanma fırsatım da olamadı o yüzden netleştiremiyorum. Daha kalitelisini alıp taksak çok mu pahalı olur?

@L@civert Abi zaten üstünde baya kaliteli bir göbek var, yani daha iyisini almaya kalkarsak baya pahalıya patlar. Bende ne yapacağımı bilemiyorum.

Geri