Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Görkem ÜNLÜ
51 cm uygun olur daha yukarısı büyük gelebilir, özellikle kol boyun kısa kalabilir. Amortisörden verim alman için ve o ağırlığı taşıdığına değmesi için şehir bisikletlerinde çok yaygın kullanılan Suntour 63 mm yaylı maşalardan daha fazlasına ihtiyacın var, o da mtb'lerdeki 100 mm ve üstündeki amortisörler. Asfaltta mtb'yse konforlu ama hantal olur. 63mm'lik amortisörlerin kazandırdığı konfor o kadar varla yok arası ki taşınan ağırlığa gerçekten değmiyor, yine de sen bilirsin.

Bu arada denemeden almamanı öneririm, ölçü önemli.

Scudo
@Cemil Dada
Denizlide bayiden deneyerek alacağım. 1-2 ay sonrada bütçemi denkleştirip maşa ve lastiği değiştirmeyi düşünüyorum.
Çok konuştum sanırım Fakat son bir endişem var. Geçen yılki br-m 355 ( yanlış yazmış olabilirim) ile bu yıl ki br-m 315 frenler arasında çok performans farkı var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: WWL
@Görkem ÜNLÜ

315 bu sene çıkmış galiba 355in alt modeli ama kullanılan balatalar aynı diye duydum doğruluğu konusunda emin değilim.

Arkadaşlar 224 modeli (2016)sanırım. Gittigidiyor. Dan 1230 tl ye ( %5 indirim+100 tl chippara ) ile almayi düşünüyorum. Son kararimi bugün verip yarın siparis verecem. Tavsiyesiz varmi ?ürünü sanırım servis kuruyor.kurum aşamasında onerileriniz varmı.fiyat uygunmudur. Başka onerileriniz varmidir Teşekkür ederim

@annapurna Daha önce kullanmadım fakat okuduğum yorumlara göre fiyat seviyesine oranla başarılı,v fren isteyen kullanıcıların tercih edebileceği bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: annapurna
@rknsycck Uno marka kelebek gidon ve xlc gidon yükseltme aparatı alabilirsin.Bunları almanda ki amaç dik bir pozisyonda sürmek ise bisikletin yapısı gereği yeterınce dik olmuyor bunlarla bile az da olsa eğilerek sürmen gerekiyor.

@Kazım kuru55
Aksesuarlari artık kullandikca destek almak istiyorum. Siparişi bugün verdim .Mat siyah-kırmızı renk , gg % 5 (60 tl) + 100 tl gg Axess chippara +50 tl Axess Aşk kampanyası chipara ile (toplamda 210 tl Avantaj oldu) 1230 -210 =1020 tl maloldu.

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
@H.Hüseyin Kavas
güzel velespit hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın, bol pedallı günler forumdaş;):harika:

• Beğen
Tepkiler: H.Hüseyin Kavas
@annapurna

1100 tl'ye aralık ayında izmir doruk bisikletten aldım. biraz bisikletçileri gezip fiyat araştırması yaparsanız daha iyi olur sanırım 2016 model için. ama bu fiyat da aynı hesaba gelicekse tabi ki alabilirsiniz. 2017 modellerin vites sistemi bir model düşürülmüş yanlış bilmiyorsam 2016 model almak daha mantıklı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar merhaba Carraro daytona 436 HD sını çaldıran biri olarak içimde ukte olan bisiklet merağına sportive 225 HD ile devam etmek istiyorum. 2. el temiz buldum en son 700 liraya anlaştım cumartesi inşallah alıcam yorumlarınızı rica ediyorum.

CS 22720162017
Liste fiyatı1737tl1881tl
Tahmini bayi indirimli fiyat1600tl1750tl
CS 230
Liste fiyatı2150tl2450tl
Tahmini bayi indirimli fiyat1900tl

Selamlar. Sizce bayiye gittiğimde pazarlıkla yukarıda tahmin ettiğim fiyatları alabilmem mümkün mü?
1900 tl bütçem olduğu için 230'a mümkün olduğunca indirim yaptırmaya çalışacağım. Olmazsa 227'nin hangi modelini almalıyım?
( kask, eldiven, gözlük ve buff hazır bekliyor :)) Teşekkür ederim.

Arkadaşlar Carraro 330 ile aranıza katılmak niyetindeyim boyum 1.80 bacak mesafesi 85cm gibi sahibibdende 2. El temiz bir tane var. Aşağıya linkini koydum bir yardımcı olur musunuz ne yapayım 2. El pahalimi ne tavsiye edersiniz
(link)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özür bacak mesafesi 82cm olacaktı

@BOZTÜRK

2016 modellerinin sıfırı zaten 2150 TL'ydi. Sıkı bir pazarlıkla sıfırını 1900'e alabilirsiniz, ikinci el almaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
Geri